Distribution Magi
Distribution Magi
Distribution Magi
 
sâmbătă, 5 oct 2019 - Anul XXIV, nr. 233 (7234)
ANUNŢURI ONLINE:
Acum: 0°C.
La noapte: °C. Meteo
Anunţuri OnlineMonitorulTVAlbum Foto
HoroscopRedacţiaPublicitate
Curs valutar euroEUR:Tendinta4,973 lei
Curs valutar dolar americanUSD:Tendinta4,6085 lei
Newsletter Monitorul de Suceava RSS Monitorul de Suceava Monitorul de Suceava pe YouTube Monitorul de Suceava pe Twitter Monitorul de Suceava pe Facebook
Printeaza articolulPrintează articolul |  Trimite prin e-mailTrimite e-mail |   1 imagine |   ø fişiere video

Val de frig

Thermonet a început de vineri furnizarea căldurii în Suceava, cu „probe la cald”

de
(citeşte alte articole de la acelaşi autor)

Confruntată cu o scădere bruscă a temperaturilor exterioare, pe fondul valului de aer arctic abătut asupra Europei, societatea de termoficare a Sucevei a decis să înceapă furnizarea căldurii mult mai devreme decât intenționa, adică aproape de jumătatea lunii octombrie. Dar în condițiile în care temperaturile din timpul zilei abia se apropie de 10 grade Celsius, iar noaptea scad până la 5-6 grade Celsius, s-a luat decizia de grăbire a umplerii instalațiilor, direct cu „probe la cald”:

„Începând de astăzi, 04.10.2019, vom efectua probe <la cald> în următoarele puncte termice: PT Hotel, PT Liliacul, PT A4, PT Tudor Vladimirescu, PT Școala Generală Nr. 1, PT Centru 1, PT Liceul Alimentar,  PT Cuza Vodă 3, PT ANL Metro.

În același timp, se pregătesc pentru efectuarea probelor la cald următoarele puncte termice: PT Cuza Vodă 2, PT George Enescu 2, PT George Enescu 4/1”, a spus directorul Thermonet Suceava, Mugur Corlățan.

Conform acestuia, prioritate la efectuarea „probelor la cald” se acordă punctelor termice la care sunt racordate unitățile de învățământ, în special creșe, grădinițe și școli gimnaziale, urmând ca, treptat, până la finele săptămânii viitoare, să fie pornite în tot orașul.

Primarul Sucevei, Ion Lungu, a anunțat de miercuri că în urma discuțiilor purtate cu conducerea Bioenergy Suceava – producătorul de energie termică, centrala este pregătită să furnizeze căldură și apă caldă, în caz de condițiile meteo impun asta.

Mai mult, pentru buna funcționare a sistemului de termoficare, se ia în calcul aceeași măsură ca cea de anul trecut, de a fi contractat un credit de 10 milioane de lei, de către municipalitate, banii urmând să fie acordați societății de termoficare, în conformitate cu prevederile legale, pentru achiziționarea combustibilului necesar funcționării în sezonul rece 2019 – 2020.

În lipsa unui acord scris din partea Monitorului de Suceava, puteţi prelua maxim 500 de caractere din acest articol dacă precizaţi sursa şi dacă inseraţi vizibil link-ul articolului Thermonet a început de vineri furnizarea căldurii în Suceava, cu „probe la cald”.
 Vizualizări articol: 2239 | 
Notează articolul: 
  • Nota curentă 0.00/5
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
Thermonet a început de vineri furnizarea căldurii în Suceava, cu „probe la cald”0.05

Comentarii

Monitorul de Suceava nu este responsabil juridic pentru conţinutul textelor de mai jos. Responsabilitatea pentru mesajele dumneavoastra vă revine în exclusivitate.


Timpul de 60 zile în care puteaţi posta comentarii pe marginea acestui articol a expirat.



RE-PAIR
Directia Generala Anticoruptie
Meniul ZILEI în restaurante sucevene

HaiHui prin Bucovina

Ultima oră: local

Alte articole

Alte titluri din Local

Ştiri video

Gala Top 10 Suceveni

Top Articole

Mersul trenurilor de călători

SONDAJE

Consideraţi Legea antifumat în spaţiile publice o măsură bună?

Da
Nu
Nu mă interesează

Fotografia zilei - fotografie@monitorulsv.ro

Fotografia zilei