Distribution Magi
Distribution Magi
Distribution Magi
 
sâmbătă, 14 sep 2019 - Anul XXIV, nr. 215 (7216)
ANUNŢURI ONLINE:
Acum: 0°C.
La noapte: °C. Meteo
Anunţuri OnlineMonitorulTVAlbum Foto
HoroscopRedacţiaPublicitate
Curs valutar euroEUR:Tendinta4,9761 lei
Curs valutar dolar americanUSD:Tendinta4,6567 lei
Newsletter Monitorul de Suceava RSS Monitorul de Suceava Monitorul de Suceava pe YouTube Monitorul de Suceava pe Twitter Monitorul de Suceava pe Facebook

Daca maine ar avea loc alegerile locale pentru functia de primar al municipiului Suceava, pe cine ati vota?

Marian Andronache – Alianța Dreapta Unită
Cătălin Axinte - AUR
Lucian Harșovschi – PNL
Andrei Neșculescu – S.O.S.
Vasile Rîmbu – PSD
Teodora Munteanu - independent

Printeaza articolulPrintează articolul |  Trimite prin e-mailTrimite e-mail |   1 imagine |   ø fişiere video

Soluţie

Un italian care a omorât un tânăr din Vatra Dornei va sta la puşcărie timp de nouă ani

de
(citeşte alte articole de la acelaşi autor)

Damiani Davide, un italian în vârstă de 20 de ani, a fost condamnat ieri definitiv de către magistraţii de la Curtea de Apel Suceava. Italianul va sta după gratii pentru o perioadă de nouă ani, condamnarea din prima fază de la Tribunalul Suceava, de 10 ani puşcărie, fiind redusă de instanţa superioară cu un an de zile.

Bărbatul a fost găsit vinovat pentru infracţiunea de omor, după ce a înjunghiat în spate un tânăr român, într-o locuinţă din municipiul Vatra Dornei. O singură lovitură de cuţit, aplicată în spate, a fost suficientă pentru a se ajunge la o nenorocire. Întreaga poveste din acest caz este una cu totul ieşită din comun. Un triunghi amoros în care au fost implicaţi doi bărbaţi şi o femeie s-a sfârşit cât se poate de prost: unul dintre tineri a murit, iar altul este după gratii.

 

Cum au ajuns cei trei să locuiască împreună şi cum s-a ajuns la omor

Pe 22 martie a.c., în jur de ora 15.00, Poliţia municipiului Vatra Dornei a primit sesizarea că la o locuinţă de pe strada Lumea Nouă este un tânăr înjunghiat. La sosirea primului echipaj medical la faţa locului, tânărul respectiv avea un cuţit înfipt în spate, în zona inimii, iar o tânără încerca să îi oprească sângerarea. Lovitura a fost însă foarte puternică, iar tânărul a fost declarat decedat.

Din verificările ulterioare a rezultat că tânărul înjunghiat mortal se numeşte Gabriel Ionel Iacob. Acesta avea 20 de ani şi era din Paşcani. Tânărul se mutase recent la Vatra Dornei, fiind nepotul unei bătrâne care a murit la începutul acestui an, iar el a moştenit locuinţa. Acesta s-a mutat la Vatra Dornei, venind împreună cu prietena sa, Sara Porcu, în vârstă de 18 ani, din Roma - Italia. Cei doi se cunoscuseră când Iacob a fost şi el în Italia. Din cercetările ulterioare ale poliţiştilor a rezultat că în acelaşi imobil a ajuns, cu o săptămână înainte de crimă, şi Damiani Davide, în vârstă de 20 de ani, şi el cetăţean italian. Acesta era un soi de prieten-iubit al fetei şi a rămas în casa celor doi până la consumarea tragediei.

 

Locuiau în Vatra Dornei într-o casă neracordată la reţeaua electrică

În ziua crimei, tânărul român s-ar fi luat la ceartă cu iubita şi ar fi lovit-o. Aflat de faţă, italianul a pus mâna pe un cuţit şi l-a înjunghiat pe român în spate, în zona toracală. În momentul imediat următor, italianul în vârstă de 20 de ani a ieşit din locuinţă şi a început să strige după ajutor, în timp ce fata a încercat să-i opărească hemoragia iubitului, prin presare. Din păcate, lovitura de cuţit a fost aplicată foarte puternic şi în zona inimii, astfel că Gabriel Ionel Iacob a decedat instantaneu.

Prezenţele străine din micul oraş Vatra Dornei nu au atras atenţia, cel mai probabil pentru că cei trei nu ieşeau niciodată împreună. Mai mult, au relatat vecinii, cei trei nu ieşeau aproape deloc din casă, cel puţin la ore la care să fie văzuţi. Un fapt interesant este că acea casă nu era nici măcar racordată la reţeaua electrică.

Paginile de pe reţelele de socializare arată că cei doi tineri italieni pozau în ipostaze de rebeli cu accente extreme. Mai mult, în mai toate pozele, Damiani Davide pare a avea expresia unui om aflat sub influenţa unor substanţe psihoactive.

În lipsa unui acord scris din partea Monitorului de Suceava, puteţi prelua maxim 500 de caractere din acest articol dacă precizaţi sursa şi dacă inseraţi vizibil link-ul articolului Un italian care a omorât un tânăr din Vatra Dornei va sta la puşcărie timp de nouă ani.
 Vizualizări articol: 2165 | 
Notează articolul: 
  • Nota curentă 5.00/5
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
 | Nota curentă: 5.0 din 2 voturi
Un italian care a omorât un tânăr din Vatra Dornei va sta la puşcărie timp de nouă ani5.052

Comentarii

Monitorul de Suceava nu este responsabil juridic pentru conţinutul textelor de mai jos. Responsabilitatea pentru mesajele dumneavoastra vă revine în exclusivitate.


Timpul de 60 zile în care puteaţi posta comentarii pe marginea acestui articol a expirat.



RE-PAIR
Directia Generala Anticoruptie
Meniul ZILEI în restaurante sucevene

HaiHui prin Bucovina

Ultima oră: local

Alte articole

Alte titluri din Local

Ştiri video

Gala Top 10 Suceveni

Top Articole

Mersul trenurilor de călători

SONDAJE

Daca maine ar avea loc alegerile locale pentru functia de primar al municipiului Suceava, pe cine ati vota?

Marian Andronache – Alianța Dreapta Unită
Cătălin Axinte - AUR
Lucian Harșovschi – PNL
Andrei Neșculescu – S.O.S.
Vasile Rîmbu – PSD
Teodora Munteanu - independent

Fotografia zilei - fotografie@monitorulsv.ro

Fotografia zilei