Distribution Magi
Distribution Magi
Distribution Magi
 
luni, 11 nov 2019 - Anul XXIV, nr. 264 (7265)
ANUNŢURI ONLINE:
Acum: 0°C.
La noapte: °C. Meteo
Anunţuri OnlineMonitorulTVAlbum Foto
HoroscopRedacţiaPublicitate
Curs valutar euroEUR:Tendinta4,971 lei
Curs valutar dolar americanUSD:Tendinta4,5892 lei
Newsletter Monitorul de Suceava RSS Monitorul de Suceava Monitorul de Suceava pe YouTube Monitorul de Suceava pe Twitter Monitorul de Suceava pe Facebook
Printeaza articolulPrintează articolul |  Trimite prin e-mailTrimite e-mail |   1 imagine |   ø fişiere video

Mistuit de flăcări

Au filmat incendiul cu telefoane mobile, în loc să ajute proprietarul la stingerea lui

de
(citeşte alte articole de la acelaşi autor)

O scenă care vorbește de la sine despre lipsa de solidaritate în trafic a avut loc sâmbătă după-amiază, pe DN 17, în Pasul Mestecăniș. În jurul orei 15.50, o tânără de 22 de ani din județul Vaslui a sunat disperată la 112, cerând ajutorul pompierilor, după ce autoturismul Mercedes Benz pe care îl conducea s-a aprins în mers de la una din roți, flăcările propagându-se la toată partea din spate. La fața locului au ajuns echipajele de pompieri, însă din păcate autoturismul fusese distrus integral în incendiu.

Cercetările întreprinse de polițiști au stabilit că la un moment dat tânăra de la volan, care avea și un pasager în partea dreaptă, a sesizat faptul că dinspre zona roții dreapta spate iese fum, iar mecanismul de frânare nu mai acționa corespunzător, motiv pentru care a oprit în cea mai apropiată parcare a drumului public, amenajată la circa 250 metri distanță. Imediat conducătoarea auto și pasagerul au coborât din autoturism și au văzut cum în zona dreapta spate a acestuia se propagase deja un incendiu, care s-a extins cu repeziciune.

Din cauza faptului că nu au mai avut posibilitatea să deschidă capota portbagajului pentru a scoate și utiliza stingătorul de incendiu, iar curioșii opriți la fața locului au preferat doar să filmeze scena cu telefoanele mobile, fără a dori să încerce utilizarea dispozitivelor stingător de incendiu aflate în dotarea altor autovehicule oprite la fața locului, până la sosirea la fața locului a unui echipaj de pompieri din cadrul Detașamentului de Pompieri Câmpulung Moldovenesc, autoturismul fusese deja distrus integral prin ardere. Cercetările întreprinse de pompieri au stabilit că incendiul s-a produs, cel mai probabil, de la un scurtcircuit al instalației electrice a autoturismului. În timpul incendiului, celor doi pasageri ai mașinii le-au fost distruse mai multe bunuri și documente aflate în interiorul autoturismul, însă din fericire nimeni nu a fost rănit.

Evenimentul nefericit de sâmbătă a mai arătat încă o dată lipsa de solidaritate a celor aflați în trafic, când din neștiință sau din nepăsare, unii șoferi aflați în trafic în preajma unor astfel de situații nu reacționează în nici un fel, preferând să privească sau, mai mult, să filmeze imagini de la locul unui astfel de eveniment nefericit.

În lipsa unui acord scris din partea Monitorului de Suceava, puteţi prelua maxim 500 de caractere din acest articol dacă precizaţi sursa şi dacă inseraţi vizibil link-ul articolului Au filmat incendiul cu telefoane mobile, în loc să ajute proprietarul la stingerea lui.
 Vizualizări articol: 5344 | 
Notează articolul: 
  • Nota curentă 2.67/5
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
 | Nota curentă: 2.7 din 6 voturi
Au filmat incendiul cu telefoane mobile, în loc să ajute proprietarul la stingerea lui2.756

Comentarii

Monitorul de Suceava nu este responsabil juridic pentru conţinutul textelor de mai jos. Responsabilitatea pentru mesajele dumneavoastra vă revine în exclusivitate.


Timpul de 60 zile în care puteaţi posta comentarii pe marginea acestui articol a expirat.



RE-PAIR
Directia Generala Anticoruptie
Meniul ZILEI în restaurante sucevene

HaiHui prin Bucovina

Ultima oră: local

Alte articole

Alte titluri din Local

Ştiri video

Gala Top 10 Suceveni

Top Articole

Mersul trenurilor de călători

SONDAJE

Consideraţi Legea antifumat în spaţiile publice o măsură bună?

Da
Nu
Nu mă interesează

Fotografia zilei - fotografie@monitorulsv.ro

Fotografia zilei