Distribution Magi
Distribution Magi
Distribution Magi
 
joi, 26 mar 2020 - Anul XXV, nr. 71 (7376)
ANUNŢURI ONLINE:
Acum: 0°C.
La noapte: °C. Meteo
Anunţuri OnlineMonitorulTVAlbum Foto
HoroscopRedacţiaPublicitate
Curs valutar euroEUR:Tendinta4,971 lei
Curs valutar dolar americanUSD:Tendinta4,5892 lei
Newsletter Monitorul de Suceava RSS Monitorul de Suceava Monitorul de Suceava pe YouTube Monitorul de Suceava pe Twitter Monitorul de Suceava pe Facebook
Printeaza articolulPrintează articolul |  Trimite prin e-mailTrimite e-mail |   ø imagini |   ø fişiere video

Tupeu

S-a urcat la volan fără a avea permis, după ce a ieșit din postul de poliție

de
(citeşte alte articole de la acelaşi autor)

Tupeul unui bărbat de 23 de ani de a pleca cu autoturismul din fața postului de poliție, deși nu avea permis de conducere, a fost sancționat cu un dosar penal de cei cărora le-a pus vigilența la încercare.

Incidentul s-a petrecut marți la prânz, în fața Postului de Poliție Șerbăuți, unde un localnic de 23 de ani venise să ceară lămuriri legate de implicarea sa într-un eveniment rutier. La ieșirea din post, polițiștii au constatat că bărbatul s-a urcat la volanul autoturismului cu care a demarat pe ulițele satului. Polițiștii au reușit să-l oprească și să-i ceară documentele, în încercarea de a clarifica statutul de șofer al acestuia.

În urma verificărilor făcute în baza de date a poliției, ei s-au edificat asupra faptului că bărbatul nu deține permis de conducere pentru nici o categorie auto. Ba mai mult, plăcuțele cu numărul de înmatriculare al autoturismului condus de individ era atribuit unui alt autoturism, seria de pe caroserie neaparținând nici unui vehicul înmatriculat.

Pe numele bărbatului s-a deschis astfel un dosar penal pentru săvârșirea a cel puțin trei infracțiuni, fiind vorba de „conducerea pe drumurile publice a unui autovehicul fără a poseda permis de conducere”, „punerea în circulație sau conducerea pe drumurile publice a unui vehicul neînmatriculat” și „punerea în circulație sau conducerea pe drumurile publice a unui vehicul cu număr fals de înmatriculare”.

În lipsa unui acord scris din partea Monitorului de Suceava, puteţi prelua maxim 500 de caractere din acest articol dacă precizaţi sursa şi dacă inseraţi vizibil link-ul articolului S-a urcat la volan fără a avea permis, după ce a ieșit din postul de poliție.
 Vizualizări articol: 1062 | 
Notează articolul: 
  • Nota curentă 0.00/5
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
S-a urcat la volan fără a avea permis, după ce a ieșit din postul de poliție0.05

Comentarii

Monitorul de Suceava nu este responsabil juridic pentru conţinutul textelor de mai jos. Responsabilitatea pentru mesajele dumneavoastra vă revine în exclusivitate.


Timpul de 60 zile în care puteaţi posta comentarii pe marginea acestui articol a expirat.



RE-PAIR
Directia Generala Anticoruptie
Meniul ZILEI în restaurante sucevene

HaiHui prin Bucovina

Ultima oră: local

Alte articole

Alte titluri din Local

Ştiri video

Gala Top 10 Suceveni

Top Articole

Mersul trenurilor de călători

SONDAJE

Consideraţi Legea antifumat în spaţiile publice o măsură bună?

Da
Nu
Nu mă interesează

Fotografia zilei - fotografie@monitorulsv.ro

Fotografia zilei