Distribution Magi
Distribution Magi
Distribution Magi
 
joi, 26 mar 2020 - Anul XXV, nr. 71 (7376)
ANUNŢURI ONLINE:
Acum: 0°C.
La noapte: °C. Meteo
Anunţuri OnlineMonitorulTVAlbum Foto
HoroscopRedacţiaPublicitate
Curs valutar euroEUR:Tendinta4,971 lei
Curs valutar dolar americanUSD:Tendinta4,5892 lei
Newsletter Monitorul de Suceava RSS Monitorul de Suceava Monitorul de Suceava pe YouTube Monitorul de Suceava pe Twitter Monitorul de Suceava pe Facebook
Printeaza articolulPrintează articolul |  Trimite prin e-mailTrimite e-mail |   ø imagini |   ø fişiere video

Controale

Comercianţi amendaţi pentru speculă cu măşti de protecţie vândute la suprapreţ

de
(citeşte alte articole de la acelaşi autor)

Controalele efectuate în trafic de polițiști în cursul nopții de marți spre miercuri, pentru respectarea prevederilor Ordonanței Militare nr. 2, au dus la aplicarea unor sancțiuni contravenționale în valoare de aproape 80.000 de lei. Polițiștii au aplicat în întreg județul 34 de sancțiuni, în urma constatării unor nerespectări privind interzicerea deplasărilor după ora 22.00, respectiv articolul 5 din ordonanță. Activitățile de control vor fi permanentizate, având în vedere că începând de ieri s-a restricționat total circulația persoanelor, în afara unor situații permise de articolul 4 al ordonanței. Polițiștii suceveni acționează în același timp în continuare pentru supravegherea celor aflați în carantină și în autoizolare la domicilii, luând măsuri față de cei ce nu respectă legea.

În cursul zilei de marți polițiștii Serviciului de Investigare a Criminalității Economice au desfășurat o acțiune de identificare şi sancționare a celor care încearcă să facă speculă în această perioadă și profită de lipsa de pe piață a echipamentelor de protecție. Au fost astfel identificați doi agenți economici care comercializau fără respectarea prevederilor legale şi fără avize sanitare măști de protecție. Au fost confiscate 298 măști şi au fost aplicate 2 sancțiuni contravenționale în valoare de 10.000 lei. Măștile erau achiziționate cu 3 lei bucata de agenți economici care la rândul lor le vindeau şi cu 6 lei bucata.

În lipsa unui acord scris din partea Monitorului de Suceava, puteţi prelua maxim 500 de caractere din acest articol dacă precizaţi sursa şi dacă inseraţi vizibil link-ul articolului Comercianţi amendaţi pentru speculă cu măşti de protecţie vândute la suprapreţ.
 Vizualizări articol: 1075 | 
Notează articolul: 
  • Nota curentă 0.00/5
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
Comercianţi amendaţi pentru speculă cu măşti de protecţie vândute la suprapreţ0.05

Comentarii

Monitorul de Suceava nu este responsabil juridic pentru conţinutul textelor de mai jos. Responsabilitatea pentru mesajele dumneavoastra vă revine în exclusivitate.


Timpul de 60 zile în care puteaţi posta comentarii pe marginea acestui articol a expirat.



RE-PAIR
Directia Generala Anticoruptie
Meniul ZILEI în restaurante sucevene

HaiHui prin Bucovina

Ultima oră: local

Alte articole

Alte titluri din Local

Ştiri video

Gala Top 10 Suceveni

Top Articole

Mersul trenurilor de călători

SONDAJE

Consideraţi Legea antifumat în spaţiile publice o măsură bună?

Da
Nu
Nu mă interesează

Fotografia zilei - fotografie@monitorulsv.ro

Fotografia zilei