Distribution Magi
Distribution Magi
Distribution Magi
 
luni, 27 ian 2020 - Anul XXV, nr. 20 (7325)
ANUNŢURI ONLINE:
Acum: 0°C.
La noapte: °C. Meteo
Anunţuri OnlineMonitorulTVAlbum Foto
HoroscopRedacţiaPublicitate
Curs valutar euroEUR:Tendinta4,9761 lei
Curs valutar dolar americanUSD:Tendinta4,6567 lei
Newsletter Monitorul de Suceava RSS Monitorul de Suceava Monitorul de Suceava pe YouTube Monitorul de Suceava pe Twitter Monitorul de Suceava pe Facebook

Daca maine ar avea loc alegerile locale pentru functia de primar al municipiului Suceava, pe cine ati vota?

Marian Andronache – Alianța Dreapta Unită
Cătălin Axinte - AUR
Lucian Harșovschi – PNL
Andrei Neșculescu – S.O.S.
Vasile Rîmbu – PSD
Teodora Munteanu - independent

Printeaza articolulPrintează articolul |  Trimite prin e-mailTrimite e-mail |   1 imagine |   ø fişiere video

Codrin Anton, noul președinte al Clubului Fotografilor Suceveni

de
(citeşte alte articole de la acelaşi autor)

Clubul Fotografilor Suceveni, înființat în 2016, și-a stabilit structura organizatorică pentru anul în curs. În cadrul întâlnirii cu numărul 36, prima din 2020, a fost prezentat raportul pe anul 2019, a fost revizuit Regulamentul și a fost ales noul Comitet Director în componenţa: Codrin Anton președinte, Mihai Fomin vicepreședinte și Alexandra Herghilegiu membru.

“Vom fi în continuare un grup de prieteni interesați de fotografie, prin care fotografii profesionişti sau/și amatori să aducă un plus de valoare în cultură, educație, relaționare socială pentru toți membrii comunății cât și în dezvoltarea personală prin cultivarea, promovarea, perfecționarea foto și a artei fotografice. Ne dorim o mai bună vizibilitate a activităților pe care le desfășurăm pentru ca și alți fotografi să fie atrași de ideea de a deveni membri în Clubul Fotografilor Suceveni. Vom avea, ca și până acum, multe întâlniri de socializare, ieșiri la fotografiat, discuții pe diverse teme foto.

Ne propunem ca în 2020 să organizăm și o expoziție foto de grup în Suceava, să ne afiliem la Asociația Artiștilor Fotografi din România (AAFRo), să participăm, ca grup, la saloane de fotografie pentru o recunoaștere a Clubului nostru atât la nivel național cât și internațional.

Prima acțiune pe care ne-o propunem este stabilită pentru duminică, atunci când vom fi prezenți la Vatra Dornei la ediția din acest an a etapei de Cupă Mondială la Sanie și de unde ne dorim să venim cu imagini care să bucure ochiul iubitorilor de fotografie și de sport”, a declarat Codrin Anton – membru AAFRo, președintele Clubului Fotografilor Suceveni.

Clubul Fotografilor Suceveni reunește fotografi care cred că prietenia și socializarea pot crește nivelul profesional și artistic al muncii lor. Împreună formează o comunitate în care cunoștințele individuale și ajutorul reciproc sunt la îndemâna tuturor membrilor. Pentru a intra în acest grup select trebuie fii pasionat de fotografie, să dai dovadă de respect pentru fotografie și fotograf și să ai disponibilitate pentru a te implica activ în proiecte fotografice, întâlniri și dezbateri.

Activitatea clubului poate fi urmărită pe site-ul www.clubulfotografilorsuceveni.ro. Lista membrilor va fi reactualizată la începutul lunii februarie, însă trebuie să amintim că în Clubul Fotografilor Suceveni activează atât fotografi profesionişti, dar şi fotografi entuziaşti, cu toţii reuşind să alcătuiască un tot unitar pentru realizarea obiectivelor propuse.

În lipsa unui acord scris din partea Monitorului de Suceava, puteţi prelua maxim 500 de caractere din acest articol dacă precizaţi sursa şi dacă inseraţi vizibil link-ul articolului Codrin Anton, noul președinte al Clubului Fotografilor Suceveni.
 Vizualizări articol: 1544 | 
Notează articolul: 
  • Nota curentă 0.00/5
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
Codrin Anton, noul președinte al Clubului Fotografilor Suceveni0.05

Comentarii

Monitorul de Suceava nu este responsabil juridic pentru conţinutul textelor de mai jos. Responsabilitatea pentru mesajele dumneavoastra vă revine în exclusivitate.


Timpul de 60 zile în care puteaţi posta comentarii pe marginea acestui articol a expirat.



RE-PAIR
Directia Generala Anticoruptie
Meniul ZILEI în restaurante sucevene

HaiHui prin Bucovina

Ultima oră: local

Alte articole

Alte titluri din Local

Ştiri video

Gala Top 10 Suceveni

Top Articole

Mersul trenurilor de călători

SONDAJE

Daca maine ar avea loc alegerile locale pentru functia de primar al municipiului Suceava, pe cine ati vota?

Marian Andronache – Alianța Dreapta Unită
Cătălin Axinte - AUR
Lucian Harșovschi – PNL
Andrei Neșculescu – S.O.S.
Vasile Rîmbu – PSD
Teodora Munteanu - independent

Fotografia zilei - fotografie@monitorulsv.ro

Fotografia zilei