Distribution Magi
Distribution Magi
Distribution Magi
 
marţi, 3 dec 2019 - Anul XXIV, nr. 283 (7284)
ANUNŢURI ONLINE:
Acum: 0°C.
La noapte: °C. Meteo
Anunţuri OnlineMonitorulTVAlbum Foto
HoroscopRedacţiaPublicitate
Curs valutar euroEUR:Tendinta4,9761 lei
Curs valutar dolar americanUSD:Tendinta4,6567 lei
Newsletter Monitorul de Suceava RSS Monitorul de Suceava Monitorul de Suceava pe YouTube Monitorul de Suceava pe Twitter Monitorul de Suceava pe Facebook

Daca maine ar avea loc alegerile locale pentru functia de primar al municipiului Suceava, pe cine ati vota?

Marian Andronache – Alianța Dreapta Unită
Cătălin Axinte - AUR
Lucian Harșovschi – PNL
Andrei Neșculescu – S.O.S.
Vasile Rîmbu – PSD
Teodora Munteanu - independent

Printeaza articolulPrintează articolul |  Trimite prin e-mailTrimite e-mail |   1 imagine |   ø fişiere video

Aniversare

O delegaţie din Bucovina, primită la Palatul Victoria de Ziua Naţională a României

de
(citeşte alte articole de la acelaşi autor)

O delegaţie din Bucovina, din care au făcut parte mai mulţi primari şi oameni de cultură, a fost primită pe 1 Decembrie, de Ziua Naţională a României, la Palatul Victoria, de secretarul general al Guvernului, Antonel Tănase, şi ministrul Muncii şi Protecţiei Sociale, Violeta Alexandru. Întrevederea de la Palatul Victoria a fost prilejuită de manifestările organizate de Guvernul României cu ocazia Zilei Naţionale a României şi a fost urmată de un scurt concert de colinde, susţinut în curtea Palatului Victoria de ansamblurile populare din comuna Vama, Pojorâta şi Moldoviţa, precum şi de alţi artişti populari din Ucraina. În cadrul evenimentului, secretarul general al Guvernului, Antonel Tănase, a transmis salutul prim-ministrului Ludovic Orban şi a menţionat că Guvernul României apreciază modul în care bucovinenii au păstrat vii spiritul şi identitatea românească. „Sărbătorim astăzi Ziua Naţională a României cu încrederea că ţara noastră a intrat într-o etapă a normalităţii, în care fiecare român poate să fie mândru de patria sa şi poate să aibă certitudinea că lucrurile pot fi schimbate în bine. Ziua Marii Uniri de la 1918 a însemnat pentru români emoţia reîntregirii naţionale. Acum, după 101 ani, această emoţie este cu atât mai profundă cu cât este un bun prilej să ne gândim atât la românii din diaspora, care îşi doresc să se întoarcă acasă, cât şi la românii care de-a lungul epocilor s-au luptat pentru păstrarea unităţii şi identităţii naţionale”, a spus Antonel Tănase. El a amintit că pe 28 noiembrie s-a sărbătorit împlinirea a 101 ani de când Bucovina a redevenit parte integrantă a teritoriului românesc. „După aproape un secol şi jumătate de ocupaţie străină, Bucovina redevenea, la 28 noiembrie 1918, parte integrantă a României Mari. În această perioadă, identitatea românească a dăinuit pe întregul ţinut bucovinean. Astăzi, prin manifestările organizate de Guvernul României, cu prilejul Zilei Naţionale, vrem să arătăm respectul şi recunoştinţa pentru sacrificiile pe care le faceţi, pe care le-au făcut şi înaintaşii noştri pentru menţinerea unităţii ţării. Ziua Naţională a României şi Ziua Bucovinei ne amintesc în fiecare an că avem datoria să contribuim în mod concret la dezvoltarea naţiunii române. Avem datoria morală faţă de toţi românii să construim o Românie prosperă, unită, o Românie normală, o Românie europeană. Bine aţi venit acasă!”, a declarat secretarul general al Guvernului, Antonel Tănase.

În lipsa unui acord scris din partea Monitorului de Suceava, puteţi prelua maxim 500 de caractere din acest articol dacă precizaţi sursa şi dacă inseraţi vizibil link-ul articolului O delegaţie din Bucovina, primită la Palatul Victoria de Ziua Naţională a României.
 Vizualizări articol: 1669 | 
Notează articolul: 
  • Nota curentă 0.00/5
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
O delegaţie din Bucovina, primită la Palatul Victoria de Ziua Naţională a României0.05

Comentarii

Monitorul de Suceava nu este responsabil juridic pentru conţinutul textelor de mai jos. Responsabilitatea pentru mesajele dumneavoastra vă revine în exclusivitate.


Timpul de 60 zile în care puteaţi posta comentarii pe marginea acestui articol a expirat.



RE-PAIR
Directia Generala Anticoruptie
Meniul ZILEI în restaurante sucevene

HaiHui prin Bucovina

Ultima oră: local

Alte articole

Alte titluri din Local

Ştiri video

Gala Top 10 Suceveni

Top Articole

Mersul trenurilor de călători

SONDAJE

Daca maine ar avea loc alegerile locale pentru functia de primar al municipiului Suceava, pe cine ati vota?

Marian Andronache – Alianța Dreapta Unită
Cătălin Axinte - AUR
Lucian Harșovschi – PNL
Andrei Neșculescu – S.O.S.
Vasile Rîmbu – PSD
Teodora Munteanu - independent

Fotografia zilei - fotografie@monitorulsv.ro

Fotografia zilei