Distribution Magi
Distribution Magi
Distribution Magi
 
vineri, 15 nov 2019 - Anul XXIV, nr. 268 (7269)
ANUNŢURI ONLINE:
Acum: 0°C.
La noapte: °C. Meteo
Anunţuri OnlineMonitorulTVAlbum Foto
HoroscopRedacţiaPublicitate
Curs valutar euroEUR:Tendinta4,9763 lei
Curs valutar dolar americanUSD:Tendinta4,6625 lei
Newsletter Monitorul de Suceava RSS Monitorul de Suceava Monitorul de Suceava pe YouTube Monitorul de Suceava pe Twitter Monitorul de Suceava pe Facebook
Printeaza articolulPrintează articolul |  Trimite prin e-mailTrimite e-mail |   1 imagine |   ø fişiere video

Black Friday vine cu oferte la Autodel și Hyundai - se dă startul reducerilor pentru șoferii pasionați

În ultimul timp, mașinile rulate au devenit o alternativă destul de eficientă pe care mizează șoferii pasionați. În general sunt urmărite anumite aspecte când sunt achiziționate aceste mașini. Criteriile vizate sunt de tipul  numărul de kilometri rulați, anul fabricației, model, brand, etc.

Edițiile Black Friday au captat atenția românilor și când vine vorba despre mașini rulate. Cu toate că acestea deja sunt preferate pentru prețurile accesibile, o reducere suplimentară nu este niciodată ratată. Clienții deja sunt obișnuiți ca în luna noimbrie să caute și să achiziționeze produse la prețuri reduse semnificativ. Dar ce vești se anunță din lumea șoferilor pasionați?

AutoDel a obișnuit deja publicul larg cu o gamă vastă de autovehicule rulate, calitative, atent verificate și întreținute întocmai pentru a satisface o arie vastă de cerințe. Înainte de a fi introduse în portofoliul prezentat pentru vânzare, AutoDel și Hyundai se asigură că mașinile sunt verificate din punct de vedere tehnic.

 

Ofertele AutoDel de Black Friday

În acest an, dealer-ul AutoDel, împreună cu Hyundai au pregătit reduceri semnificative pentru o gamă variată de autoturisme din care se pot aminti modele precum - Audi ( A4, Q5, A6), Opel, Seat, Toyota, Volkswagen sau Skoda Octavia. Reducerile ajung și până la 3000 de euro.

Campania din acest an de la Black Friday este susținută de Hyundai și face referire și la serviciile de reparații și nu numai cu care și-a obișnuit publicul. Spre exemplu, revizia pentru mașinile care sunt comandate este gratuită. În ce constă serviciul gratuit de revizie din perioada Black Friday de la Auto Del? Ei bine, în perioada 15 - 30 noiembrie 2019, dealer-ul Auto Deloferă servicii de verificare a filtrelor și a uleiului.

Mai mult decât atât, publicul este invitat de Auto Del să se lase surprins de cadourile oferite tot în această perioadă în care sunt celebrate discount-urile semnificative.

 

Despre sistemul buy back și ofertele de Black Friday de la Auto Del

Sistemul buy back este un serviciu recunoscut de clienții fideli Auto Del. De Black Friday unele mașini care sunt reduse la preț pot fi achiziționate prin această metodă, dublându-se în acest sens avantajele de achiziție.

Mai mult decât atât, tot la Auto Del, clienții beneficiază de test drive gratuit. Este o modalitate ideală de atesta caracteristicile mașinii, fiabilitatea și alte criterii preferate de fiecare persoană în parte.

Auto Del este un punct de reper pentru suceveni, unul dintre sedii fiind situat pe Aleea Sofia Vicoveanca, Nr. 52, Suceava. Cei interesați de ofertele de Black Friday sunt invitați să acceseze pagina oficială a site-ului pe autoderulante.ro și pentru o mai bună privire de ansamblu, showroom-ul se regăsește chiar la ieșire din Suceava, pe drumul ce duce spre Fălticeni.

În lipsa unui acord scris din partea Monitorului de Suceava, puteţi prelua maxim 500 de caractere din acest articol dacă precizaţi sursa şi dacă inseraţi vizibil link-ul articolului Black Friday vine cu oferte la Autodel și Hyundai - se dă startul reducerilor pentru șoferii pasionați.
 Vizualizări articol: 2181 | 
Notează articolul: 
  • Nota curentă 0.00/5
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
Black Friday vine cu oferte la Autodel și Hyundai - se dă startul reducerilor pentru șoferii pasionați0.05

Comentarii

Monitorul de Suceava nu este responsabil juridic pentru conţinutul textelor de mai jos. Responsabilitatea pentru mesajele dumneavoastra vă revine în exclusivitate.


Timpul de 60 zile în care puteaţi posta comentarii pe marginea acestui articol a expirat.



RE-PAIR
Directia Generala Anticoruptie
Meniul ZILEI în restaurante sucevene

HaiHui prin Bucovina

Ultima oră: local

Alte articole

Alte titluri din Local

Ştiri video

Gala Top 10 Suceveni

Top Articole

Mersul trenurilor de călători

SONDAJE

Consideraţi Legea antifumat în spaţiile publice o măsură bună?

Da
Nu
Nu mă interesează

Fotografia zilei - fotografie@monitorulsv.ro

Fotografia zilei

Reteta Zilei

Bucataria pentru toti Verze murate cu gutui Este una dintre acele conserve care se dovedesc nu doar gustoase, ci și atât de sănătoase încât devin adevărate leacuri naturale pe timp de iarnă. Varza tocată astfel murată, cu adaos de gutui, este mai puțin acidă și parcă alunecă... Citeşte