Distribution Magi
Distribution Magi
Distribution Magi
 
vineri, 13 sep 2019 - Anul XXIV, nr. 214 (7215)
ANUNŢURI ONLINE:
Acum: 0°C.
La noapte: °C. Meteo
Anunţuri OnlineMonitorulTVAlbum Foto
HoroscopRedacţiaPublicitate
Curs valutar euroEUR:Tendinta4,9763 lei
Curs valutar dolar americanUSD:Tendinta4,6625 lei
Newsletter Monitorul de Suceava RSS Monitorul de Suceava Monitorul de Suceava pe YouTube Monitorul de Suceava pe Twitter Monitorul de Suceava pe Facebook
Printeaza articolulPrintează articolul |  Trimite prin e-mailTrimite e-mail |   1 imagine |   ø fişiere video

Asociaţia „LaPrimulBebe”

„Sunt aici, joacă-te cu mine!”, eveniment-manifest în 20 de oraşe concomitent, sâmbătă, în Parcul Central al Sucevei

de
(citeşte alte articole de la acelaşi autor)

„Sunt aici, joacă-te cu mine!” este o acţiune-manifest care se va desfăşura sâmbătă în acelaşi timp în 20 de oraşe din ţară, în acelaşi interval de timp.

Evenimentul este unul organizat pentru a doua oară de asociaţia „LaPrimulBebe”, fondată de Atena Boca. Sâmbăta, pe 14 septembrie, între orele 10:30 şi 12:30, părinţii şi copiii din fiecare oraş din comunitatea „LaPrimulBebe” se strâng la joacă în aer liber, pentru a colora, a construi, a modela sau a bate mingea împreună.

La Suceava, evenimentul are loc în Parcul Central.

Asociaţia fondată de Atena Boca, singura comunitate de la noi din ţară susţinută de Facebook printr-o bursă de un an de zile, şi-a propus să creeze o mişcare de conştientizare a importanţei conectării prin joc între părinţi şi copii. O mişcare prin care să atragă atenţia asupra necesităţii petrecerii timpului de calitate împreună, conştient şi asumat, fără distrageri de ordin tehnologic (tablete, telefoane, televizor etc.), timp în care toată atenţia să se îndrepte asupra copilului şi asupra jocului împreună cu acesta. Din sondajul efectuat în cadrul comunităţii „LaPrimulBebe”, reiese că aproape un sfert dintre părinţi nu reuşesc să se joace zilnic cu copilul nici măcar pentru o jumătate de oră, de aceea este nevoie de tragerea unui semnal de alarmă.

Evenimentul „Sunt aici, joacă-te cu mine!” s-a desfăşurat şi anul trecut, când peste 1.000 de părinţi din 12 oraşe au ieşit la joacă la chemarea „LaPrimulBebe”.

În această ediţie sunt aşteptaţi peste 1.500 de părinţi din 20 de oraşe. Evenimentul se va desfăşura în aer liber pentru conectare în natură, fără stimuli artificiali, iar oraşele participante sunt: Bucureşti (Parcul „Alexandru Ioan Cuza”, Insula Pensionarilor), Arad (Ratio Beach), Bacău (Parcul Canciov), Braşov (Clubul Copiilor), Buzău (Parcul Crâng), Cluj (Parcul Central, zona hamace), Constanţa (Parcul Lacul Tăbăcăriei), Craiova (Parcul Tineretului), Galaţi (Faleza Inferioară, lângă Foişor), Iaşi (Grădina Palas), Oradea (Parcul Cetăţii Oradea), Piteşti (Parc Lunca Argeşului), Ploieşti (Parcul Sala Sporturilor), Sibiu (Büchercafé Erasmus), Suceava (Parcul Central), Târgovişte (Parcul Central), Târgu Mureş (În Cetate), Timişoara (Parcul Copiilor).

De două ori pe an Asociaţia „LaPrimulBebe” organizează campanii umanitare destinate proiectelor în sănătate. Până în prezent au fost renovate secţii de spitale pentru copii şi a fost cumpărată aparatura în maternităţi din toată ţara. 

În lipsa unui acord scris din partea Monitorului de Suceava, puteţi prelua maxim 500 de caractere din acest articol dacă precizaţi sursa şi dacă inseraţi vizibil link-ul articolului „Sunt aici, joacă-te cu mine!”, eveniment-manifest în 20 de oraşe concomitent, sâmbătă, în Parcul Central al Sucevei.
 Vizualizări articol: 1291 | 
Notează articolul: 
  • Nota curentă 0.00/5
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
„Sunt aici, joacă-te cu mine!”, eveniment-manifest în 20 de oraşe concomitent, sâmbătă, în Parcul Central al Sucevei0.05

Comentarii

Monitorul de Suceava nu este responsabil juridic pentru conţinutul textelor de mai jos. Responsabilitatea pentru mesajele dumneavoastra vă revine în exclusivitate.


Timpul de 60 zile în care puteaţi posta comentarii pe marginea acestui articol a expirat.



RE-PAIR
Directia Generala Anticoruptie
Meniul ZILEI în restaurante sucevene

HaiHui prin Bucovina

Ultima oră: local

Alte articole

Alte titluri din Local

Ştiri video

Gala Top 10 Suceveni

Top Articole

Mersul trenurilor de călători

SONDAJE

Consideraţi Legea antifumat în spaţiile publice o măsură bună?

Da
Nu
Nu mă interesează

Fotografia zilei - fotografie@monitorulsv.ro

Fotografia zilei

Reteta Zilei

Bucataria pentru toti Mujdei copt Dacă ne place mult friptura cu usturoi, dar nu vrem să mirosim foarte neplăcut după masa copioasă, acest sos este o variantă preferabilă. Durează un pic mai mult pregătirea, dar ce iese este savuros și ușor de făcut în câteva minute.Avem... Citeşte