Distribution Magi
Distribution Magi
Distribution Magi
 
luni, 28 oct 2019 - Anul XXIV, nr. 252 (7253)
ANUNŢURI ONLINE:
Acum: 0°C.
La noapte: °C. Meteo
Anunţuri OnlineMonitorulTVAlbum Foto
HoroscopRedacţiaPublicitate
Curs valutar euroEUR:Tendinta4,9761 lei
Curs valutar dolar americanUSD:Tendinta4,6567 lei
Newsletter Monitorul de Suceava RSS Monitorul de Suceava Monitorul de Suceava pe YouTube Monitorul de Suceava pe Twitter Monitorul de Suceava pe Facebook

Daca maine ar avea loc alegerile locale pentru functia de primar al municipiului Suceava, pe cine ati vota?

Marian Andronache – Alianța Dreapta Unită
Cătălin Axinte - AUR
Lucian Harșovschi – PNL
Andrei Neșculescu – S.O.S.
Vasile Rîmbu – PSD
Teodora Munteanu - independent

Printeaza articolulPrintează articolul |  Trimite prin e-mailTrimite e-mail |   31 imagini |   ø fişiere video

În incinta Egros

Magazinul care promite cele mai mici prețuri, MERE, se deschide de joi, la Suceava

de
(citeşte alte articole de la acelaşi autor)

Primul magazin MERE din regiunea Moldova, care promite cele mai mici prețuri la produse, se deschide la Suceava, începând de joi, 31 octombrie, ora 09.00.

Plasat în incinta Egros Suceava, în zona comercială a orașului, între Bazar și Shopping City, magazinul MERE vrea să atragă consumatorii interesați de prețuri cât mai mici, care nu țin neapărat cont de brand, ci de cât dau pe un produs.

MERE, al cărui nume se dorește a echivala cu „prețuri mici în fiecare zi”, este cel de-al treilea magazin din România, dar primul din Moldova, al Svetofor, unul dintre cele mai mari lanțuri de magazine de tip hard-discount din Rusia.

Celelalte două magazine sunt deschise în Brașov și Snagov.

Conceptul MERE presupune magazine cu suprafeţe între 800 şi 1.200 de metri pătraţi, în spaţii închiriate, cu produse care se adresează în principal celor cu venituri reduse. Tocmai de aceea, reprezentanții MERE afirmă că au cele mai mici prețuri de pe piață - în medie cu 20% sub concurenţa directă. Prețurile mici se datorează și colaborării directe cu producătorii, politicii stricte de costuri și marjei comerciale minime.

De exemplu, în oferta magazinului se găsesc seturi de 7 caserole de plastic, cu capac, la doar 18,96 de lei, tigăi cu diametrul de 26 cm, cu capac, la doar 33,28 de lei, gorile din pluș, cu mesajul „Te iubesc”, la 16,29 lei, huse pentru scaune auto, din material textil, elastic, la 98,29 de lei, perne matlasate Eco, la numai 13,35 lei, dar și coșuri de rufe, din plastic, cu capacitate de 45 de litri, la 18,68 lei.


MERE Suceava, deschis de dimineața până seara

Programul de funcționare al MERE Suceava va fi diferit de cel al centrului comercial Egros, în cadrul căruia funcționează, deoarece va fi deschis de la 09.00 dimineața până seara, la 20.30.

În magazinul MERE vor fi comercializate în jur de 800 de sku-uri (produse), din care aproximativ 30% non alimentare, atât produse fabricate în România, cât şi de import.

Produsele românești predomină în oferta magazinului – aproximativ 75%, fiind luate direct de la producători locali sau naționali.

Ca organizare, clienții vor descoperi în prima parte a magazinului produsele non-alimentare, precum detergenți, produse chimice utile în gospodărie, în vreme ce spre ieșire vor descoperi produsele alimentare, 25% fiind aduse din alte țări.

Datorită varietății gamei de produse pe care MERE le pune la dispoziția clienților, magazinul completează și se integrează perfect în politica promovată de către Egros Shopping Suceava, care vine în întâmpinarea dorințelor și nevoilor sucevenilor cu prețuri accesibile la produsele și serviciile oferite, iar gama foarte bogată de produse le poate economisi din timpul alocat cumpărăturilor.

Lanţul de magazine Mere comercializează în mare parte produse necunoscute până acum publicului român sau mai puţin cunoscute, fabricate în România, Ucraina, Republica Moldova, Ungaria, Germania și Turcia.

Intenția celor de la MERE este ca în câțiva ani să dezvolte în România o reţea de 50 de magazine, următoarele pe lista deschiderilor fiind Piatra Neamț și Slobozia.

Hard discounterul Svetofor, cu peste 800 de magazine de tip discount în Rusia, este prezent şi pe pieţele din Kazahstan, Belarus și China, iar în prezent își extinde activitatea în țările din Uniunea Europeană sub denumirea MERE.

În lipsa unui acord scris din partea Monitorului de Suceava, puteţi prelua maxim 500 de caractere din acest articol dacă precizaţi sursa şi dacă inseraţi vizibil link-ul articolului Magazinul care promite cele mai mici prețuri, MERE, se deschide de joi, la Suceava.
 Vizualizări articol: 5053 | 
Notează articolul: 
  • Nota curentă 4.00/5
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
 | Nota curentă: 4.0 din 4 voturi
Magazinul care promite cele mai mici prețuri, MERE, se deschide de joi, la Suceava4.054

Comentarii

Monitorul de Suceava nu este responsabil juridic pentru conţinutul textelor de mai jos. Responsabilitatea pentru mesajele dumneavoastra vă revine în exclusivitate.


Timpul de 60 zile în care puteaţi posta comentarii pe marginea acestui articol a expirat.



RE-PAIR
Directia Generala Anticoruptie
Meniul ZILEI în restaurante sucevene

HaiHui prin Bucovina

Ultima oră: local

Alte articole

Alte titluri din Local

Ştiri video

Gala Top 10 Suceveni

Top Articole

Mersul trenurilor de călători

SONDAJE

Daca maine ar avea loc alegerile locale pentru functia de primar al municipiului Suceava, pe cine ati vota?

Marian Andronache – Alianța Dreapta Unită
Cătălin Axinte - AUR
Lucian Harșovschi – PNL
Andrei Neșculescu – S.O.S.
Vasile Rîmbu – PSD
Teodora Munteanu - independent

Fotografia zilei - fotografie@monitorulsv.ro

Fotografia zilei