Distribution Magi
Distribution Magi
Distribution Magi
 
marţi, 28 ian 2020 - Anul XXV, nr. 21 (7326)
ANUNŢURI ONLINE:
Acum: 0°C.
La noapte: °C. Meteo
Anunţuri OnlineMonitorulTVAlbum Foto
HoroscopRedacţiaPublicitate
Curs valutar euroEUR:Tendinta4,9763 lei
Curs valutar dolar americanUSD:Tendinta4,6625 lei
Newsletter Monitorul de Suceava RSS Monitorul de Suceava Monitorul de Suceava pe YouTube Monitorul de Suceava pe Twitter Monitorul de Suceava pe Facebook
Printeaza articolulPrintează articolul |  Trimite prin e-mailTrimite e-mail |   1 imagine |   ø fişiere video

Alegeri locale

Adrian-Neculai Romanescu va candida din partea PSD pentru Primăria Gura Humorului

de
(citeşte alte articole de la acelaşi autor)

PSD Gura Humorului şi-a desemnat candidatul pentru funcţia de primar al acestui oraş. Este vorba despre coordonatorul Centrului de Operaţiuni Reţea Gaz de pe judeţul Iaşi, din cadrul companiei Delgaz Grid SA, dr. Adrian-Neculai Romanescu. În cadrul Biroului Organizaţiei PSD Gura Humorului,  Adrian-Neculai Romanescu a fost desemnat cu unanimitate de voturi pentru a candida la funcţia de primar al acestui oraş la alegerile locale din acest an.

Potrivit unui comunicat transmis de PSD Gura Humorului, Adrian-Neculai Romanescu are o vastă experienţă în management, coordonare şi gestionare activităţi operaţionale şi financiare.
„Candidatul nostru s-a remarcat şi în domeniul cercetării şi inovării, contribuind în mod semnificativ la dezvoltarea şi perfecţionarea motoarelor şi actuatoarelor solare, obţinând numeroase medalii şi premii la Saloanele de Inventică naţionale şi internaţionale. Este autor a numeroase cereri de brevete de invenţie, aflate în studiu la Oficiul de Stat pentru Invenţii şi Mărci”, se arată în comunicatul PSD Gura Humorului. 
Candidatul PSD pentru funcţia de primar al oraşului Gura Humorului este absolvent al Universităţii "Ștefan ce Mare" Suceava, Facultatea de Inginerie Electrică, promoţia 1998. Adrian-Neculai Romanescu a abţinut, în 2002, diploma de master la Universitatea Tehnică "Gh. Asachi" din Iaşi, la Facultatea de Construcţii şi Arhitectură, specialitatea Gestiunea Sistemelor Funcţionale în Clădiri, iar în 2017 a obţinut diploma de doctor în domeniul Inginerie Electrică, la Universitatea "Ștefan cel Mare" din Suceava. Dr. ing. Adrian-Neculai Romanescu este căsătorit şi are doi copii.

În lipsa unui acord scris din partea Monitorului de Suceava, puteţi prelua maxim 500 de caractere din acest articol dacă precizaţi sursa şi dacă inseraţi vizibil link-ul articolului Adrian-Neculai Romanescu va candida din partea PSD pentru Primăria Gura Humorului.
 Vizualizări articol: 1548 | 
Notează articolul: 
  • Nota curentă 0.00/5
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
Adrian-Neculai Romanescu va candida din partea PSD pentru Primăria Gura Humorului0.05

Comentarii

Monitorul de Suceava nu este responsabil juridic pentru conţinutul textelor de mai jos. Responsabilitatea pentru mesajele dumneavoastra vă revine în exclusivitate.


Timpul de 60 zile în care puteaţi posta comentarii pe marginea acestui articol a expirat.



RE-PAIR
Directia Generala Anticoruptie
Meniul ZILEI în restaurante sucevene

HaiHui prin Bucovina

Ultima oră: local

Alte articole

Alte titluri din Local

Ştiri video

Gala Top 10 Suceveni

Top Articole

Mersul trenurilor de călători

SONDAJE

Consideraţi Legea antifumat în spaţiile publice o măsură bună?

Da
Nu
Nu mă interesează

Fotografia zilei - fotografie@monitorulsv.ro

Fotografia zilei