Distribution Magi
Distribution Magi
Distribution Magi
 
luni, 30 sep 2019 - Anul XXIV, nr. 228 (7229)
ANUNŢURI ONLINE:
Acum: 0°C.
La noapte: °C. Meteo
Anunţuri OnlineMonitorulTVAlbum Foto
HoroscopRedacţiaPublicitate
Curs valutar euroEUR:Tendinta4,973 lei
Curs valutar dolar americanUSD:Tendinta4,6085 lei
Newsletter Monitorul de Suceava RSS Monitorul de Suceava Monitorul de Suceava pe YouTube Monitorul de Suceava pe Twitter Monitorul de Suceava pe Facebook
Printeaza articolulPrintează articolul |  Trimite prin e-mailTrimite e-mail |   9 imagini |   ø fişiere video

Acţiune

„Surpriză” şi „Amendă”, modalitatea inedită prin care poliţiştii au interacţionat cu copiii pe teme rutiere

de
(citeşte alte articole de la acelaşi autor)

Peste 500 de copii şi circa 300 de părinţi din şase oraşe ale judeţului Suceava au luat parte la o acţiune organizată de reprezentanţii Inspectoratului de Poliţie al Judeţului (IPJ). Acţiunea pe teme de educaţie rutieră a avut ca scop instruirea copiilor şi părinţilor pentru a deveni pietoni exemplari şi pentru a afla cum pot preveni accidentele rutiere.

Proiectul se adresează copiilor cu vârste între 4 şi 10 ani şi a ajuns deja la al şaptelea an. Anul acesta, acţiunea s-a derulat în Suceava, Fălticeni, Rădăuţi, Vatra Dornei, Câmpulung Moldovenesc şi  Gura Humorului.

La acţiunile de sâmbătă au participat 20 de poliţişti rutieri ,dar şi poliţişti din cadrul Compartimentului de Analiză şi Prevenire a Criminalităţii.

„Noutatea evenimentului <Verde la educaţie pentru circulaţie> de anul acesta a constat în jocul <Surprize sau amenzi?>, care i-a ajutat pe cei mici să asimileze, prin joc şi premii, regulile de circulaţie explicate de reprezentanţii Poliţiei Române. Astfel, după ce poliţiştii le-au explicat copiilor şi părinţilor regulile de circulaţie, au fost adresate participanţilor întrebări. Poliţiştii au apreciat răspunsurile printr-o pancartă cu <Surpriză> pentru cei care au oferit informaţiile corecte şi cu <Amendă> pentru cei care trebuie să mai recapituleze regulile, încurajându-i pe cei mici să revină cu răspunsul bun. La finalul lecţiei, toţi copiii au primit premii şi au fost declaraţi <absolvenţi> ai cursului”, a precizat comisarul-şef Ionuţ Epureanu, purtătorul de cuvânt al IPJ Suceava.

Cu acest prilej, micuţii au aflat de la poliţişti ce reguli de circulaţie trebuie să respecte pe drumul către şcoală, locul de joacă sau către casă, inclusiv semnificaţia semnelor de circulaţie.

În cadrul acestui eveniment, poliţiştii suceveni au finalizat şi campania ,,Recapitulare la Siguranţă”, scopul acesteia fiind aprofundarea de către tineri a regulilor de convieţuire socială şi adoptarea unui comportament preventiv în condiţiile debutului anului şcolar 2019/2020.

În lipsa unui acord scris din partea Monitorului de Suceava, puteţi prelua maxim 500 de caractere din acest articol dacă precizaţi sursa şi dacă inseraţi vizibil link-ul articolului „Surpriză” şi „Amendă”, modalitatea inedită prin care poliţiştii au interacţionat cu copiii pe teme rutiere.
 Vizualizări articol: 1290 | 
Notează articolul: 
  • Nota curentă 0.00/5
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
„Surpriză” şi „Amendă”, modalitatea inedită prin care poliţiştii au interacţionat cu copiii pe teme rutiere0.05

Comentarii

Monitorul de Suceava nu este responsabil juridic pentru conţinutul textelor de mai jos. Responsabilitatea pentru mesajele dumneavoastra vă revine în exclusivitate.


Timpul de 60 zile în care puteaţi posta comentarii pe marginea acestui articol a expirat.



RE-PAIR
Directia Generala Anticoruptie
Meniul ZILEI în restaurante sucevene

HaiHui prin Bucovina

Ultima oră: local

Alte articole

Alte titluri din Local

Ştiri video

Gala Top 10 Suceveni

Top Articole

Mersul trenurilor de călători

SONDAJE

Consideraţi Legea antifumat în spaţiile publice o măsură bună?

Da
Nu
Nu mă interesează

Fotografia zilei - fotografie@monitorulsv.ro

Fotografia zilei