Distribution Magi
Distribution Magi
Distribution Magi
 
joi, 16 ian 2020 - Anul XXV, nr. 11 (7316)
ANUNŢURI ONLINE:
Acum: 0°C.
La noapte: °C. Meteo
Anunţuri OnlineMonitorulTVAlbum Foto
HoroscopRedacţiaPublicitate
Curs valutar euroEUR:Tendinta4,973 lei
Curs valutar dolar americanUSD:Tendinta4,6085 lei
Newsletter Monitorul de Suceava RSS Monitorul de Suceava Monitorul de Suceava pe YouTube Monitorul de Suceava pe Twitter Monitorul de Suceava pe Facebook
Printeaza articolulPrintează articolul |  Trimite prin e-mailTrimite e-mail |   1 imagine |   ø fişiere video

Opinie

Ioan Balan: “Lista proiectelor blocate de PSD Suceava este extrem de lungă”

Vicepreşedintele regional al PNL, deputatul de Suceava Ioan Balan, le-a recomandat, marţi, reprezentanţilor PSD Suceava să o lase mai moale cu criticile aduse Guvernului PNL care, doar după două luni de activitate, este acuzat de ceea ce nu a făcut PSD în ultimii trei ani de guvernare. Ioan Balan a spus că a constatat că, în ultimele zile, reprezentanţi ai PSD Suceava au devenit foarte vocali şi îngrijoraţi de finanţările pentru judeţul Suceava şi susţin că CJ Suceava ar fi primit mai puţini bani de la buget, deşi acesta a crescut cu 53 la sută pe componenta de dezvoltare, dar uită să spună cum au blocat ei investiţii în judeţul şi în municipiul Suceava doar pentru a „pedepsi” locuitorii pentru că au votat cu PNL. „Am informaţii certe cum că un lider al PSD Suceava s-a dus la Compania Naţională de Investiţii şi a blocat proiectul Sălii Polivalente din municipiul Suceava doar pentru că Ion Lungu e primar PNL şi că eventuala finanţare a proiectului ar aduce beneficii liberalilor. Am mai aflat că la Ministerul Sănătăţii au blocat investiţii pentru Spitalul Judeţean de Urgenţă Suceava ca să nu fie contorizate în dreptul PNL şi al lui Gheorghe Flutur”, a spus deputatul sucevean.

El a precizat că lista cu proiectele blocate de PSD Suceava este extrem de lungă şi a arătat că oameni din instituţii încep să vorbească despre aceste lucruri. Din acest motiv, Ioan Balan a transmis reprezentanţilor PSD Suceava că vremea politicianismului ieftin şi a ipocriziei trebuie să înceteze. „Cred că PSD a început anul 2020 sub presiunea reformei lansate de Claudiu Manda, care a spus: ”Nu o să mai susţinem proşti în funcţii publice”. Mă întreb ce fac românii cu cei pe care PSD i-a susţinut deja şi care sunt de trei ani în funcţii publice. Ce vină avem noi că PSD a ales să promoveze în funcţii publice proşti care au luat decizii după cum i-a dus capul?”, a spus Ioan Balan.

El a mai declarat că ipocrizia PSD întrece orice limită atunci când acuză PNL că nu doreşte dublarea alocaţiilor copiilor.

„Guvernele PNL au mărit, de trei ori, succesiv, alocaţiile copiilor, culminând cu dublarea alocaţiilor copiilor în 2019. PSD încearcă acum un joc de imagine, să mai dubleze o dată alocaţiile copiilor, deşi ştie foarte bine în ce situaţie financiară dezastruoasă a dus ţara în ultimii trei ani. Cu toate acestea, îi anunţ pe cei de la PSD că preşedintele Klaus Iohannis a promulgat legea privind alocaţiile copiilor, iar PNL îşi asumă şi, aşa cum e şi legal, la prima rectificare bugetară Guvernul PNL va identifica fonduri ca majorarea alocaţiilor copiilor să fie făcută”, a conchis Ioan Balan.

În lipsa unui acord scris din partea Monitorului de Suceava, puteţi prelua maxim 500 de caractere din acest articol dacă precizaţi sursa şi dacă inseraţi vizibil link-ul articolului Ioan Balan: “Lista proiectelor blocate de PSD Suceava este extrem de lungă”.
 Vizualizări articol: 2483 | 
Notează articolul: 
  • Nota curentă 2.50/5
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
 | Nota curentă: 2.5 din 6 voturi
Ioan Balan: “Lista proiectelor blocate de PSD Suceava este extrem de lungă”2.556

Comentarii

Monitorul de Suceava nu este responsabil juridic pentru conţinutul textelor de mai jos. Responsabilitatea pentru mesajele dumneavoastra vă revine în exclusivitate.


Timpul de 60 zile în care puteaţi posta comentarii pe marginea acestui articol a expirat.



RE-PAIR
Directia Generala Anticoruptie
Meniul ZILEI în restaurante sucevene

HaiHui prin Bucovina

Ultima oră: local

Alte articole

Alte titluri din Local

Ştiri video

Gala Top 10 Suceveni

Top Articole

Mersul trenurilor de călători

SONDAJE

Consideraţi Legea antifumat în spaţiile publice o măsură bună?

Da
Nu
Nu mă interesează

Fotografia zilei - fotografie@monitorulsv.ro

Fotografia zilei