Distribution Magi
Distribution Magi
Distribution Magi
 
miercuri, 4 dec 2019 - Anul XXIV, nr. 284 (7285)
ANUNŢURI ONLINE:
Acum: 0°C.
La noapte: °C. Meteo
Anunţuri OnlineMonitorulTVAlbum Foto
HoroscopRedacţiaPublicitate
Curs valutar euroEUR:Tendinta4,9764 lei
Curs valutar dolar americanUSD:Tendinta4,6687 lei
Newsletter Monitorul de Suceava RSS Monitorul de Suceava Monitorul de Suceava pe YouTube Monitorul de Suceava pe Twitter Monitorul de Suceava pe Facebook
Printeaza articolulPrintează articolul |  Trimite prin e-mailTrimite e-mail |   1 imagine |   ø fişiere video

Pentru anul acesta

Lucrările de modernizare a infrastructurii stradale din Suceava, încheiate în Zamca

de
(citeşte alte articole de la acelaşi autor)

Lucrările de modernizare a infrastructurii stradale din municipiul reşedinţă de judeţ s-au încheiat în acest an cu finalizarea proiectului demarat în cartierul Zamca.
„S-au făcut lucrări de reamenajare şi modernizare a străzilor Grigore Ureche, Dimitrie Cantemir şi Ion Neculce din cartierul Zamca. De asemenea, au fost reabilitate locurile de parcare din această zonă, inclusiv parcarea din zona blocului Bebeluşul”, a spus viceprimarul Sucevei Lucian Harşovschi.
El a precizat că aceste lucrări au constat în turnarea de 3.169 mp de asfalt, 691 de mp de pavaj şi delimitarea a 204 locuri de parcare.
„Lucrările de modernizare nu se opresc aici, ele vor reîncepe din primăvară, când vremea va fi prielnică, în toate cartierele din oraş”, a spus viceprimarul, care şi-a exprimat dezamăgirea că nu s-a putut realiza în acest an întregul program de asfaltări,  în principal din cauza lipsei forţei de muncă.

„Este un progres faţă de anul trecut, dar noi ne-am propus mai multe lucrări. Din primăvară, imediat ce vremea va permite, vom intra în forţă cu programul de modernizare a infrastructurii stradale, de refacere a trotuarelor, dar şi amenajarea parcărilor de reşedinţă. Nu pot spune că e un proiect ambiţios al nostru, al municipalităţii, ci doar intrarea în normalitate. E normal să avem străzi şi trotuare moderne şi e normal ca în fiecare zonă de reşedinţă să existe locuri de parcare reabilitate”, a spus Lucian Harşovschi.

Viceprimarul Sucevei a explicat că deşi administraţia locală a alocat fondurile pentru programul de modernizare a infrastructurii stradale, nu a existat suficientă forţă din partea firmelor care au obţinut contractul pentru astfel de lucrări.

„Sper ca anul viitor să fie unul mai bun în ceea ce priveşte modernizarea urbanistică, şi aici mă refer şi la implementarea proiectului privind zona de agrement de pe malul râului Suceava, dar şi la amenajarea parcului Şipote cu fonduri europene”, a mai declarat Lucian Harşovschi.

Lucrări de reparaţii vor mai fi efectuate şi în perioada rece, acolo unde este necesar, dar modalităţile de intervenţie sunt limitate, din cauza condiţiilor meteo.

În lipsa unui acord scris din partea Monitorului de Suceava, puteţi prelua maxim 500 de caractere din acest articol dacă precizaţi sursa şi dacă inseraţi vizibil link-ul articolului Lucrările de modernizare a infrastructurii stradale din Suceava, încheiate în Zamca.
 Vizualizări articol: 1298 | 
Notează articolul: 
  • Nota curentă 0.00/5
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
Lucrările de modernizare a infrastructurii stradale din Suceava, încheiate în Zamca0.05

Comentarii

Monitorul de Suceava nu este responsabil juridic pentru conţinutul textelor de mai jos. Responsabilitatea pentru mesajele dumneavoastra vă revine în exclusivitate.


Timpul de 60 zile în care puteaţi posta comentarii pe marginea acestui articol a expirat.



RE-PAIR
Directia Generala Anticoruptie
Meniul ZILEI în restaurante sucevene

HaiHui prin Bucovina

Ultima oră: local

Alte articole

Alte titluri din Local

Ştiri video

Gala Top 10 Suceveni

Top Articole

Mersul trenurilor de călători

SONDAJE

Consideraţi Legea antifumat în spaţiile publice o măsură bună?

Da
Nu
Nu mă interesează

Fotografia zilei - fotografie@monitorulsv.ro

Fotografia zilei