Distribution Magi
Distribution Magi
Distribution Magi
 
marţi, 10 mar 2020 - Anul XXV, nr. 57 (7362)
ANUNŢURI ONLINE:
Acum: 0°C.
La noapte: °C. Meteo
Anunţuri OnlineMonitorulTVAlbum Foto
HoroscopRedacţiaPublicitate
Curs valutar euroEUR:Tendinta4,9764 lei
Curs valutar dolar americanUSD:Tendinta4,6687 lei
Newsletter Monitorul de Suceava RSS Monitorul de Suceava Monitorul de Suceava pe YouTube Monitorul de Suceava pe Twitter Monitorul de Suceava pe Facebook
Printeaza articolulPrintează articolul |  Trimite prin e-mailTrimite e-mail |   1 imagine |   ø fişiere video

Decizie

Fostul prefect Mirela Adomnicăi va candida din partea PSD pentru Primăria Suceava

de
(citeşte alte articole de la acelaşi autor)

Fostul prefect al județului, Mirela Adomnicăi, va candida din partea PSD pentru funcția de primar al municipiului Suceava. Conducerea social-democraților suceveni a transmis că în cadrul Biroului Permanent al Organizației Municipale a PSD Suceava s-a decis susținerea Mirelei Adomnicăi în competiția pentru funcția de primar al Sucevei. Desemnarea Mirelei Adomnicăi pentru Primăria Suceava s-a făcut pe baza rezultatelor unui sondaj de opinie comandat de PSD, în urma căruia fostul prefect ar avea cele mai mari șanse pentru obținerea unui mandat de primar în fața actualului edil al Sucevei, Ion Lungu. „Desemnarea Mirelei Adomnicăi s-a făcut și în urma discuțiilor din cadrul organizației, unde s-a ajuns la concluzia că datorită experienței politice și administrative avute, este cea mai potrivită persoană pentru a intra în această competiție electorală. Drept urmare, PSD Suceava vine în fața alegătorilor cu un profesionist, cu un om care a dovedit de-a lungul timpului calități manageriale de necontestat și cu o reală experiență administrativă în spate”, se arată într-un comunicat de presă al PSD Suceava. Conducerea PSD Suceava consideră că alegerile locale din acest an reprezintă momentul de la care Suceava, municipiul reședință de județ, poate să cunoască o transformare în bine, iar acest lucru poate fi făcut doar dacă în fruntea administrației publice locale va fi ales un om cu experiența Mirelei Adomnicăi.

Mirela Adomnicăi este licenţiată în ştiinţe juridice, absolvind cursurile Facultăţii de Drept din cadrul Universităţii „Alexandru Ioan Cuza” din Iaşi, şi are două masterate în management politic şi administraţie publică. Mirela Adomnicăi a mai deţinut funcţia de deputat din partea PSD Suceava, fiind aleasă în legislatura 2004 - 2008. Anterior acestei perioade, între anii 2003 şi 2004, a ocupat postul de director executiv al Agenţiei Teritoriale a Taberelor şi Turismului Școlar Suceava. După încheierea mandatului de parlamentar, Mirela Adomnicăi a preluat, din 2009 şi până în 2010, funcţia de director al Casei Judeţene de Pensii Suceava, după care, din 2010 şi până în februarie 2013, a ocupat postul de director executiv adjunct al Agenţiei Judeţene pentru Ocuparea Forţei de Muncă Suceava. Apoi, din 2013 şi până martie 2017, Mirela Adomnicăi a ocupat funcţia de director al acestei instituţii. În perioada 2017 – 2019 Mirela Adomnicăi a fost prefect al județului Suceava, iar în prezent este director al Agenției Județene pentru Ocuparea Forței de Muncă Suceava.

În lipsa unui acord scris din partea Monitorului de Suceava, puteţi prelua maxim 500 de caractere din acest articol dacă precizaţi sursa şi dacă inseraţi vizibil link-ul articolului Fostul prefect Mirela Adomnicăi va candida din partea PSD pentru Primăria Suceava.
 Vizualizări articol: 2455 | 
Notează articolul: 
  • Nota curentă 2.50/5
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
 | Nota curentă: 2.5 din 10 voturi
Fostul prefect Mirela Adomnicăi va candida din partea PSD pentru Primăria Suceava2.5510

Comentarii

Monitorul de Suceava nu este responsabil juridic pentru conţinutul textelor de mai jos. Responsabilitatea pentru mesajele dumneavoastra vă revine în exclusivitate.


Timpul de 60 zile în care puteaţi posta comentarii pe marginea acestui articol a expirat.



RE-PAIR
Directia Generala Anticoruptie
Meniul ZILEI în restaurante sucevene

HaiHui prin Bucovina

Ultima oră: local

Alte articole

Alte titluri din Local

Ştiri video

Gala Top 10 Suceveni

Top Articole

Mersul trenurilor de călători

SONDAJE

Consideraţi Legea antifumat în spaţiile publice o măsură bună?

Da
Nu
Nu mă interesează

Fotografia zilei - fotografie@monitorulsv.ro

Fotografia zilei