Distribution Magi
Distribution Magi
Distribution Magi
 
joi, 26 mar 2020 - Anul XXV, nr. 71 (7376)
ANUNŢURI ONLINE:
Acum: 0°C.
La noapte: °C. Meteo
Anunţuri OnlineMonitorulTVAlbum Foto
HoroscopRedacţiaPublicitate
Curs valutar euroEUR:Tendinta4,973 lei
Curs valutar dolar americanUSD:Tendinta4,6085 lei
Newsletter Monitorul de Suceava RSS Monitorul de Suceava Monitorul de Suceava pe YouTube Monitorul de Suceava pe Twitter Monitorul de Suceava pe Facebook
Printeaza articolulPrintează articolul |  Trimite prin e-mailTrimite e-mail |   1 imagine |   ø fişiere video

Imprudență

Pacient transferat de la Suceava la Spitalul de Arși București, pozitiv pentru COVID-19. El a avut contact cu 28 de cadre medicale

de
(citeşte alte articole de la acelaşi autor)

Un pacient în vârstă de 43 de ani, transferat de la Unitatea de Primire a Urgențelor Suceava la Spitalul Clinic de Urgență Chirurgie Plastică, Reparatorie și Arsuri din București, a fost diagnosticat cu noul coronavirus.

Acesta a fost transferat vineri noapte de la Suceava spre Capitală, iar până la momentul diagnosticării cu COVID-19 a intrat în contact cu peste 30 de persoane, marea majoritate cadre medicale din cadrul Spitalului de Arși.

Pacientul nu fusese testat pentru COVID-19 la Spitalul Județean Suceava, iar după transferul la București a suferit două intervenții chirurgicale duminică, 22 martie, și luni, 23 martie. Conform www.digi24.ro, luni, pe 23 martie, conducerea unității medicale din București a decis testarea pacientului, având în vedere că acesta a fost transferat din Suceava, unde numărul cadrelor medicale și al pacienților infectați este foarte ridicat.

În paralel, la spitalul bucureștean au fost luate măsuri suplimentare de protecție a personalului medical și pacienților înainte de cunoașterea rezultatelor acestui test.

După ce pacientul a fost testat pozitiv, s-a demarat ancheta epidemiologică de urgență la spital, fiind depistate 31 de persoane cu care pacientul de la Suceava a intrat în contact, dintre care 28 sunt cadre medicale.

Toate cadrele medicale se află de miercuri dimineață în izolare la domiciliu pentru 14 zile, iar trei pacienți identificați contacți indirecți au fost izolați. Toți vor fi testați pentru COVID-19.

În lipsa unui acord scris din partea Monitorului de Suceava, puteţi prelua maxim 500 de caractere din acest articol dacă precizaţi sursa şi dacă inseraţi vizibil link-ul articolului Pacient transferat de la Suceava la Spitalul de Arși București, pozitiv pentru COVID-19. El a avut contact cu 28 de cadre medicale.
 Vizualizări articol: 1167 | 
Notează articolul: 
  • Nota curentă 0.00/5
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
Pacient transferat de la Suceava la Spitalul de Arși București, pozitiv pentru COVID-19. El a avut contact cu 28 de cadre medicale0.05

Comentarii

Monitorul de Suceava nu este responsabil juridic pentru conţinutul textelor de mai jos. Responsabilitatea pentru mesajele dumneavoastra vă revine în exclusivitate.


Timpul de 60 zile în care puteaţi posta comentarii pe marginea acestui articol a expirat.



RE-PAIR
Directia Generala Anticoruptie
Meniul ZILEI în restaurante sucevene

HaiHui prin Bucovina

Ultima oră: local

Alte articole

Alte titluri din Local

Ştiri video

Gala Top 10 Suceveni

Top Articole

Mersul trenurilor de călători

SONDAJE

Consideraţi Legea antifumat în spaţiile publice o măsură bună?

Da
Nu
Nu mă interesează

Fotografia zilei - fotografie@monitorulsv.ro

Fotografia zilei