Distribution Magi
Distribution Magi
Distribution Magi
 
joi, 19 sep 2019 - Anul XXIV, nr. 219 (7220)
ANUNŢURI ONLINE:
Acum: 0°C.
La noapte: °C. Meteo
Anunţuri OnlineMonitorulTVAlbum Foto
HoroscopRedacţiaPublicitate
Curs valutar euroEUR:Tendinta4,9762 lei
Curs valutar dolar americanUSD:Tendinta4,6699 lei
Newsletter Monitorul de Suceava RSS Monitorul de Suceava Monitorul de Suceava pe YouTube Monitorul de Suceava pe Twitter Monitorul de Suceava pe Facebook
Printeaza articolulPrintează articolul |  Trimite prin e-mailTrimite e-mail |   1 imagine |   ø fişiere video

Critici

Cuşnir: Siguranţa pietonilor şi a cetăţenilor a fost tratată de mântuială în Suceava

de
(citeşte alte articole de la acelaşi autor)

Preşedintele Organizaţiei Municipale Suceava a PSD, Dan Ioan Cuşnir, consideră că în ultimii 16 ani, primarul Sucevei, Ion Lungu, şi viceprimarul Lucian Harşovschi încearcă să impună în municipiul reşedinţă de judeţ alte standarde decât în oraşele civilizate, decente, frecventabile. Dan Ioan Cuşnir a spus că în Suceava a fost introdusă „mântuiala” ca standard. „În afară de nişte flori pe străzile principale, cam totul este făcut <de mântuială>. Dacă s-ar edita un manual al lucrurilor făcute de mântuială în această ţară, Suceava ar fi capul de afiş al tuturor capitolelor: infrastructură rutieră, parcări, transport public, urbanism, zone de agrement, încălzire centralizată, baze sportive, piste de biciclete, parcuri şi zone verzi şi mai ales siguranţa pietonilor”, a declarat liderul PSD Suceava. Dan Ioan Cuşnir a subliniat faptul că siguranţa pietonilor şi a cetăţenilor a fost tratată de mântuială în Suceava. El a spus că un exemplu mai nou, apărut după „modernizarea” Sucevei de către Ion Lungu şi Lucian Harşovschi, poate fi văzut chiar peste drum de primărie, pe strada Mărăşeşti. „O tablă, pusă <de mântuială> cu faţa spre carosabil, nu spre trotuar, pe care scrie <Atenţie! Cade tencuiala> este considerată ca fiind suficientă pentru protejarea pietonilor. În Suceava este suficientă, în oraşele civilizate se folosesc metode care să protejeze în mod real cetăţenii. Asta este Suceava lui Lungu şi Harşovschi, un oraş nefrecventabil, în care nimeni nu se preocupă de siguranţa cetăţenilor, un oraş în care aproape totul este făcut de mântuială”, a declarat Dan Ioan Cuşnir. El a adăugat că Suceava arată bine pe paginile de pe reţelele de socializare ale lui Ion Lungu şi Lucian Harşovschi, însă în realitate pare a fi un oraş de mântuială. „Poate şi din acest motiv Lungu şi Harşovschi au ales să nu locuiască în Suceava. Suceava va redeveni frecventabilă atunci când va fi administrată de către oameni care s-au născut în Suceava, au amintiri din copilărie din Suceava, au o educaţie solidă şi care locuiesc în Suceava”, a încheiat Dan Ioan Cuşnir.

În lipsa unui acord scris din partea Monitorului de Suceava, puteţi prelua maxim 500 de caractere din acest articol dacă precizaţi sursa şi dacă inseraţi vizibil link-ul articolului Cuşnir: Siguranţa pietonilor şi a cetăţenilor a fost tratată de mântuială în Suceava.
 Vizualizări articol: 1239 | 
Notează articolul: 
  • Nota curentă 2.00/5
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
 | Nota curentă: 2.0 din 1 vot
Cuşnir: Siguranţa pietonilor şi a cetăţenilor a fost tratată de mântuială în Suceava2.051

Comentarii

Monitorul de Suceava nu este responsabil juridic pentru conţinutul textelor de mai jos. Responsabilitatea pentru mesajele dumneavoastra vă revine în exclusivitate.


Timpul de 60 zile în care puteaţi posta comentarii pe marginea acestui articol a expirat.



RE-PAIR
Directia Generala Anticoruptie
Meniul ZILEI în restaurante sucevene

HaiHui prin Bucovina

Ultima oră: local

Alte articole

Alte titluri din Local

Ştiri video

Ultima oră: naţional - internaţional

Alte articole

Gala Top 10 Suceveni

Top Articole

Mersul trenurilor de călători

SONDAJE

Daca maine ar avea loc alegerile locale pentru functia de primar al municipiului Suceava, pe cine ati vota?

Marian Andronache – Alianța Dreapta Unită
Cătălin Axinte - AUR
Lucian Harșovschi – PNL
Andrei Neșculescu – S.O.S.
Vasile Rîmbu – PSD
Teodora Munteanu - independent

Fotografia zilei - fotografie@monitorulsv.ro

Fotografia zilei