Distribution Magi
Distribution Magi
Distribution Magi
 
sâmbătă, 7 mar 2020 - Anul XXV, nr. 55 (7360)
ANUNŢURI ONLINE:
Acum: 0°C.
La noapte: °C. Meteo
Anunţuri OnlineMonitorulTVAlbum Foto
HoroscopRedacţiaPublicitate
Curs valutar euroEUR:Tendinta4,9762 lei
Curs valutar dolar americanUSD:Tendinta4,6699 lei
Newsletter Monitorul de Suceava RSS Monitorul de Suceava Monitorul de Suceava pe YouTube Monitorul de Suceava pe Twitter Monitorul de Suceava pe Facebook
Printeaza articolulPrintează articolul |  Trimite prin e-mailTrimite e-mail |   ø imagini |   ø fişiere video

Dosare penale

Două accidente, provocate joi seara de șoferi aflați sub influența alcoolului

de
(citeşte alte articole de la acelaşi autor)

Doi conducători auto s-au ales cu dosare penale, după ce, aflați sub influența alcoolului, au scăpat autoturismele de sub control. Ambele evenimente rutiere au avut loc în cursul serii de joi și din fericire s-au soldat doar cu pagube materiale.

Primul eveniment a fost înregistrat de polițiștii Secției de Poliție Burdujeni în jurul orei 18.00, când au fost sesizați că pe strada Gheorghe Doja din municipiul Suceava s-a produs un eveniment rutier soldat cu pagube materiale, iar unul dintre conducătorii auto implicați părea sub influența băuturilor alcoolice și a plecat de la locul accidentului. Un echipaj de poliție a reușit la scurt timp să oprească pe strada Nicolae Iorga un autoturism condus de un localnic de 47 de ani, care a recunoscut că în timp ce conducea mașina pe strada Gheorghe Doja din localitate, a intrat în coliziune laterală cu un alt autoturism parcat pe partea dreaptă a drumului public. Pentru că bărbatul mirosea a alcool, a fost testat de polițiști cu aparatul etilotest, rezultatul fiind de 0,86 mg/l alcool pur în aerul expirat, după care a fost transportat la spital, unde i s-au recoltat mostre biologice în vederea stabilirii alcoolemiei. El este acum cercetat în cadrul unui dosar penal pentru comiterea infracțiunii de „conducerea pe drumurile publice a unui vehicul sub influenţa alcoolului sau a altor substanţe”.

O femeie de 33 de ani, din comuna Straja, a fost protagonista unui eveniment rutier soldat doar cu pagube materiale. Accidentul care avusese loc în comuna Sucevița a fost anunțat polițiștilor Secției de Poliție Rurală Marginea prin intermediul unui apel la 112, în jurul orei 22.30. Poliţiştii deplasaţi la faţa locului au identificat în șanțul de pe marginea drumului un autoturism avariat și pe conducătoarea acestuia, o femeie de 33 de ani, din comuna Straja. Întrucât ea mirosea a alcool, a fost testată de poliţişti cu aparatul etilotest, rezultatul fiind de 0,94 mg/l alcool pur în aerul expirat, după care la spital i s-au recoltat mostre biologice în vederea stabilirii alcoolemiei. Și ea s-a ales cu un dosar penal pentru săvârșirea infracțiunii de „conducerea pe drumurile publice a unui vehicul sub influența alcoolului sau a altor substanțe”.

În lipsa unui acord scris din partea Monitorului de Suceava, puteţi prelua maxim 500 de caractere din acest articol dacă precizaţi sursa şi dacă inseraţi vizibil link-ul articolului Două accidente, provocate joi seara de șoferi aflați sub influența alcoolului.
 Vizualizări articol: 1743 | 
Notează articolul: 
  • Nota curentă 0.00/5
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
Două accidente, provocate joi seara de șoferi aflați sub influența alcoolului0.05

Comentarii

Monitorul de Suceava nu este responsabil juridic pentru conţinutul textelor de mai jos. Responsabilitatea pentru mesajele dumneavoastra vă revine în exclusivitate.


Timpul de 60 zile în care puteaţi posta comentarii pe marginea acestui articol a expirat.



RE-PAIR
Directia Generala Anticoruptie
Meniul ZILEI în restaurante sucevene

HaiHui prin Bucovina

Ultima oră: local

Alte articole

Alte titluri din Local

Ştiri video

Gala Top 10 Suceveni

Top Articole

Mersul trenurilor de călători

SONDAJE

Daca maine ar avea loc alegerile locale pentru functia de primar al municipiului Suceava, pe cine ati vota?

Marian Andronache – Alianța Dreapta Unită
Cătălin Axinte - AUR
Lucian Harșovschi – PNL
Andrei Neșculescu – S.O.S.
Vasile Rîmbu – PSD
Teodora Munteanu - independent

Fotografia zilei - fotografie@monitorulsv.ro

Fotografia zilei