Distribution Magi
Distribution Magi
Distribution Magi
 
luni, 9 dec 2019 - Anul XXIV, nr. 288 (7289)
ANUNŢURI ONLINE:
Acum: 0°C.
La noapte: °C. Meteo
Anunţuri OnlineMonitorulTVAlbum Foto
HoroscopRedacţiaPublicitate
Curs valutar euroEUR:Tendinta4,9761 lei
Curs valutar dolar americanUSD:Tendinta4,6567 lei
Newsletter Monitorul de Suceava RSS Monitorul de Suceava Monitorul de Suceava pe YouTube Monitorul de Suceava pe Twitter Monitorul de Suceava pe Facebook

Daca maine ar avea loc alegerile locale pentru functia de primar al municipiului Suceava, pe cine ati vota?

Marian Andronache – Alianța Dreapta Unită
Cătălin Axinte - AUR
Lucian Harșovschi – PNL
Andrei Neșculescu – S.O.S.
Vasile Rîmbu – PSD
Teodora Munteanu - independent

Printeaza articolulPrintează articolul |  Trimite prin e-mailTrimite e-mail |   1 imagine |   ø fişiere video

Politic

Alexandru Băişanu a anunţat începerea activităţii Forţei Naţionale în judeţul Suceava

de
(citeşte alte articole de la acelaşi autor)

Deputatul Alexandru Băişanu a anunţat, la finalul săptămânii trecute, că Partidul Forţa Naţională şi-a început activitatea în judeţul Suceava. Alexandru Băişanu, vicepreşedinte naţional al Forţei Naţionale, i-a prezentat în cadrul unei conferinţe de presă pe doi suceveni care fac parte atât din conducerea naţională a partidului, cât şi la nivelul municipiului Suceava. Băişanu a spus că suceveanul Florin Țibichi, de profesie inginer IT, este vicepreşedinte la nivel naţional al Forţei Naţionale, acesta urmând să aibă responsabilităţi pentru Regiunea de Nord-Est. De asemenea, el l-a prezentat şi pe preşedintele Organizaţiei Municipale Suceava a Forţei Naţionale, fostul şef al Poliţiei Burdujeni şi fost rugbist de performanţă şi component al echipei naţionale de rugby, Ovidiu Sluşariuc.

Alexandru Băişanu a amintit că Forţa Naţională este un partid naţionalist, înfiinţat de el împreună cu foştii miniştri Teodor Meleşcanu şi Graţiela Vasilescu. Băişanu a subliniat faptul că după înfiinţarea acestei formaţiuni politice, peste 90% din filialele şi membrii ALDE Suceava, filială pe care a condus-o, i s-au alăturat în Forţa Naţională.

El a explicat că această formaţiune politică a fost înfiinţată deoarece a considerat că România este singura ţară din Europa care nu are un partid naţionalist, care să cultive valorile naţionale ale poporului român. „În comparaţie cu celelalte ţări din Europa, care au anticorpi, România nu are anticorpi în politică. Iar menirea acestui partid este acela de a demonstra românilor că au rămas în continuare români, că ţara în care trăim trebuie să fie una unită, nu bazată pe intrigi, pe ură şi defăimare. Ne dorim ca România să fie o ţară demnă în faţa tuturor celorlalte state. Ne dorim ca în România politicienii să aibă demnitate, putere, forţă şi capacitate de a lupta pentru ţara care le-a oferit posibilitatea să ajungă în funcţii înalte”, a spus Alexandru Băişanu.

 

Băişanu propune un pact al partidelor din Suceava pentru a susţine un candidat comun pentru primăria municipiului reşedinţă de judeţ

Liderul FN Suceava a precizat  că este absolut necesar ca în politica românească să apară oameni noi, curaţi, care au în spate experienţă şi care au capacitatea de a exprima şi politic valorile pe care se bazează, în slujba cetăţenilor. Alexandru Băişanu consideră că nici stânga şi nici dreapta românească nu au reuşit să convingă poporul român de valabilitatea proiectelor pe care le-au propus, „multe dintre ele fiind mincinoase, dacă nu de râs”. Alexandru Băişanu a spus că noul partid va veni cu un program naţional, bazat pe dezvoltarea neamului românesc, începând cu tineretul, cu educaţia, dar şi pe infrastructură, sănătate, cultură, naţionalism şi patriotism. El a subliniat că Forţa Naţională nu este un partid de stânga, de dreapta sau de centru, „ci suntem un partid naţionalist, de reconstrucţie naţională, având la bază valorile acestui popor”. Alexandru Băişanu a precizat că Forţa Naţională va participa la următoarele alegeri locale şi parlamentare. Pentru Suceava, el a propus un pact, o alianţă între partide, pentru a susţine un candidat comun care să se lupte cu şanse reale cu actualul primar, Ion Lungu.

În lipsa unui acord scris din partea Monitorului de Suceava, puteţi prelua maxim 500 de caractere din acest articol dacă precizaţi sursa şi dacă inseraţi vizibil link-ul articolului Alexandru Băişanu a anunţat începerea activităţii Forţei Naţionale în judeţul Suceava.
 Vizualizări articol: 2859 | 
Notează articolul: 
  • Nota curentă 1.00/5
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
 | Nota curentă: 1.0 din 4 voturi
Alexandru Băişanu a anunţat începerea activităţii Forţei Naţionale în judeţul Suceava1.054

Comentarii

Monitorul de Suceava nu este responsabil juridic pentru conţinutul textelor de mai jos. Responsabilitatea pentru mesajele dumneavoastra vă revine în exclusivitate.


Timpul de 60 zile în care puteaţi posta comentarii pe marginea acestui articol a expirat.



RE-PAIR
Directia Generala Anticoruptie
Meniul ZILEI în restaurante sucevene

HaiHui prin Bucovina

Ultima oră: local

Alte articole

Alte titluri din Local

Ştiri video

Gala Top 10 Suceveni

Top Articole

Mersul trenurilor de călători

SONDAJE

Daca maine ar avea loc alegerile locale pentru functia de primar al municipiului Suceava, pe cine ati vota?

Marian Andronache – Alianța Dreapta Unită
Cătălin Axinte - AUR
Lucian Harșovschi – PNL
Andrei Neșculescu – S.O.S.
Vasile Rîmbu – PSD
Teodora Munteanu - independent

Fotografia zilei - fotografie@monitorulsv.ro

Fotografia zilei