Distribution Magi
Distribution Magi
Distribution Magi
 
vineri, 20 sep 2019 - Anul XXIV, nr. 220 (7221)
ANUNŢURI ONLINE:
Acum: 0°C.
La noapte: °C. Meteo
Anunţuri OnlineMonitorulTVAlbum Foto
HoroscopRedacţiaPublicitate
Curs valutar euroEUR:Tendinta4,9763 lei
Curs valutar dolar americanUSD:Tendinta4,6625 lei
Newsletter Monitorul de Suceava RSS Monitorul de Suceava Monitorul de Suceava pe YouTube Monitorul de Suceava pe Twitter Monitorul de Suceava pe Facebook
Printeaza articolulPrintează articolul |  Trimite prin e-mailTrimite e-mail |   1 imagine |   ø fişiere video

Opinie

Dan Ioan Cuşnir: După 16 ani de conducere liberală, trebuia să avem în Suceava un transport public care să funcţioneze impecabil

de
(citeşte alte articole de la acelaşi autor)

Preşedintele Organizaţiei Municipale Suceava a PSD, Dan Ioan Cuşnir, consideră că municipiul reşedinţă de judeţ ar fi trebuit să aibă un sistem de transport public care să funcţioneze impecabil. Dan Ioan Cuşnir a spus că adevărata oglindă a celor care administrează o comunitate este calitatea serviciilor publice. „Calitatea transportului public local reprezintă barometrul gradului de dezvoltare a unui oraş. Staţiile de autobuz sunt oglinda respectului administratorilor oraşului faţă de cetăţeni”, a spus Cuşnir. El a spus că vrea să le prezinte sucevenilor cum arată staţiile de autobuz în majoritatea oraşelor civilizate din România, în comparaţie cu staţiile de autobuz amenajate în Suceava conform viziunii primarului Ion Lungu şi a viceprimarului Lucian Harşovschi de "modernizare a Sucevei, de la fiecare scară de bloc".

„Aceste comparaţii sunt necesare pentru a renunţa la păguboasa gândire <s-a făcut ceva>. După 16 ani de <modernizare a Sucevei> trebuia să avem în Suceava un transport public care să funcţioneze impecabil, cu staţii de autobuz civilizate, cu autobuze noi şi sigure, cu benzi speciale destinate doar pentru autobuze, cu microbuze destinate exclusiv transportului elevilor la şcoală, cu o infrastructură de transport public gândită pentru întreaga zonă metropolitană Suceava, Moara, Şcheia, Ipoteşti, Salcea, Adâncata, pentru că majoritatea copiilor şi tinerilor din această zonă fac naveta pentru şcoală în Suceava şi majoritatea locuitorilor acestor localităţi lucrează în Suceava”, a arătat liderul PSD Suceava.

Dan Ioan Cuşnir a subliniat că din păcate în Suceava nu există nimic din toate acestea, deoarece Suceava este pusă în genunchi de interesele celor care piratează transportul public local şi „de slugile acestora” din Primărie şi Consiliul Judeţean. „Suceava este condusă de Lungu şi Harşovschi, doi indivizi care nu locuiesc în Suceava şi care nu au de unde să ştie cum arată autobuzele şi staţiile de autobuz puse la dispoziţia sucevenilor. Spre deosebire de Ion Lungu, care tremură în fiecare zi şi verifică la Serviciul Evidenţa Populaţiei dacă managerul Spitalului Judeţean, Vasile Rîmbu, a depus cerere pentru a avea buletin de Suceava, care i-ar da dreptul să candideze, cred cu tărie că Suceava va redeveni frecventabilă atunci când va fi administrată de către oameni care s-au născut în Suceava, au amintiri din copilărie din Suceava, au o educaţie solidă şi care locuiesc în Suceava”, a încheiat Dan Ioan Cuşnir.

În lipsa unui acord scris din partea Monitorului de Suceava, puteţi prelua maxim 500 de caractere din acest articol dacă precizaţi sursa şi dacă inseraţi vizibil link-ul articolului Dan Ioan Cuşnir: După 16 ani de conducere liberală, trebuia să avem în Suceava un transport public care să funcţioneze impecabil.
 Vizualizări articol: 1309 | 
Notează articolul: 
  • Nota curentă 2.00/5
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
 | Nota curentă: 2.0 din 1 vot
Dan Ioan Cuşnir: După 16 ani de conducere liberală, trebuia să avem în Suceava un transport public care să funcţioneze impecabil2.051

Comentarii

Monitorul de Suceava nu este responsabil juridic pentru conţinutul textelor de mai jos. Responsabilitatea pentru mesajele dumneavoastra vă revine în exclusivitate.


Timpul de 60 zile în care puteaţi posta comentarii pe marginea acestui articol a expirat.



RE-PAIR
Directia Generala Anticoruptie
Meniul ZILEI în restaurante sucevene

HaiHui prin Bucovina

Ultima oră: local

Alte articole

Alte titluri din Local

Ştiri video

Ultima oră: naţional - internaţional

Alte articole

Gala Top 10 Suceveni

Top Articole

Mersul trenurilor de călători

SONDAJE

Consideraţi Legea antifumat în spaţiile publice o măsură bună?

Da
Nu
Nu mă interesează

Fotografia zilei - fotografie@monitorulsv.ro

Fotografia zilei