Distribution Magi
Distribution Magi
Distribution Magi
 
sâmbătă, 12 oct 2019 - Anul XXIV, nr. 239 (7240)
ANUNŢURI ONLINE:
Acum: 0°C.
La noapte: °C. Meteo
Anunţuri OnlineMonitorulTVAlbum Foto
HoroscopRedacţiaPublicitate
Curs valutar euroEUR:Tendinta4,971 lei
Curs valutar dolar americanUSD:Tendinta4,5892 lei
Newsletter Monitorul de Suceava RSS Monitorul de Suceava Monitorul de Suceava pe YouTube Monitorul de Suceava pe Twitter Monitorul de Suceava pe Facebook
Printeaza articolulPrintează articolul |  Trimite prin e-mailTrimite e-mail |   8 imagini |   ø fişiere video

Egros Shopping Suceava

Util: Un loc în care găsești accesorii pentru smartphone și nu numai

Odată cu trecerea anilor tehnologia a căpătat un rol din ce în ce mai important în viața fiecărui om.  Cu ajutorul tehnologiei mobile putem comunica cu familia sau cu prietenii care sunt la depărtare de noi. Internetul ne ajută să ne și vedem cu cei aflați la distanțe enorme, să putem colabora cu specialiști de pe alte continente ca și cum am fi în același birou sau să găsim informații în câteva zeci de secunde, informații la care în trecut ajungeam după ani de studii. Toate acestea fiind la îndemâna oricui prin simpla folosire a unui telefon.

Pe lângă toate facilitățile oferite de telefonul mobil, acesta vorbește despre posesorul lui și fiecare și-l personalizează într-o mai mică sau mai mare măsură. Însă de multe ori găsirea accesoriilor potrivite sau dorite devine o provocare.

Acum este un loc și în Suceava care susține tehnologia mobilă. La Egros Shopping – Un altfel de BAZARputeți găsi o paletă foarte largă de telefoane și accesorii pentru acestea: de la huse, carcase, gadgeturi, baterii la cabluri, adaptatoare, lentile, suporturi, docking-uri și multe altele. Dacă doriți un nou telefon care să răspundă cât mai fidel nevoilor dumneavoastră și încă nu sunteți decis care e mai potrivit, specialiștii vă pot oferi informațiile și suportul necesar luării unei astfel de decizii. 

O dată cu achiziția unui telefon, e recomandat să aveți în vedere și protecția acestuia. Husele și carcasele au ca rol principal protejare device-lui de lovituri și zgârieturi dar în același timp pot fi folosite și cu rol de personalizare prin designul ales. Gadgeturile de tipul selfie stick pot fi chiar foarte utile in concediu, iar cablurile și adaptatoarele potrivite vă pot ajuta sa vedeți fotografiile preferate pe televizorul din living. Toate acestea și încă multe altele le găsiți și le puteți achiziționa din Egros Shoppin Suceava.

Situat pe Calea Unirii 27D, Centrul Comercial Egros Shopping Suceavaeste întins pe o suprafață de 18.000 mp și găzduiește peste 500 de spații comerciale, care prin intermediul partenerilor vine în întâmpinarea dorințelor și nevoilor sucevenilor cu prețuri accesibile  la produsele şi serviciile oferite.

În lipsa unui acord scris din partea Monitorului de Suceava, puteţi prelua maxim 500 de caractere din acest articol dacă precizaţi sursa şi dacă inseraţi vizibil link-ul articolului Util: Un loc în care găsești accesorii pentru smartphone și nu numai.
 Vizualizări articol: 1673 | 
Notează articolul: 
  • Nota curentă 0.00/5
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
Util: Un loc în care găsești accesorii pentru smartphone și nu numai0.05

Comentarii

Monitorul de Suceava nu este responsabil juridic pentru conţinutul textelor de mai jos. Responsabilitatea pentru mesajele dumneavoastra vă revine în exclusivitate.


Timpul de 60 zile în care puteaţi posta comentarii pe marginea acestui articol a expirat.



RE-PAIR
Directia Generala Anticoruptie
Meniul ZILEI în restaurante sucevene

HaiHui prin Bucovina

Ultima oră: local

Alte articole

Alte titluri din Local

Ştiri video

Gala Top 10 Suceveni

Top Articole

Mersul trenurilor de călători

SONDAJE

Consideraţi Legea antifumat în spaţiile publice o măsură bună?

Da
Nu
Nu mă interesează

Fotografia zilei - fotografie@monitorulsv.ro

Fotografia zilei