Distribution Magi
Distribution Magi
Distribution Magi
 
miercuri, 11 sep 2019 - Anul XXIV, nr. 212 (7213)
ANUNŢURI ONLINE:
Acum: 0°C.
La noapte: °C. Meteo
Anunţuri OnlineMonitorulTVAlbum Foto
HoroscopRedacţiaPublicitate
Curs valutar euroEUR:Tendinta4,9754 lei
Curs valutar dolar americanUSD:Tendinta4,6739 lei
Newsletter Monitorul de Suceava RSS Monitorul de Suceava Monitorul de Suceava pe YouTube Monitorul de Suceava pe Twitter Monitorul de Suceava pe Facebook
Printeaza articolulPrintează articolul |  Trimite prin e-mailTrimite e-mail |   ø imagini |   ø fişiere video

De la bal la spital

Supărat că nu a fost chemat la o nuntă cu 900 de invitați, un bărbat a intrat peste petrecăreți la întorcătură și i-a luat la bătaie

de
(citeşte alte articole de la acelaşi autor)

O nuntă cu ștaif din zona de munte a județului, în care mirii au fost copilul unui viceprimar în funcție, respectiv fiica unui fost viceprimar, s-a lăsat cu supărări mari pentru un bărbat care nu a fost invitat. Duminică, la întorcătură, bărbatul supărat că nu a fost chemat la nunta cu 900 de invitați, ținută într-un cort, a intrat peste oameni și a început să lovească în stânga și în dreapta. Doi dintre cei agresaţi au fost loviţi destul de serios, iar cel care a provocat tot scandalul a ajuns în arestul poliției județene, reținut pentru 24 de ore.

Nunta cu 900 de invitați a avut loc în comuna Coșna. Socrii au fost viceprimarul din Coșna, respectiv fostul viceprimar din Poiana Stampei, actualmente consilier local.

Evenimentul a fost unul major pentru zona montană, numărul de invitați fiind unul record.

A doua zi, duminică, în jur de 50 de persoane, mirii și apropiații lor, au participat tot la Coșna la petrecerea tradițională de după nuntă - întorcătura.

În timpul acestei petreceri de duminică noapte, a apărut și un personaj cunoscut la Coșna -  Iulian Flocea, în vârstă de 36 de ani, care a spus că vrea și el să participe măcar la întorcătură, după ce nu a fost invitat la nuntă. Acesta era foarte supărat că tot satul a fost invitat la nuntă, numai el nu. Bărbatul nu a putut fi calmat, din contră, spiritele s-au încins imediat. Victime au fost întâi un bărbat cu domiciliul în Gorj, după care socrul mic, din Poiana Stampei, care a încasat mai multe lovituri puternice. Panicați, oamenii au sunat la 112 și au cerut ajutor.

Polițiștii ajunși la fața locului l-au imobilizat cu greu pe bărbatul în vârstă de 36 de ani, foarte agitat și masiv, greu de stăpânit. 

Socrul mic, bărbatul din Poiana Stampei, a fost diagnosticat cu leziuni care necesită 22 de zile de îngrijiri medicale. Așadar, leziuni serioase provocate prin agresiune.

A doua zi, luni, în continuarea cercetărilor, Poliția municipiului Vatra Dornei a dispus ca bărbatul care a provocat toată nebunia să fie pus sub acuzare pentru infracțiunile de lovire sau alte violențe și tulburarea ordinii și liniștii publice. Polițiștii au date certe despre două victime, cei doi bărbați amintiți mai sus, care au zile de îngrijiri medicale, însă mai sunt și alți nuntași care au fost agresați și care urmează a se decide dacă depun sau nu plângeri penale.

Luni seară, pe numele lui Iulian Flocea a fost emisă o ordonanță de reținere pentru 24 de ore în baza căreia acesta a fost adus sub escortă de la Vatra Dornei la Suceava și introdus în arestul poliției județene.

Cercetările continuă sub coordonarea Parchetului de pe lângă Judecătoria Vatra Dornei. Cel mai probabil, la expirarea ordonanței, acesta urma să fie plasat sub control judiciar.

Polițiștii continuă ancheta pentru a completa probatoriul și a stabili cum s-au produs exact evenimentele.

În lipsa unui acord scris din partea Monitorului de Suceava, puteţi prelua maxim 500 de caractere din acest articol dacă precizaţi sursa şi dacă inseraţi vizibil link-ul articolului Supărat că nu a fost chemat la o nuntă cu 900 de invitați, un bărbat a intrat peste petrecăreți la întorcătură și i-a luat la bătaie.
 Vizualizări articol: 8922 | 
Notează articolul: 
  • Nota curentă 3.22/5
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
 | Nota curentă: 3.2 din 9 voturi
Supărat că nu a fost chemat la o nuntă cu 900 de invitați, un bărbat a intrat peste petrecăreți la întorcătură și i-a luat la bătaie3.259

Comentarii

Monitorul de Suceava nu este responsabil juridic pentru conţinutul textelor de mai jos. Responsabilitatea pentru mesajele dumneavoastra vă revine în exclusivitate.


Timpul de 60 zile în care puteaţi posta comentarii pe marginea acestui articol a expirat.



RE-PAIR
Directia Generala Anticoruptie
Meniul ZILEI în restaurante sucevene

HaiHui prin Bucovina

Ultima oră: local

Alte articole

Alte titluri din Local

Ştiri video

Ultima oră: naţional - internaţional

Alte articole

Gala Top 10 Suceveni

Top Articole

Mersul trenurilor de călători

SONDAJE

Consideraţi Legea antifumat în spaţiile publice o măsură bună?

Da
Nu
Nu mă interesează

Fotografia zilei - fotografie@monitorulsv.ro

Fotografia zilei