Distribution Magi
Distribution Magi
Distribution Magi
 
vineri, 13 sep 2019 - Anul XXIV, nr. 214 (7215)
ANUNŢURI ONLINE:
Acum: 0°C.
La noapte: °C. Meteo
Anunţuri OnlineMonitorulTVAlbum Foto
HoroscopRedacţiaPublicitate
Curs valutar euroEUR:Tendinta4,973 lei
Curs valutar dolar americanUSD:Tendinta4,6085 lei
Newsletter Monitorul de Suceava RSS Monitorul de Suceava Monitorul de Suceava pe YouTube Monitorul de Suceava pe Twitter Monitorul de Suceava pe Facebook
Printeaza articolulPrintează articolul |  Trimite prin e-mailTrimite e-mail |   1 imagine |   ø fişiere video

Constatare

Bogdan Gheorghiu: PSD îşi distruge partenerii de guvernare

de
(citeşte alte articole de la acelaşi autor)

Deputatul PNL de Suceava Bogdan Gheorghiu consideră că PSD îşi distruge partenerii de guvernare. Mai mult, Bogdan Gheorghiu a spus că Guvernarea PSD a distrus toate proiectele de dezvoltare a infrastructurii strategice a ţării, a stricat toate relaţiile internaţionale, a umplut instituţiile statului cu pile de la partid şi cu incompetenţi şi a ridicat minciuna la rangul de Program de  Guvernare.

„Prin faptul că i-a sfidat continuu pe români şi şi-a promovat constat doar interesele proprii de grup, PSD şi-a distrus imaginea publică, fiind asociat în prezent cu impostura şi incompetenţa. Prin asocierea la mesajele inadecvate ale guvernării, ALDE a suferit un scor ruşinos la alegerile europarlamentare, cetăţenii români dând un puternic mesaj de sancţionare a derapajelor de la normele europene”, a declarat deputatul liberal sucevean. El a adăugat că după ce a distrus tot ce a întâlnit în cale, PSD distruge în prezent şi pe cel mai fidel aliat al guvernării, ALDE.

Bogdan Gheorghiu a spus că s-a ajuns în situaţia în care parlamentarii şi miniştrii ALDE sunt cumpăraţi la bucată de PSD, ca la piaţă. „Agăţarea disperată de ciolanul puterii, în ciuda prăbuşirii totale a încrederii în rândul opiniei publice, arată cinismul şi lipsa de scrupule a acestui partid”, a încheiat Gheorghiu.

În lipsa unui acord scris din partea Monitorului de Suceava, puteţi prelua maxim 500 de caractere din acest articol dacă precizaţi sursa şi dacă inseraţi vizibil link-ul articolului Bogdan Gheorghiu: PSD îşi distruge partenerii de guvernare.
 Vizualizări articol: 1352 | 
Notează articolul: 
  • Nota curentă 3.00/5
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
 | Nota curentă: 3.0 din 2 voturi
Bogdan Gheorghiu: PSD îşi distruge partenerii de guvernare3.052

Comentarii

Monitorul de Suceava nu este responsabil juridic pentru conţinutul textelor de mai jos. Responsabilitatea pentru mesajele dumneavoastra vă revine în exclusivitate.


Timpul de 60 zile în care puteaţi posta comentarii pe marginea acestui articol a expirat.



RE-PAIR
Directia Generala Anticoruptie
Meniul ZILEI în restaurante sucevene

HaiHui prin Bucovina

Ultima oră: local

Alte articole

Alte titluri din Local

Ştiri video

Gala Top 10 Suceveni

Top Articole

Mersul trenurilor de călători

SONDAJE

Consideraţi Legea antifumat în spaţiile publice o măsură bună?

Da
Nu
Nu mă interesează

Fotografia zilei - fotografie@monitorulsv.ro

Fotografia zilei

Reteta Zilei

Bucataria pentru toti Mujdei copt Dacă ne place mult friptura cu usturoi, dar nu vrem să mirosim foarte neplăcut după masa copioasă, acest sos este o variantă preferabilă. Durează un pic mai mult pregătirea, dar ce iese este savuros și ușor de făcut în câteva minute.Avem... Citeşte