Distribution Magi
Distribution Magi
Distribution Magi
 
marţi, 29 oct 2019 - Anul XXIV, nr. 253 (7254)
ANUNŢURI ONLINE:
Acum: 0°C.
La noapte: °C. Meteo
Anunţuri OnlineMonitorulTVAlbum Foto
HoroscopRedacţiaPublicitate
Curs valutar euroEUR:Tendinta4,971 lei
Curs valutar dolar americanUSD:Tendinta4,5892 lei
Newsletter Monitorul de Suceava RSS Monitorul de Suceava Monitorul de Suceava pe YouTube Monitorul de Suceava pe Twitter Monitorul de Suceava pe Facebook
Printeaza articolulPrintează articolul |  Trimite prin e-mailTrimite e-mail |   1 imagine |   ø fişiere video

Rectificare bugetară

Spitalul de Urgenţă Suceava solicită aprobarea CJ pentru a aloca pentru medicamente economiile la achiziţii şi cheltuieli de personal

de
(citeşte alte articole de la acelaşi autor)

Spitalul de Urgenţă „Sfântul Ioan cel Nou” Suceava propune analizei şi votului consilierilor judeţeni, în şedinţa de miercuri, 30 octombrie a.c., o rectificare bugetară, în sensul diminuării cu 7,089 milioane lei a deficitului programat, totalul cheltuielilor bugetare diminuându-se cu 8,221 milioane lei.

Conform raportului care însoţeşte acest proiect de hotărâre de Consiliu Judeţean, pe partea de cheltuieli rectificarea bugetară cuprinde diminuarea cheltuielilor de personal cu 3,976 milioane lei, ca urmare a reevaluării necesarului pentru plata cheltuielilor salariale până la finele anului, precum şi a cheltuielilor de capital cu suma 5,394 milioane lei rezultată din economiile realizate în urma încheierii procedurilor de achiziţii. Spitalul propune concomitent majorarea cheltuielilor cu bunuri şi servicii cu suma de 1,135 milioane lei pentru achiziţia de medicamente, materiale sanitare, obiecte de inventar şi alte bunuri şi servicii specifice activităţii desfăşurate de unitate. Bugetul alocat pentru medicamente şi materiale sanitare va creşte de la 49,41 milioane de lei la 51,079 milioane lei.

De asemenea, trebuie să majoreze cu 15.000 de lei suma datorată ca plată a contribuţiei deoarece nu are angajat numărul prevăzut de lege de persoane cu dizabilităţi.

De asemenea, consilierilor judeţeni li se solicită aprobarea pentru majorarea veniturilor obţinute din prestări servicii, cu 4,912 milioane de lei, ca urmare a estimării de realizare de venituri suplimentare şi a actualizării valorii contractelor încheiate cu Casa de Asigurări de Sănătate şi Direcţia de Sănătate Publică Suceava, precum şi la donaţii şi sponsorizări, ca urmare a încasărilor suplimentare. În acest  an, Spitalul de Urgenţă Suceava a primit sponsorizări de peste 104.000 lei.

În urma rectificării bugetare solicitate, „veniturile se diminuează cu 1,132 milioane lei, iar cheltuielile cu 8,821 milioane lei, ceea ce duce la o diminuare a deficitului anului curent, finanţat din excedentul realizat de unitate la sfârşitul anului trecut, cu suma de 7,089 milioane lei”, se mai arată în raportul trimis în mapa de şedinţă a consilierilor judeţeni.

În lipsa unui acord scris din partea Monitorului de Suceava, puteţi prelua maxim 500 de caractere din acest articol dacă precizaţi sursa şi dacă inseraţi vizibil link-ul articolului Spitalul de Urgenţă Suceava solicită aprobarea CJ pentru a aloca pentru medicamente economiile la achiziţii şi cheltuieli de personal.
 Vizualizări articol: 1137 | 
Notează articolul: 
  • Nota curentă 5.00/5
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
 | Nota curentă: 5.0 din 1 vot
Spitalul de Urgenţă Suceava solicită aprobarea CJ pentru a aloca pentru medicamente economiile la achiziţii şi cheltuieli de personal5.051

Comentarii

Monitorul de Suceava nu este responsabil juridic pentru conţinutul textelor de mai jos. Responsabilitatea pentru mesajele dumneavoastra vă revine în exclusivitate.


Timpul de 60 zile în care puteaţi posta comentarii pe marginea acestui articol a expirat.



RE-PAIR
Directia Generala Anticoruptie
Meniul ZILEI în restaurante sucevene

HaiHui prin Bucovina

Ultima oră: local

Alte articole

Alte titluri din Local

Ştiri video

Gala Top 10 Suceveni

Top Articole

Mersul trenurilor de călători

SONDAJE

Consideraţi Legea antifumat în spaţiile publice o măsură bună?

Da
Nu
Nu mă interesează

Fotografia zilei - fotografie@monitorulsv.ro

Fotografia zilei