Distribution Magi
Distribution Magi
Distribution Magi
 
miercuri, 13 nov 2019 - Anul XXIV, nr. 266 (7267)
ANUNŢURI ONLINE:
Acum: 0°C.
La noapte: °C. Meteo
Anunţuri OnlineMonitorulTVAlbum Foto
HoroscopRedacţiaPublicitate
Curs valutar euroEUR:Tendinta4,973 lei
Curs valutar dolar americanUSD:Tendinta4,6085 lei
Newsletter Monitorul de Suceava RSS Monitorul de Suceava Monitorul de Suceava pe YouTube Monitorul de Suceava pe Twitter Monitorul de Suceava pe Facebook
Printeaza articolulPrintează articolul |  Trimite prin e-mailTrimite e-mail |   1 imagine |   ø fişiere video

Finanțe

Sucevenii pot investi și luna aceasta în titluri de stat prin programul „Tezaur”

de
(citeşte alte articole de la acelaşi autor)

Finanțele sucevene au anunțat că persoanele fizice din județ pot subscrie și în luna noiembrie 2019 pentru noi emisiuni de titluri de stat destinate exclusiv populației în cadrul programului Tezaur, cu scadențe la 1, 2 și 3 ani şi dobânzi anuale de 3,5%, 4%, respectiv 4,5%, veniturile aferente fiind neimpozabile. Administrația Județeană a Finanțelor Publice Suceava a transmis un comunicat în care se arată că titlurile de stat pot fi cumpărate în perioada 5 - 29 noiembrie 2019 de la unitățile operative ale Trezoreriei Statului, între 5 și 28 noiembrie 2019 prin reţeaua de oficii poştale ale Companiei Naţionale Poşta Română din mediul urban și până pe 27 noiembrie 2019 prin reţeaua de oficii poştale ale Companiei Naţionale Poşta Română din mediul rural.

Pentru aceste titluri sunt eligibile persoanele fizice care au împlinit vârsta de 18 ani la data efectuării subscrierii. De precizat că a fost eliminată plafonarea sumelor care pot fi investite de persoanele fizice în cadrul acestor emisiuni. „Investitorii au posibilitatea anulării subscrierilor deja efectuate prin depunerea unei cereri doar în perioada de subscriere. Titlurile de stat sunt în forma dematerializată şi au valoare nominală de 1 leu. Dobânda este plătită la termenele prevăzute în prospectul de emisiune”, se arată în comunicatul Finanțelor sucevene.

De asemenea, titlurile de stat emise în cadrul Programului Tezaur sunt transferabile și se pot răscumpăra în avans. În cazul decesului, dreptul de proprietate asupra titlurilor de stat se transferă moștenitorilor, care prezintă documentele legale care le atestă calitatea.

Prospectul de emisiune și orice eventuale modificări ale acestuia se publică pe: www.mfinante.ro, www.datoriepublica.mfinante.gov.ro, www.comunicatii.gov.roși www.posta-romana.ro.

În lipsa unui acord scris din partea Monitorului de Suceava, puteţi prelua maxim 500 de caractere din acest articol dacă precizaţi sursa şi dacă inseraţi vizibil link-ul articolului Sucevenii pot investi și luna aceasta în titluri de stat prin programul „Tezaur”.
 Vizualizări articol: 1366 | 
Notează articolul: 
  • Nota curentă 5.00/5
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
 | Nota curentă: 5.0 din 1 vot
Sucevenii pot investi și luna aceasta în titluri de stat prin programul „Tezaur”5.051

Comentarii

Monitorul de Suceava nu este responsabil juridic pentru conţinutul textelor de mai jos. Responsabilitatea pentru mesajele dumneavoastra vă revine în exclusivitate.


Timpul de 60 zile în care puteaţi posta comentarii pe marginea acestui articol a expirat.



RE-PAIR
Directia Generala Anticoruptie
Meniul ZILEI în restaurante sucevene

HaiHui prin Bucovina

Ultima oră: local

Alte articole

Alte titluri din Local

Ştiri video

Gala Top 10 Suceveni

Top Articole

Mersul trenurilor de călători

SONDAJE

Consideraţi Legea antifumat în spaţiile publice o măsură bună?

Da
Nu
Nu mă interesează

Fotografia zilei - fotografie@monitorulsv.ro

Fotografia zilei