Distribution Magi
Distribution Magi
Distribution Magi
 
marţi, 24 dec 2019 - Anul XXIV, nr. 301 (7302)
ANUNŢURI ONLINE:
Acum: 0°C.
La noapte: °C. Meteo
Anunţuri OnlineMonitorulTVAlbum Foto
HoroscopRedacţiaPublicitate
Curs valutar euroEUR:Tendinta4,9761 lei
Curs valutar dolar americanUSD:Tendinta4,6567 lei
Newsletter Monitorul de Suceava RSS Monitorul de Suceava Monitorul de Suceava pe YouTube Monitorul de Suceava pe Twitter Monitorul de Suceava pe Facebook

Daca maine ar avea loc alegerile locale pentru functia de primar al municipiului Suceava, pe cine ati vota?

Marian Andronache – Alianța Dreapta Unită
Cătălin Axinte - AUR
Lucian Harșovschi – PNL
Andrei Neșculescu – S.O.S.
Vasile Rîmbu – PSD
Teodora Munteanu - independent

Printeaza articolulPrintează articolul |  Trimite prin e-mailTrimite e-mail |   2 imagini |   ø fişiere video

Performanţă

Netcom Activ – o firmă implicată în cele mai mari proiecte de infrastructură de fibră optică din Suceava

Netcom Activ SRL a fost şi este compania implicată în cele mai mari proiecte de infrastructură de fibră optică din Suceava, având la activ proiecte private - de incintă, guvernamentale, precum şi linii de comunicaţii ale providerilor prezenţi pe piaţa din România. Portofoliul de soluţii implementate cuprinde reţele sau linii de fibră optică construite în campusuri spitaliceşti şi universitare, bănci, clădiri administrative, traversări de ape, traversări sau subtraversări de drumuri şi căi ferate.

Fibra optică a început sa fie folosită pe scară largă în domeniul telecomunicaţiilor odată cu producerea, de către Corning Incorporated în anul 1971, a uneia cu o atenuare de 4 db/km, ceea ce era cu mult sub atenuarea introdusă de cablurile metalice. Tehnic vorbind, transmisia datelor prin fibră optică se bazează pe conversia impulsurilor electrice în lumină. Aceasta este apoi transmisă prin mănunchiuri de fibre optice până la destinaţie, unde este reconvertită în impulsuri electrice. Aceasta înseamnă rată de transfer foarte mare în raport cu celelalte tipuri de conexiune (practic nelimitată şi încă imposibil de folosit la maximum de către aplicaţiile existente), apoi mai multă siguranţă pentru că fibra optică este insensibilă la perturbaţii electromagnetice şi este inaccesibilă scanărilor ilegale (interceptări ale transmisiunilor). În acelaşi timp transmisia datelor prin fibră optică înseamnă posibilitatea de instalare rapidă şi simplă, în orice condiţii, datorită greutăţii reduse a cablului optic şi existenţei mai multor tipuri de cabluri, ea reprezentând soluţia pentru accesul de mare viteză la serviciile Internet, utilizând fibra optică pentru conexiuni dedicate permanente. Acest tip de transmisie este recomandat firmelor cu un număr mare de posturi de lucru cuplate la reţeaua Internet şi cu un transfer informaţional susţinut pe tot timpul unei zile de lucru.

Calitatea lucrărilor realizate are la bază expertiza angajaţilor implicaţi în această activitate şi tehnologia pe care le-o pune la dispoziţie societatea: splicere Fujikura, ODR–uri Noyes, microscop inspecţie conectori AFL, identificator de fibre Fujikura, powermetru etc.

Netcom Activ este cel mai mare antreprenor de lucrări de fibră optică din Suceava şi este pregătit să facă faţă provocărilor din domeniu în anii care vin prin convergenţa serviciilor, investiţii în reţele 5G, extinderea reţelelor Gpon şi relocare trasee existente.

  

În lipsa unui acord scris din partea Monitorului de Suceava, puteţi prelua maxim 500 de caractere din acest articol dacă precizaţi sursa şi dacă inseraţi vizibil link-ul articolului Netcom Activ – o firmă implicată în cele mai mari proiecte de infrastructură de fibră optică din Suceava.
 Vizualizări articol: 2566 | 
Notează articolul: 
  • Nota curentă 5.00/5
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
 | Nota curentă: 5.0 din 3 voturi
Netcom Activ – o firmă implicată în cele mai mari proiecte de infrastructură de fibră optică din Suceava5.053

Comentarii

Monitorul de Suceava nu este responsabil juridic pentru conţinutul textelor de mai jos. Responsabilitatea pentru mesajele dumneavoastra vă revine în exclusivitate.


Timpul de 60 zile în care puteaţi posta comentarii pe marginea acestui articol a expirat.



RE-PAIR
Directia Generala Anticoruptie
Meniul ZILEI în restaurante sucevene

HaiHui prin Bucovina

Ultima oră: local

Alte articole

Alte titluri din Local

Ştiri video

Gala Top 10 Suceveni

Top Articole

Mersul trenurilor de călători

SONDAJE

Daca maine ar avea loc alegerile locale pentru functia de primar al municipiului Suceava, pe cine ati vota?

Marian Andronache – Alianța Dreapta Unită
Cătălin Axinte - AUR
Lucian Harșovschi – PNL
Andrei Neșculescu – S.O.S.
Vasile Rîmbu – PSD
Teodora Munteanu - independent

Fotografia zilei - fotografie@monitorulsv.ro

Fotografia zilei