Distribution Magi
Distribution Magi
Distribution Magi
 
miercuri, 6 nov 2019 - Anul XXIV, nr. 260 (7261)
ANUNŢURI ONLINE:
Acum: 0°C.
La noapte: °C. Meteo
Anunţuri OnlineMonitorulTVAlbum Foto
HoroscopRedacţiaPublicitate
Curs valutar euroEUR:Tendinta4,971 lei
Curs valutar dolar americanUSD:Tendinta4,5892 lei
Newsletter Monitorul de Suceava RSS Monitorul de Suceava Monitorul de Suceava pe YouTube Monitorul de Suceava pe Twitter Monitorul de Suceava pe Facebook
Printeaza articolulPrintează articolul |  Trimite prin e-mailTrimite e-mail |   9 imagini |   ø fişiere video

Oportunitate

Pomi fructiferi, bulbi de flori cu reduceri de până la 50% şi superpachete promoţionale, pe AgroDenmar.ro

de
(citeşte alte articole de la acelaşi autor)

Toamna este anotimpul potrivit pentru a pune bazele unei culturi de pomi fructiferi, pentru a completa livada familiei cu arbori şi arbuşti, astfel încât să beneficiaţi de fructe gustoase din primăvară până în iarnă, dar şi momentul în care se plantează bulbii de flori care să vă asigure o primăvară în culori.

Tocmai de aceea, pe AgroDenmar.ro, la secţiunea Oferte şi promoţii, au fost selectate special superofertele pentru sezonul plantărilor de toamnă din 2019, cu reduceri de până la 50%.

Deschis non-stop, magazinul online AgroDenmar pune la dispoziţie o gamă variată de arbori şi plante ornamentale, bulbi de flori, cât şi arbuşti fructiferi, pomi fructiferi, trandafiri, conifere, viţă-de-vie şi multe altele, la superpreţuri.

Toate plantele sunt atent selecţionate, bine ambalate şi vin livrate în ghiveci sau rădăcină protejată, fiind asigurat transportul în condiţii bune până la adresa cumpărătorului. Pe lângă plantele de calitate, clienţii pot beneficia de recomandări şi consultantă specializată. Stocurile sunt limitate, aşa că nu ezitaţi să comandaţi!

 

Sezonul plantărilor de toamnă şi pachete promoţionale avantajoase

Magazinul online este structurat pe 10 categorii mari de produse – arbuşti fructiferi, bulbi de flori, trandafiri, pomi fructiferi, viţă-de-vie, plante exotice, conifere, plante ornamentale, plante aromatice, accesorii grădină.

Dar, pentru a le uşura căutarea celor interesaţi să cumpere produse adecvate sezonului de plantare, la cele mai bune preţuri, a fost creată categoria de Oferte şi Promoţii, actualizată periodic.

Pentru sezonul plantărilor de toamnă a fost făcută o selecţie diversificată a produselor  care trebuie puse în pământ în această perioadă a anului – peste 500, la cele mai avantajoase preţuri, reducerile acordate fiind şi de 50%.

O variantă interesantă şi atractivă este şi cea a pachetelor promoţionale, clientul beneficiind de reduceri pentru cumpărarea la pachet a plantelor dintr-o anumită categorie. Un exemplu este pachetul cu trei soiuri de afin american, pe rod, setul de plante aromatice care pot fi cultivate în grădină sau pe balcon, pachetul de pomi fructiferi cu miez roşu, mixul de pomi fructiferi columnari (meri, peri, pruni), selecţia de plante agăţătoare deosebite, setul de pomi fructiferi japonezi, pachetul de cireşi japonezi sau numeroasele mixuri de bulbi de flori deosebite – narcise duble, lalele albe, lalele floare de crin, lalele de culoare închisă, purpurii ori cele XXL.

 

Bulbi de flori cu reducere de până la 50% şi transport gratuit

Se spune ca bulbii de flori vestesc primăvara, fiind primii care încolţesc după un sezon rece şi friguros. Odată cu creşterea temperaturilor vor creşte în grădină şi bulbii de lalele, narcise şi crini, care ne vor încânta privirea şi sufletul cu florile lor multicolore şi parfumate.

Bulbii de flori plantaţi în straturi pot oferi spectacole vizuale nemaipomenite. Starea de spirit este influenţată pozitiv, iar emoţia transmisă de spectacolul de culori ne face să vibrăm în ritmul naturii. Chiar şi un grădinar începător se poate bucura de aceste minunate flori cu un minim de efort şi pricepere.

Bulbii comercializaţi sunt atent selectaţi, testaţi, sănătoşi, de dimensiuni medii-mari,  de la furnizori de încredere. Perioada optimă de plantare pentru bulbii de toamnă este final de septembrie, până pe la mijlocul lui decembrie, ori chiar şi mai târziu, dacă solul nu este îngheţat mai mult de 5 cm.

Mai mult, pe lângă reducerile de până la 50% pentru bulbii de flori, clienţii AgroDenmar.ro care fac cumpărături de minim 150 de lei din această categorie beneficiază în această perioadă şi de transport gratuit.

Comenzile de pe AgroDenmar.ro (Pepiniera Maia) pot fi făcute direct în magazinul online (non-stop), pe e-mail la vanzari@agrodenmar.ro, iar serviciul de Relaţii cu clienţii este disponibil de luni până vineri inclusiv, în intervalul orar 08.30 – 18.00 la numerele de telefon 0243 282 253 sau 0767 428 181.

În lipsa unui acord scris din partea Monitorului de Suceava, puteţi prelua maxim 500 de caractere din acest articol dacă precizaţi sursa şi dacă inseraţi vizibil link-ul articolului Pomi fructiferi, bulbi de flori cu reduceri de până la 50% şi superpachete promoţionale, pe AgroDenmar.ro.
 Vizualizări articol: 3513 | 
Notează articolul: 
  • Nota curentă 5.00/5
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
 | Nota curentă: 5.0 din 3 voturi
Pomi fructiferi, bulbi de flori cu reduceri de până la 50% şi superpachete promoţionale, pe AgroDenmar.ro5.053

Comentarii

Monitorul de Suceava nu este responsabil juridic pentru conţinutul textelor de mai jos. Responsabilitatea pentru mesajele dumneavoastra vă revine în exclusivitate.


Timpul de 60 zile în care puteaţi posta comentarii pe marginea acestui articol a expirat.



RE-PAIR
Directia Generala Anticoruptie
Meniul ZILEI în restaurante sucevene

HaiHui prin Bucovina

Ultima oră: local

Alte articole

Alte titluri din Local

Ştiri video

Gala Top 10 Suceveni

Top Articole

Mersul trenurilor de călători

SONDAJE

Consideraţi Legea antifumat în spaţiile publice o măsură bună?

Da
Nu
Nu mă interesează

Fotografia zilei - fotografie@monitorulsv.ro

Fotografia zilei