Distribution Magi
Distribution Magi
Distribution Magi
 
marţi, 24 dec 2019 - Anul XXIV, nr. 301 (7302)
ANUNŢURI ONLINE:
Acum: 0°C.
La noapte: °C. Meteo
Anunţuri OnlineMonitorulTVAlbum Foto
HoroscopRedacţiaPublicitate
Curs valutar euroEUR:Tendinta4,973 lei
Curs valutar dolar americanUSD:Tendinta4,6085 lei
Newsletter Monitorul de Suceava RSS Monitorul de Suceava Monitorul de Suceava pe YouTube Monitorul de Suceava pe Twitter Monitorul de Suceava pe Facebook
Printeaza articolulPrintează articolul |  Trimite prin e-mailTrimite e-mail |   1 imagine |   ø fişiere video

Agresiune

Paznic de vânătoare, lovit cu parul în cap de un bărbat pe care îl urmărea pentru braconaj

de
(citeşte alte articole de la acelaşi autor)

Un incident violent a avut loc duminică după-amiază, avându-l drept victimă pe un paznic de vânătoare. Bărbatul în vârstă de 49 de ani, paznic de vânătoare al fondului Comăneşti, a fost lovit cu un par în cap într-o zonă de pădure din apropierea cătunului Vărvata, din comuna Pârteştii de Jos. Poliţiştii de la Secţia Rurală Gura Humorului au primit un apel la 112 în jurul orei 15.30. Ilie Zdrob, în vârstă de 49 de ani, din Vatra Moldoviţei, a sesizat că se află pe drumul din zona cătunului Vărvata şi că este lovit la cap în urma unui atac în pădure.

Bărbatul a relatat ulterior că în timp ce se afla în zona denumită ,,La Fântâna Rece”, parcela 54, a dat peste trei bărbaţi, unul dintre ei fiind cel pe care îl urmărea. Victima susţine că patrula în zonă deoarece avea informaţia că sunt mai multe persoane care au intenţia de a bracona. 

Conform declaraţiei paznicului de vânătoare, agresorul s-a apropiat de el cu un par din lemn în mână cu o lungime de circa 50 de centimetri, i-a adus ameninţări cu moartea, iar când a ajuns în apropierea sa l-a lovit cu parul în zona capului.
Paznicul de vânătoare a ajuns la Spitalul Judeţean Suceava, cu leziuni la cap. El a indicat că agresorul ar fi un localnic în vârstă de 49 de ani. Alţi doi bărbaţi care se aflau de faţă nu au participat la agresiune, dar nici nu au încercat să intervină pentru aplanare, le-a mai spus victima poliţiştilor. Cei doi urmau să fie audiaţi pentru a se stabili clar ce s-a întâmplat.

Poliţiştii au deschis dosar penal pentru infracţiunile de ameninţare şi loviri sau alte violenţe. Cazul a fost sesizat şi Parchetului de pe lângă Judecătoria Gura Humorului, un procuror urmând a stabili dacă este vorba de ultraj, fapt destul de probabil având în vedere cum s-au petrecut lucrurile.

În lipsa unui acord scris din partea Monitorului de Suceava, puteţi prelua maxim 500 de caractere din acest articol dacă precizaţi sursa şi dacă inseraţi vizibil link-ul articolului Paznic de vânătoare, lovit cu parul în cap de un bărbat pe care îl urmărea pentru braconaj.
 Vizualizări articol: 3135 | 
Notează articolul: 
  • Nota curentă 5.00/5
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
 | Nota curentă: 5.0 din 1 vot
Paznic de vânătoare, lovit cu parul în cap de un bărbat pe care îl urmărea pentru braconaj5.051

Comentarii

Monitorul de Suceava nu este responsabil juridic pentru conţinutul textelor de mai jos. Responsabilitatea pentru mesajele dumneavoastra vă revine în exclusivitate.


Timpul de 60 zile în care puteaţi posta comentarii pe marginea acestui articol a expirat.



RE-PAIR
Directia Generala Anticoruptie
Meniul ZILEI în restaurante sucevene

HaiHui prin Bucovina

Ultima oră: local

Alte articole

Alte titluri din Local

Ştiri video

Gala Top 10 Suceveni

Top Articole

Mersul trenurilor de călători

SONDAJE

Consideraţi Legea antifumat în spaţiile publice o măsură bună?

Da
Nu
Nu mă interesează

Fotografia zilei - fotografie@monitorulsv.ro

Fotografia zilei