Distribution Magi
Distribution Magi
Distribution Magi
 
joi, 3 oct 2019 - Anul XXIV, nr. 231 (7232)
ANUNŢURI ONLINE:
Acum: 0°C.
La noapte: °C. Meteo
Anunţuri OnlineMonitorulTVAlbum Foto
HoroscopRedacţiaPublicitate
Curs valutar euroEUR:Tendinta4,9764 lei
Curs valutar dolar americanUSD:Tendinta4,6687 lei
Newsletter Monitorul de Suceava RSS Monitorul de Suceava Monitorul de Suceava pe YouTube Monitorul de Suceava pe Twitter Monitorul de Suceava pe Facebook
Printeaza articolulPrintează articolul |  Trimite prin e-mailTrimite e-mail |   1 imagine |   ø fişiere video

Promovare

Flutur îi invită pe sucevenii din Diaspora ca în vacanţa de anul viitor să vină acasă însoţiţi de specialişti în turism

de
(citeşte alte articole de la acelaşi autor)

Preşedintele Consiliului Judeţean Suceava, Gheorghe Flutur, îi invită pe sucevenii din Diaspora ca atunci când se întorc acasă în vacanţa de anul viitor să vină însoţiţi, dacă au posibilitatea, de specialişti în domeniul turismului care pot să promoveze judeţul în afara graniţelor ţării. Gheorghe Flutur le-a adresat o scrisoare sucevenilor din Diaspora, în care precizează că CJ Suceava a semnat un acord de colaborare cu RePatriot – Fundaţia Romanian Business Leaders în vederea organizării în judeţul Suceava, în perioada 3 – 6 octombrie, a summitului Repatriot 2019, printre obiectivele acestui acord numărându-se şi lansarea unei campanii de atragere a românilor de pretutindeni să viziteze România împreună cu prietenii din ţările în care se află. „În anul 2016, când am organizat la Suceava prima ediţie a evenimentului <Luna Diasporei>, v-am chemat să fiţi alături de Consiliul Judeţean în procesul de dezvoltare a Aeroportului <Ștefan cel Mare> şi, împreună cu dumneavoastră, am reuşit să deschidem curse aeriene între Suceava şi câteva oraşe europene importante. De această dată vă adresez rugămintea să vă implicaţi într-un alt demers, cel al promovării judeţului Suceava din punct de vedere turistic, în ţara dumneavoastră de adopţie”, le-a transmis Gheorghe Flutur sucevenilor din Diaspora. El a precizat că CJ Suceava intenţionează să organizeze în perioada 3 – 9 august 2020 un infotur de promovare turistică a judeţului Suceava pentru jurnalişti şi agenţi de turism din străinătate, care vor avea ocazia să viziteze obiective turistice reprezentative, unităţi de cazare, să cunoască gastronomia şi ospitalitatea bucovineană, precum şi tradiţiile din Bucovina. „Ne aşteptăm ca oaspeţii noştri să promoveze destinaţia Bucovina în circuitele şi pachetele turistice pe care le oferă turiştilor, inclusiv prin intermediul publicaţiilor de specialitate”, a declarat şeful administraţiei judeţene.

 

Participanţii vor trebui să suporte doar cheltuielile de transport

Gheorghe Flutur i-a invitat pe sucevenii din Diaspora ca în vacanţa din luna august 2019 să vină însoţiţi de specialişti din domeniul turismului, jurnalişti şi agenţi de turism, care sunt interesaţi să cunoască Bucovina ca destinaţie turistică. „Sunt convins că participarea dumneavoastră va garanta succesul evenimentului, cu atât mai mult cu cât aveţi ocazia să faceţi cunoscut locul natal în rândul specialiştilor din domeniul turismului din ţara în care locuiţi în prezent”, le-a transmis Flutur sucevenilor plecaţi la muncă în străinătate. El a arătat că CJ Suceava şi partenerii locali vor suporta cheltuielile privind cazarea, masa şi transportul în judeţ pentru jurnaliştii şi agenţii de turism străini. Cheltuielile de transport dus-întors către şi dinspre judeţul Suceava ar urma să fie suportate de către participanţi.

Gheorghe Flutur a spus că CJ Suceava aşteaptă răspunsul sucevenilor interesaţi să participe la această acţiune până la data de 22 aprilie 2020, la adresa de email gabriela.dugan@cjsuceava.ro, adresă la care pot fi solicitate informaţii suplimentare. Flutur a mai precizat că programul întregului eveniment urmează să fie stabilit în colaborare cu partenerii locali, respectiv agenţii de turism, primării din localităţile cu potenţial turistic sau alte unităţi din domeniul turismului.

În lipsa unui acord scris din partea Monitorului de Suceava, puteţi prelua maxim 500 de caractere din acest articol dacă precizaţi sursa şi dacă inseraţi vizibil link-ul articolului Flutur îi invită pe sucevenii din Diaspora ca în vacanţa de anul viitor să vină acasă însoţiţi de specialişti în turism.
 Vizualizări articol: 1305 | 
Notează articolul: 
  • Nota curentă 0.00/5
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
Flutur îi invită pe sucevenii din Diaspora ca în vacanţa de anul viitor să vină acasă însoţiţi de specialişti în turism0.05

Comentarii

Monitorul de Suceava nu este responsabil juridic pentru conţinutul textelor de mai jos. Responsabilitatea pentru mesajele dumneavoastra vă revine în exclusivitate.


Timpul de 60 zile în care puteaţi posta comentarii pe marginea acestui articol a expirat.



RE-PAIR
Directia Generala Anticoruptie
Meniul ZILEI în restaurante sucevene

HaiHui prin Bucovina

Ultima oră: local

Alte articole

Alte titluri din Local

Ştiri video

Gala Top 10 Suceveni

Top Articole

Mersul trenurilor de călători

SONDAJE

Consideraţi Legea antifumat în spaţiile publice o măsură bună?

Da
Nu
Nu mă interesează

Fotografia zilei - fotografie@monitorulsv.ro

Fotografia zilei