Distribution Magi
Distribution Magi
Distribution Magi
 
luni, 24 feb 2020 - Anul XXV, nr. 44 (7349)
ANUNŢURI ONLINE:
Acum: 0°C.
La noapte: °C. Meteo
Anunţuri OnlineMonitorulTVAlbum Foto
HoroscopRedacţiaPublicitate
Curs valutar euroEUR:Tendinta4,9763 lei
Curs valutar dolar americanUSD:Tendinta4,6625 lei
Newsletter Monitorul de Suceava RSS Monitorul de Suceava Monitorul de Suceava pe YouTube Monitorul de Suceava pe Twitter Monitorul de Suceava pe Facebook
Printeaza articolulPrintează articolul |  Trimite prin e-mailTrimite e-mail |   1 imagine |   ø fişiere video

Politic

Ioan Stan a anunțat că PSD ar putea să susțină un candidat unic pentru Primăria Suceava

de
(citeşte alte articole de la acelaşi autor)

Președintele Organizației Județene Suceava a PSD, senatorul Ioan Stan, a declarat că social-democrații și-au stabilit candidații pentru funcțiile de primar din aproape toate localitățile județului, iar în privința Primăriei Suceava a anunțat că nu exclude posibilitatea susținerii unui candidat unic. Prezent într-o conferință de presă, Ioan Stan a spus că până în prezent au fost desemnați candidații pentru funcțiile de primar în 103 din cele 114 localități ale județului. Stan a spus că în trei localități din județ, Vadu Moldovei, Milișăuți și Păltinoasa, PSD nu îi va avea drept candidați pe actualii primari în funcție, care la ultimele alegeri locale au fost aleși din partea acestui partid. El a mai declarat că pentru municipiul Suceava nu a fost desemnat candidatul de primar, acest lucru urmând să se facă după centralizarea datelor unui sondaj de opinie, în care au fost incluși ca posibili candidați președintele Organizației Municipale Suceava a PSD, Dan Ioan Cușnir, și fostul prefect al județului, Mirela Adomnicăi.

„Am avut o ședință a Biroului Permanent Județean al PSD în care am expus și situația de la municipiul Suceava privind candidatul pentru funcția de primar. Săptămâna aceasta se va finaliza prelucrarea datelor sondajului și ne vom prezenta în fața Comitetului executiv al Organizației Municipale a PSD Suceava. Am sondat doi candidați de la noi, iar comitetul executiv va hotărî”, a spus președintele PSD Suceava. Ioan Stan a precizat că în ceea ce privește Consiliul Județean Suceava, s-a luat decizia ca în următoarele două săptămâni, cei care doresc să candideze pe vot uninominal pentru președinția acestei instituții să își depună oficial candidatura. El a arătat că o decizie privind candidatul pentru funcția de președinte al CJ Suceava va fi luată într-o ședință a Comitetului Executiv Județean al partidului.

 Ioan Stan a mai declarat că la ultima ședință a Biroului Permanent Județean al PSD a adus la cunoștința membrilor acestui for de conducere, responsabililor de zone și candidaților pentru funcția de primar o decizie a Comitetului Executiv Național prin care „au liber” să facă alianțe cu Pro România, ALDE, Forța Națională, UDMR, acolo unde este cazul, însă sunt excluse alianțele cu PNL, PMP sau USR. Stan a arătat că alianțele se vor face doar pentru candidaturile la funcția de primar, PSD urmând să aibă liste proprii pentru consiliile locale. Ioan Stan a precizat că pentru Primăria Suceava nu exclude posibilitatea susținerii unui candidat unic din partea mai multor partide. El a arătat că PSD ar putea susține o candidatură a liderului Forța Națională Suceava, Alexandru Băișanu, sau a candidatului Pro România pentru Primăria Suceava, Florin Sinescu, însă a arătat că și cele două partide l-ar putea susține pe candidatul PSD, rezultat în urma sondajului de opinie. 

În lipsa unui acord scris din partea Monitorului de Suceava, puteţi prelua maxim 500 de caractere din acest articol dacă precizaţi sursa şi dacă inseraţi vizibil link-ul articolului Ioan Stan a anunțat că PSD ar putea să susțină un candidat unic pentru Primăria Suceava.
 Vizualizări articol: 1916 | 
Notează articolul: 
  • Nota curentă 1.00/5
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
 | Nota curentă: 1.0 din 2 voturi
Ioan Stan a anunțat că PSD ar putea să susțină un candidat unic pentru Primăria Suceava1.052

Comentarii

Monitorul de Suceava nu este responsabil juridic pentru conţinutul textelor de mai jos. Responsabilitatea pentru mesajele dumneavoastra vă revine în exclusivitate.


Timpul de 60 zile în care puteaţi posta comentarii pe marginea acestui articol a expirat.



RE-PAIR
Directia Generala Anticoruptie
Meniul ZILEI în restaurante sucevene

HaiHui prin Bucovina

Ultima oră: local

Alte articole

Alte titluri din Local

Ştiri video

Gala Top 10 Suceveni

Top Articole

Mersul trenurilor de călători

SONDAJE

Consideraţi Legea antifumat în spaţiile publice o măsură bună?

Da
Nu
Nu mă interesează

Fotografia zilei - fotografie@monitorulsv.ro

Fotografia zilei