Distribution Magi
Distribution Magi
Distribution Magi
 
joi, 26 mar 2020 - Anul XXV, nr. 71 (7376)
ANUNŢURI ONLINE:
Acum: 0°C.
La noapte: °C. Meteo
Anunţuri OnlineMonitorulTVAlbum Foto
HoroscopRedacţiaPublicitate
Curs valutar euroEUR:Tendinta4,971 lei
Curs valutar dolar americanUSD:Tendinta4,5892 lei
Newsletter Monitorul de Suceava RSS Monitorul de Suceava Monitorul de Suceava pe YouTube Monitorul de Suceava pe Twitter Monitorul de Suceava pe Facebook
Printeaza articolulPrintează articolul |  Trimite prin e-mailTrimite e-mail |   1 imagine |   ø fişiere video

Reacţie

Ioan Stan susţine că Primăria şi Spitalul din Fălticeni nu ştiu nimic despre alocarea a cinci milioane de lei de la Ministerul Sănătăţii

de
(citeşte alte articole de la acelaşi autor)

Preşedintele PSD Suceava, senatorul Ioan Stan, susţine că reprezentanţii Primăriei şi ai Spitalului Municipal din Fălticeni nu ştiu nimic despre alocarea a cinci milioane de lei de la Ministerul Sănătăţii, aşa cum s-a anunţat în mod oficial în cursul zilei de miercuri.

Ioan Stan a spus că acelaşi anunţ cu privire la alocarea acestor bani l-a făcut şi preşedintele Consiliului Judeţean Suceava, Gheorghe Flutur. „Aflând aceasta, am luat imediat legătura cu reprezentanții unității spitalicești și cu autoritățile locale care ne-au informat, spre surprinderea noastră, că nu știu nimic despre alocarea sumei respective. Ba mai mult, reprezentanții spitalului din Fălticeni și ai primăriei au luat la rândul lor legătura cu Ministerul Sănătății de unde au fost informați că banii respectivi nu s-au alocat unității spitalicești aflate în discuție”, a declarat Stan, care a mai adăugat că „în fapt, domnul Gheorghe Flutur nu a făcut nimic altceva decât să readucă în discuție suma care a fost alocată acum câteva săptămâni pentru lucrări deja efectuate la spitalul nou de la Fălticeni, bani pe care autoritățile locale și conducerea spitalului nu i-au putut folosi la achiziționarea de aparatură medicală, aceștia având altă destinație”.

Liderul PSD Suceava a mai spus că din acest motiv 4,3 milioane de lei din cele cinci s-au întors la bugetul de stat, iar unitatea spitalicească a rămas închisă, deși este nevoie neapărat ca aceasta să funcționeze la capacitate maximă pe timpul acestei epidemii. „Iată la ce nivel de dezinformare s-au pretat reprezentanții PNL-ului, pentru a duce în eroare opinia publică și de a da false speranțe locuitorilor județului Suceava, județ care în momentul de față este într-o situație gravă din cauza nepriceperii și iresponsabilității celor care se ocupă de administrarea lui, autorități care prin deciziile luate au periclitat funcționarea Spitalului Județean Suceava”, a precizat Ioan Stan. El a reamintit că noul spital din Fălticeni mai are nevoie de 23,8 milioane de lei pentru achiziționarea aparaturii medicale ca să poatăfi pus în folosul populației. Stan consideră că acești banii trebuie alocați „pe bune”, toți deodată, cu destinație exclusivă pentru achiziționarea de aparatură medicală și nu „doar sub forma dezinformării în presă și nici etapizat având în vedere contextul epidemiologic în care ne aflăm”.

„Pe această cale îi urăm domnului Flutur însănătoșire grabnică dacă într-adevăr este infectat cu COVID-19, dar îl rugăm să iasă din logica de campanie, să renunțe a se mai lăuda cu mărețele sale realizări în domeniul sănătății județene, care în momentul de față se rezumă la închiderea Spitalului Județean, și nici să nu mai ducă în eroare opinia publică cu investiții care nu există”, a încheiat Ioan Stan.

În lipsa unui acord scris din partea Monitorului de Suceava, puteţi prelua maxim 500 de caractere din acest articol dacă precizaţi sursa şi dacă inseraţi vizibil link-ul articolului Ioan Stan susţine că Primăria şi Spitalul din Fălticeni nu ştiu nimic despre alocarea a cinci milioane de lei de la Ministerul Sănătăţii.
 Vizualizări articol: 1235 | 
Notează articolul: 
  • Nota curentă 0.00/5
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
Ioan Stan susţine că Primăria şi Spitalul din Fălticeni nu ştiu nimic despre alocarea a cinci milioane de lei de la Ministerul Sănătăţii0.05

Comentarii

Monitorul de Suceava nu este responsabil juridic pentru conţinutul textelor de mai jos. Responsabilitatea pentru mesajele dumneavoastra vă revine în exclusivitate.


Timpul de 60 zile în care puteaţi posta comentarii pe marginea acestui articol a expirat.



RE-PAIR
Directia Generala Anticoruptie
Meniul ZILEI în restaurante sucevene

HaiHui prin Bucovina

Ultima oră: local

Alte articole

Alte titluri din Local

Ştiri video

Gala Top 10 Suceveni

Top Articole

Mersul trenurilor de călători

SONDAJE

Consideraţi Legea antifumat în spaţiile publice o măsură bună?

Da
Nu
Nu mă interesează

Fotografia zilei - fotografie@monitorulsv.ro

Fotografia zilei