Distribution Magi
Distribution Magi
Distribution Magi
 
sâmbătă, 12 oct 2019 - Anul XXIV, nr. 239 (7240)
ANUNŢURI ONLINE:
Acum: 0°C.
La noapte: °C. Meteo
Anunţuri OnlineMonitorulTVAlbum Foto
HoroscopRedacţiaPublicitate
Curs valutar euroEUR:Tendinta4,9762 lei
Curs valutar dolar americanUSD:Tendinta4,6699 lei
Newsletter Monitorul de Suceava RSS Monitorul de Suceava Monitorul de Suceava pe YouTube Monitorul de Suceava pe Twitter Monitorul de Suceava pe Facebook
Printeaza articolulPrintează articolul |  Trimite prin e-mailTrimite e-mail |   1 imagine |   ø fişiere video

11-13 octombrie

Târg de handmade şi activităţi educative pentru copii, la Iulius Mall Suceava

de
(citeşte alte articole de la acelaşi autor)

Iulius Mall Suceava pregăteşte şi la finalul acestei săptămâni evenimente îndrăgite de copii. Aceştia sunt aşteptaţi să îşi pună în valoare imaginaţia la întâlnirile creative, iar cei care iubesc accesoriile pot alege articole potrivite pentru ţinutele de sezon, la târgul handmade.

De vineri până duminică, în perioada 11-13 octombrie 2019, toţi cei care îşi doresc să se accesorizeze cu bijuterii unicat sau care vor să găsească cadourile perfecte pentru cei dragi sunt aşteptaţi la Târgul de Handmade, de la parterul Iulius Mall Suceava. Obiecte inedite, realizate prin tehnici aparte de maeştrii lucrului manual, sunt propunerile pentru iubitorii articolelor handmade. Vor găsi coliere, cercei, brăţări şi alte accesorii realizate din pietre preţioase şi semipreţioase, mărgele, fimo sau piele, genţi şi articole vestimentare, obiecte decorative, cutii de podoabe pictate manual, ceasuri de perete şi multe alte articole speciale. În plus, vor putea alege şi cosmetice naturale sau delicii pregătite în casă.

Iulius Mall Suceava continuă să le ofere copiilor experienţe distractive, dar şi educative. Sâmbătă, 12 octombrie, de la orele 14.00 şi 15.00, în zona magazinelor pentru copii, cei mici sunt aşteptaţi la noi ediţii ale atelierului de creaţie. Evenimentul atrage săptămânal zeci de prichindei, reprezentând o activitate educativă şi ludică de a petrece timpul liber, pe teme interesante şi variate, pe care o pot continua şi acasă. De această dată, specialiştii Creativ & Deco îi vor ajuta pe cei mici să realizeze ciupercuţe decorative din lemn. Participarea este liberă, iar materialele necesare sunt asigurate de Iulius Mall Suceava. Înscrieri se pot face în ziua desfăşurării atelierelor, la Centrul Info.

În lipsa unui acord scris din partea Monitorului de Suceava, puteţi prelua maxim 500 de caractere din acest articol dacă precizaţi sursa şi dacă inseraţi vizibil link-ul articolului Târg de handmade şi activităţi educative pentru copii, la Iulius Mall Suceava.
 Vizualizări articol: 1425 | 
Notează articolul: 
  • Nota curentă 0.00/5
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
Târg de handmade şi activităţi educative pentru copii, la Iulius Mall Suceava0.05

Comentarii

Monitorul de Suceava nu este responsabil juridic pentru conţinutul textelor de mai jos. Responsabilitatea pentru mesajele dumneavoastra vă revine în exclusivitate.


Timpul de 60 zile în care puteaţi posta comentarii pe marginea acestui articol a expirat.



RE-PAIR
Directia Generala Anticoruptie
Meniul ZILEI în restaurante sucevene

HaiHui prin Bucovina

Ultima oră: local

Alte articole

Alte titluri din Local

Ştiri video

Gala Top 10 Suceveni

Top Articole

Mersul trenurilor de călători

SONDAJE

Daca maine ar avea loc alegerile locale pentru functia de primar al municipiului Suceava, pe cine ati vota?

Marian Andronache – Alianța Dreapta Unită
Cătălin Axinte - AUR
Lucian Harșovschi – PNL
Andrei Neșculescu – S.O.S.
Vasile Rîmbu – PSD
Teodora Munteanu - independent

Fotografia zilei - fotografie@monitorulsv.ro

Fotografia zilei