Distribution Magi
Distribution Magi
Distribution Magi
 
marţi, 25 feb 2020 - Anul XXV, nr. 45 (7350)
ANUNŢURI ONLINE:
Acum: 0°C.
La noapte: °C. Meteo
Anunţuri OnlineMonitorulTVAlbum Foto
HoroscopRedacţiaPublicitate
Curs valutar euroEUR:Tendinta4,9762 lei
Curs valutar dolar americanUSD:Tendinta4,6699 lei
Newsletter Monitorul de Suceava RSS Monitorul de Suceava Monitorul de Suceava pe YouTube Monitorul de Suceava pe Twitter Monitorul de Suceava pe Facebook
Printeaza articolulPrintează articolul |  Trimite prin e-mailTrimite e-mail |   1 imagine |   ø fişiere video

Pericole pe drum

Băut și fără permis, un bărbat s-a răsturnat cu mașina în șanț, sub ochii polițiștilor

de
(citeşte alte articole de la acelaşi autor)

Conducerea sub influența alcoolului reprezintă una dintre cele mai grave infracțiuni comise pe drumurile publice. Două astfel de abateri grave au fost depistate de polițiști aflați, în cursul nopții de duminică spre luni, în controlul traficului.

Un prim caz a fost înregistrat la puțin după miezul nopții, când un echipaj din cadrul Secției de Poliției Rurală Dărmănești a constatat că pe DJ 209D, în localitatea Dărmănești, într-un șanț de pe marginea drumului se afla un autoturism marca Ford. Lângă mașină a fost găsit conducătorul auto, care legase o șufă cu care încerca să scoată autoturismul din șanț. Polițiștii l-au identificat astfel pe șofer ca fiind un bărbat de 46 de ani din comuna Zvoriștea, care a declarat că în timp ce conducea autoturismul spre casă, într-o curbă la dreapta, a pierdut controlul volanului și a intrat cu mașina în șanț. Întrucât conducătorul autoturismului mirosea puternic a alcool, a fost testat de polițiști, stabilindu-se astfel că bărbatul avea o concentrație alcoolică de 0,80 mg/l alcool pur în aerul expirat.

Acestuia i-au fost prelevate probe de sânge la spital, pe numele lui fiind deschis un dosar penal pentrucomiterea infracțiunii „conducerea unui vehicul sub influența alcoolului”.

Un alt caz de abateri grave de la conduita rutieră avea să fie depistat de polițiști o oră mai târziu, când o patrulă din cadrul Secției de Poliție Rurală Preuteşti a observat pe DJ 208, în comuna Preutești, un autovehicul care avea un mers sinuos. Polițiștii au plecat cu autospeciala în urmărirea acestuia, iar după circa 500 de metri, vehiculul s-a răsturnat în afara părții carosabile. La volan a fost identificat un bărbat de 31 de ani din municipiul Fălticeni, despre care, în urma verificărilor efectuate în bazele de date, s-a constatat că nu deține permis de conducere pentru nici o categorie auto. El mirosea în același timp a alcool, astfel încât polițiștii l-au testat cu aparatul etilotest, rezultatul fiind de 0,61 mg/l alcool pur în aerul expirat, după care la spital i s-au recoltat probe de sânge pentru stabilirea alcoolemiei. Pe numele său a fost deschis de asemenea un dosar de urmărire penală, pentru săvârșirea infracțiunilor de„conducerea pe drumurile publice a unui vehicul fără a poseda permis de conducere” și „conducerea unui vehicul sub influența alcoolului sau a altor substanțe”.

În lipsa unui acord scris din partea Monitorului de Suceava, puteţi prelua maxim 500 de caractere din acest articol dacă precizaţi sursa şi dacă inseraţi vizibil link-ul articolului Băut și fără permis, un bărbat s-a răsturnat cu mașina în șanț, sub ochii polițiștilor.
 Vizualizări articol: 2130 | 
Notează articolul: 
  • Nota curentă 0.00/5
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
Băut și fără permis, un bărbat s-a răsturnat cu mașina în șanț, sub ochii polițiștilor0.05

Comentarii

Monitorul de Suceava nu este responsabil juridic pentru conţinutul textelor de mai jos. Responsabilitatea pentru mesajele dumneavoastra vă revine în exclusivitate.


Timpul de 60 zile în care puteaţi posta comentarii pe marginea acestui articol a expirat.



RE-PAIR
Directia Generala Anticoruptie
Meniul ZILEI în restaurante sucevene

HaiHui prin Bucovina

Ultima oră: local

Alte articole

Alte titluri din Local

Ştiri video

Gala Top 10 Suceveni

Top Articole

Mersul trenurilor de călători

SONDAJE

Daca maine ar avea loc alegerile locale pentru functia de primar al municipiului Suceava, pe cine ati vota?

Marian Andronache – Alianța Dreapta Unită
Cătălin Axinte - AUR
Lucian Harșovschi – PNL
Andrei Neșculescu – S.O.S.
Vasile Rîmbu – PSD
Teodora Munteanu - independent

Fotografia zilei - fotografie@monitorulsv.ro

Fotografia zilei