Distribution Magi
Distribution Magi
Distribution Magi
 
vineri, 13 sep 2019 - Anul XXIV, nr. 214 (7215)
ANUNŢURI ONLINE:
Acum: 0°C.
La noapte: °C. Meteo
Anunţuri OnlineMonitorulTVAlbum Foto
HoroscopRedacţiaPublicitate
Curs valutar euroEUR:Tendinta4,9763 lei
Curs valutar dolar americanUSD:Tendinta4,6625 lei
Newsletter Monitorul de Suceava RSS Monitorul de Suceava Monitorul de Suceava pe YouTube Monitorul de Suceava pe Twitter Monitorul de Suceava pe Facebook
Printeaza articolulPrintează articolul |  Trimite prin e-mailTrimite e-mail |   ø imagini |   ø fişiere video

Caz atipic

Vasluiancă violată de concubinul din Şaru Dornei, cu care are un copil

de
(citeşte alte articole de la acelaşi autor)

Un bărbat în vârstă de 33 de ani, din Şaru Dornei, a fost arestat preventiv pe o perioadă de 30 de zile pentru viol, victima fiind concubina cu care are un copil. Cazul de viol este unul atipic, însă violenţa cu care a acţionat bărbatul i-a convins pe poliţiştii judiciarişti dorneni că este vorba de un viol în toată regula. Victima are 26 de ani şi este din Vaslui. Femeia are trei copii, din care unul are aproximativ un an, tatăl acestui copil fiind bărbatul din Şaru Dornei.
Din cercetările poliţiştilor dorneni rezultă că tânăra din Vaslui l-a cunoscut acum ceva vreme pe internet pe Ioan Buzilă şi la un moment dat a venit la Şaru Dornei, mutându-se cu el cu tot cu cei doi copii mai mari pe care îi are. Cei doi au trăit în concubinaj, iar femeia a dat naştere unui copil la domiciliul comun. Recent, relaţia celor doi nu a mai mers, au apărut scandaluri şi agresiuni, iar femeia s-a mutat de la domiciliul comun. A rămas însă tot la Şaru Dornei, fiind primită de o familie de localnici.

Din cercetările poliţiştilor dorneni rezultă că în noaptea de 10 spre 11 septembrie, Ioan Buzilă a forţat un geam şi a intrat în camera în care se aflau femeia şi copilul în vârstă de un an. Bărbatul avea asupra sa un cuţit, cu care, rezultă din cercetări, a terorizat-o pe femeie pentru a fi sigur că va putea întreţine relaţii sexuale. Acesta i-a spart şi telefonul pentru a nu putea cere ajutor. Bărbatul a întreţinut relaţii sexuale cu fosta concubină în mai multe rânduri pe parcursul nopţii, plecând dimineaţă. Acesta i-a lăsat la plecare un bilet în care îi mărturisea că o iubeşte şi sticlă de lapte pentru copil.

Femeia a fost ajutată să ajungă la poliţie, unde a povestit prin ce a trecut. Ea a mai declarat că nu este prima dată când bărbatul o forţează să facă sex, după ce s-au despărţit.

Poliţiştii dorneni cu constatat că bărbatul avea mai multe leziuni pe care femeia i le-a provocat în timp ce se apăra. De asemenea, şi victima a fost expertizată medico-legal.

Ioan Buzilă a fost pus sub acuzare pentru infracţiunile de violare de domiciliu, distrugere şi viol. El a fost reţinut pentru 24 de ore din cursul zilei de miercuri, 11 septembrie, pentru cele trei infracţiuni amintite mai sus.

Ieri, poliţiştii dorneni şi Parchetul de pe lângă Judecătoria Vatra Dornei au solicitat arestarea preventivă a inculpatului. Judecătorii dorneni au admis propunerea şi au emis un mandat de arestare pentru 30 de zile. Mandatul de arestare poate fi contestat la instanţa superioară.

Tânărul din Şaru Dornei se bucură de prezumţia de nevinovăţie, până la o decizie definitivă a instanţelor de judecată.

În lipsa unui acord scris din partea Monitorului de Suceava, puteţi prelua maxim 500 de caractere din acest articol dacă precizaţi sursa şi dacă inseraţi vizibil link-ul articolului Vasluiancă violată de concubinul din Şaru Dornei, cu care are un copil.
 Vizualizări articol: 1793 | 
Notează articolul: 
  • Nota curentă 5.00/5
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
 | Nota curentă: 5.0 din 1 vot
Vasluiancă violată de concubinul din Şaru Dornei, cu care are un copil5.051

Comentarii

Monitorul de Suceava nu este responsabil juridic pentru conţinutul textelor de mai jos. Responsabilitatea pentru mesajele dumneavoastra vă revine în exclusivitate.


Timpul de 60 zile în care puteaţi posta comentarii pe marginea acestui articol a expirat.



RE-PAIR
Directia Generala Anticoruptie
Meniul ZILEI în restaurante sucevene

HaiHui prin Bucovina

Ultima oră: local

Alte articole

Alte titluri din Local

Ştiri video

Gala Top 10 Suceveni

Top Articole

Mersul trenurilor de călători

SONDAJE

Consideraţi Legea antifumat în spaţiile publice o măsură bună?

Da
Nu
Nu mă interesează

Fotografia zilei - fotografie@monitorulsv.ro

Fotografia zilei

Reteta Zilei

Bucataria pentru toti Mujdei copt Dacă ne place mult friptura cu usturoi, dar nu vrem să mirosim foarte neplăcut după masa copioasă, acest sos este o variantă preferabilă. Durează un pic mai mult pregătirea, dar ce iese este savuros și ușor de făcut în câteva minute.Avem... Citeşte