Distribution Magi
Distribution Magi
Distribution Magi
 
joi, 26 mar 2020 - Anul XXV, nr. 71 (7376)
ANUNŢURI ONLINE:
Acum: 0°C.
La noapte: °C. Meteo
Anunţuri OnlineMonitorulTVAlbum Foto
HoroscopRedacţiaPublicitate
Curs valutar euroEUR:Tendinta4,973 lei
Curs valutar dolar americanUSD:Tendinta4,6085 lei
Newsletter Monitorul de Suceava RSS Monitorul de Suceava Monitorul de Suceava pe YouTube Monitorul de Suceava pe Twitter Monitorul de Suceava pe Facebook
Printeaza articolulPrintează articolul |  Trimite prin e-mailTrimite e-mail |   1 imagine |   ø fişiere video

Sprijin pentru vârstnici

Număr de telefon la care persoanele de peste 65 de ani din Suceava pot solicita alimente, medicamente sau ce mai au nevoie

de
(citeşte alte articole de la acelaşi autor)

Interdicțiile intrate în vigoare de ieri, în special pentru persoanele peste 65 de ani,considerate cele mai vulnerabile în fața pandemiei de coronavirus, persoane care trebuie să stea în case pentru a se proteja, pot afecta viața acestora, mai ales dacă sunt persoane singure, care nu au un sprijin și nici nu s-au aprovizionat din timp cu cele necesare.

Tocmai de aceea, conducerea Primăriei Suceava a anunțat miercuri că la numărul de telefon 0230 210 678 pot fi semnalate astfel de situații, pentru a se veni în sprijinul lor prin intermediul Direcției de Asistență Socială sau al Poliției Locale.

“De astăzi începe o perioadă destul de grea, având în vedere că își produc efectele Ordonanțele Militare prin care se limitează deplasările. Primăria Municipiului Suceava a pus la dispoziție un număr de telefon direct, de la cabinetul primarului, DESTINAT EXCLUSIV CETĂȚENILOR MUNICIPIULUI SUCEAVA - 0230 210 678, la care se pot ridica probleme legate de noul coronavirus (COVID -19). Linia este funcțională între orele 8:00 - 22:00, de luni până sâmbătă inclusiv.

Vă rugăm să nu ezitați să ne contactați! Mă adresez, în special, persoanelor de peste 65 de ani. Dacă aveți nevoie să vă aprovizionați cu cele necesare, medicamente sau alimente, după caz, vă rugăm să ne sunați la numărul anterior menționat. Împreună, uniți și responsabili, vom trece cu bine și peste această încercare! Doamne ajută!”, a anunțat primarul Sucevei, Ion Lungu.

Edilul sucevean a precizat că și cei care sunt luați în evidența Direcției de Sănătate Publică Suceava și se află în izolare la domiciliu sunt sunați zilnic și beneficiază de apă și mâncare, dacă solicită acest lucru.

Începând de miercuri, circulația persoanelor peste 65 de ani este permisă numai între 11.00 și 13.00, pentru deplasarea pentru cumpărarea de bunuri care acoperă necesitățile de bază, pentru asistență medicală, pentru îngrjirea unui minor, pentru necesitățile animalelor. Este permisă și în afara acestui interval pentru activități profesionale sau activități agricole.

În lipsa unui acord scris din partea Monitorului de Suceava, puteţi prelua maxim 500 de caractere din acest articol dacă precizaţi sursa şi dacă inseraţi vizibil link-ul articolului Număr de telefon la care persoanele de peste 65 de ani din Suceava pot solicita alimente, medicamente sau ce mai au nevoie.
 Vizualizări articol: 1661 | 
Notează articolul: 
  • Nota curentă 0.00/5
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
Număr de telefon la care persoanele de peste 65 de ani din Suceava pot solicita alimente, medicamente sau ce mai au nevoie0.05

Comentarii

Monitorul de Suceava nu este responsabil juridic pentru conţinutul textelor de mai jos. Responsabilitatea pentru mesajele dumneavoastra vă revine în exclusivitate.


Timpul de 60 zile în care puteaţi posta comentarii pe marginea acestui articol a expirat.



RE-PAIR
Directia Generala Anticoruptie
Meniul ZILEI în restaurante sucevene

HaiHui prin Bucovina

Ultima oră: local

Alte articole

Alte titluri din Local

Ştiri video

Gala Top 10 Suceveni

Top Articole

Mersul trenurilor de călători

SONDAJE

Consideraţi Legea antifumat în spaţiile publice o măsură bună?

Da
Nu
Nu mă interesează

Fotografia zilei - fotografie@monitorulsv.ro

Fotografia zilei