Distribution Magi
Distribution Magi
Distribution Magi
 
marţi, 12 nov 2019 - Anul XXIV, nr. 265 (7266)
ANUNŢURI ONLINE:
Acum: 0°C.
La noapte: °C. Meteo
Anunţuri OnlineMonitorulTVAlbum Foto
HoroscopRedacţiaPublicitate
Curs valutar euroEUR:Tendinta4,9761 lei
Curs valutar dolar americanUSD:Tendinta4,6567 lei
Newsletter Monitorul de Suceava RSS Monitorul de Suceava Monitorul de Suceava pe YouTube Monitorul de Suceava pe Twitter Monitorul de Suceava pe Facebook

Daca maine ar avea loc alegerile locale pentru functia de primar al municipiului Suceava, pe cine ati vota?

Marian Andronache – Alianța Dreapta Unită
Cătălin Axinte - AUR
Lucian Harșovschi – PNL
Andrei Neșculescu – S.O.S.
Vasile Rîmbu – PSD
Teodora Munteanu - independent

Printeaza articolulPrintează articolul |  Trimite prin e-mailTrimite e-mail |   ø imagini |   ø fişiere video

Tupeu nemărginit

Poliţiştii i-au reţinut permisul pentru conducere sub influenţa băuturilor alcoolice. A ignorat totul şi a plecat din nou la drum

de
(citeşte alte articole de la acelaşi autor)

Un tânăr în vârstă de 29 de ani din Fălticeni a fost protagonistul unui episod care arată tupeul nemărginit şi lipsa de respect faţă de legile ţării. În noaptea de sâmbătă spre duminică, în jurul orei 0.50, pe drumul judeţean 208C din comuna Vultureşti, poliţiştii au tras pe dreapta un autovehicul condus de un tânăr. Şoferul a fost testat cu aparatul etilotest, iar rezultatul a fost de 0,36 mg/l alcool pur în aerul expirat. În consecinţă, bărbatul aflat la volan a rămas fără permis de conducere.

Fără să ia în calcul acest aspect, şoferul s-a urcat din nou la volan şi a plecat la drum. În jurul orei 1.30 a fost oprit pe acelaşi drum, dar în comuna Hârtop. De această dată etilotestul a indicat o valoare de 0,25 mg/l alcool pur în aerul expirat.

Pentru această imprudenţă bărbatul s-a ales cu dosar penal pentru comiterea infracțiunii de „conducerea pe drumurile publice a unui autovehicul de către o persoană căreia exercitarea dreptului de a conduce i-a fost suspendat”.

Tot cu dosar penal s-a ales şi un bărbat de 60 de ani, din Frătăuţii Noi, care se afla la volanul unui autoturism care a fost tras pe dreapta duminică seară, în jurul orei 23.20, pe drumul judeţean 291A. La testarea cu aparatul etilotest, valoarea a fost de 0,92 mg/l alcool pur în aerul expirat.

Ziua de 10 noiembrie avea să fie una cu ghinion pentru alţi doi şoferi care au plecat la drum după ce au consumat băuturi alcoolice.

Unul din cazuri s-a înregistrat în municipiul Suceava, pe Calea Unirii. Poliţiştii au oprit o maşină condusă de un tânăr de 23 de ani, din Botoşani. Acesta se urcase băut la volan, etilotestul indicând o valoare de 0,47 mg/l alcool pur în aerul expirat.

O valoare asemănătoare, de  0,44 mg/l alcool pur în aerul expirat, s-a înregistrat şi în cazul unui tânăr care abia îşi luase permisul. În vârstă de numai 18 ani, tânărul a fost depistat în trafic, pe drumul judeţean 177A, la Stulpicani.

În lipsa unui acord scris din partea Monitorului de Suceava, puteţi prelua maxim 500 de caractere din acest articol dacă precizaţi sursa şi dacă inseraţi vizibil link-ul articolului Poliţiştii i-au reţinut permisul pentru conducere sub influenţa băuturilor alcoolice. A ignorat totul şi a plecat din nou la drum.
 Vizualizări articol: 1834 | 
Notează articolul: 
  • Nota curentă 0.00/5
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
Poliţiştii i-au reţinut permisul pentru conducere sub influenţa băuturilor alcoolice. A ignorat totul şi a plecat din nou la drum0.05

Comentarii

Monitorul de Suceava nu este responsabil juridic pentru conţinutul textelor de mai jos. Responsabilitatea pentru mesajele dumneavoastra vă revine în exclusivitate.


Timpul de 60 zile în care puteaţi posta comentarii pe marginea acestui articol a expirat.



RE-PAIR
Directia Generala Anticoruptie
Meniul ZILEI în restaurante sucevene

HaiHui prin Bucovina

Ultima oră: local

Alte articole

Alte titluri din Local

Ştiri video

Gala Top 10 Suceveni

Top Articole

Mersul trenurilor de călători

SONDAJE

Daca maine ar avea loc alegerile locale pentru functia de primar al municipiului Suceava, pe cine ati vota?

Marian Andronache – Alianța Dreapta Unită
Cătălin Axinte - AUR
Lucian Harșovschi – PNL
Andrei Neșculescu – S.O.S.
Vasile Rîmbu – PSD
Teodora Munteanu - independent

Fotografia zilei - fotografie@monitorulsv.ro

Fotografia zilei