Distribution Magi
Distribution Magi
Distribution Magi
 
joi, 26 mar 2020 - Anul XXV, nr. 71 (7376)
ANUNŢURI ONLINE:
Acum: 0°C.
La noapte: °C. Meteo
Anunţuri OnlineMonitorulTVAlbum Foto
HoroscopRedacţiaPublicitate
Curs valutar euroEUR:Tendinta4,971 lei
Curs valutar dolar americanUSD:Tendinta4,5892 lei
Newsletter Monitorul de Suceava RSS Monitorul de Suceava Monitorul de Suceava pe YouTube Monitorul de Suceava pe Twitter Monitorul de Suceava pe Facebook
Printeaza articolulPrintează articolul |  Trimite prin e-mailTrimite e-mail |   1 imagine |   ø fişiere video

Decizie

Salariaților cu probleme medicale complexe și femeilor însărcinate care lucrează la Spitalul Rădăuți li s-a recomandat să-și ia concediu

de
(citeşte alte articole de la acelaşi autor)

În mediul online a apărut o informație potrivit căreia o asistentă de la Spitalul Municipal Rădăuți și-a luat concediu fără plată în plină criză medicală provocată de infectările cu COVID-19. Atât femeia, cât și conducerea spitalului erau puse la zid, prima pentru că și-a permis un astfel de lux, iar managerul pentru că a acceptat.

Contactat telefonic, Traian Andronachi, managerul Spitalului Municipal Rădăuți, a confirmat informația și a adus și argumente extrem de plauzibile în sprijin.

”Într-adevăr, asistenta despre care vorbiți este în concediu fără plată pe care l-am semnat chiar eu. Încă de săptămâna trecută, în cadrul ședinței pe care am avut-o cu persoanele din conducerea spitalului am decis să venim cu recomandarea către tot personalul instituției de a sta acasă. Este vorba de angajatele instituției care sunt însărcinate, de persoanele cu boli complexe și angajați cu probleme sociale. Eu cred că este un gest normal și nu unul de călău”, a spus Traian Andronachi.

Revenind la cazul amintit, este vorba de o femeie care prezintă simptome de boală și care are acasă 3 copii și un soț bolnav, ceea ce îi conferă dreptul de a sta acasă pentru a se proteja.

Spitalul Municipal Rădăuți are 580 de angajați și, din fericire, până în prezent nici unul dintre ei nu a fost diagnosticat cu noul coronavirus. De altfel, potrivit ultimelor informații, Spitalul Rădăuți va deveni principalul spital al județului, și asta după ce Ministerul Sănătății a luat decizia de a închide Spitalul Județean Suceava și de a-l transforma în Spital COVID-19.

În lipsa unui acord scris din partea Monitorului de Suceava, puteţi prelua maxim 500 de caractere din acest articol dacă precizaţi sursa şi dacă inseraţi vizibil link-ul articolului Salariaților cu probleme medicale complexe și femeilor însărcinate care lucrează la Spitalul Rădăuți li s-a recomandat să-și ia concediu.
 Vizualizări articol: 1438 | 
Notează articolul: 
  • Nota curentă 0.00/5
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
Salariaților cu probleme medicale complexe și femeilor însărcinate care lucrează la Spitalul Rădăuți li s-a recomandat să-și ia concediu0.05

Comentarii

Monitorul de Suceava nu este responsabil juridic pentru conţinutul textelor de mai jos. Responsabilitatea pentru mesajele dumneavoastra vă revine în exclusivitate.


Timpul de 60 zile în care puteaţi posta comentarii pe marginea acestui articol a expirat.



RE-PAIR
Directia Generala Anticoruptie
Meniul ZILEI în restaurante sucevene

HaiHui prin Bucovina

Ultima oră: local

Alte articole

Alte titluri din Local

Ştiri video

Gala Top 10 Suceveni

Top Articole

Mersul trenurilor de călători

SONDAJE

Consideraţi Legea antifumat în spaţiile publice o măsură bună?

Da
Nu
Nu mă interesează

Fotografia zilei - fotografie@monitorulsv.ro

Fotografia zilei