Distribution Magi
Distribution Magi
Distribution Magi
 
miercuri, 11 sep 2019 - Anul XXIV, nr. 212 (7213)
ANUNŢURI ONLINE:
Acum: 0°C.
La noapte: °C. Meteo
Anunţuri OnlineMonitorulTVAlbum Foto
HoroscopRedacţiaPublicitate
Curs valutar euroEUR:Tendinta4,9763 lei
Curs valutar dolar americanUSD:Tendinta4,6625 lei
Newsletter Monitorul de Suceava RSS Monitorul de Suceava Monitorul de Suceava pe YouTube Monitorul de Suceava pe Twitter Monitorul de Suceava pe Facebook
Printeaza articolulPrintează articolul |  Trimite prin e-mailTrimite e-mail |   ø imagini |   ø fişiere video

Flăcări

Două incendii au afectat trei gospodării, în interval de câteva ore

de
(citeşte alte articole de la acelaşi autor)

Două incendii izbucnite la interval de câteva ore în județ au făcut pagube mari proprietarilor celor trei gospodării afectate.

În cursul dimineții de luni, în jurul orei 11.00, pompierii Detașamentului de Pompieri Suceava, împreună cu angajații Serviciului Voluntar pentru Situații de Urgență Udești, au intervenit cu 4 autospeciale și un buldoexcavator pentru localizarea și lichidarea unui incendiu izbucnit în satul Securiceni din comuna Udești. La sosirea echipajelor ardeau două construcții anexe și bunurile dintr-o gospodărie, incendiul fiind extins și la proprietatea învecinată, unde ardea acoperișul unui adăpost de animale, cu pericol de propagare la vecini. Pentru limitarea și lichidarea incendiului a fost necesară o intervenție de circa 4 ore, în prima gospodărie arzând o anexă pe o suprafață de 40 de metri pătrați, depozitul de furaje, un tractor cu remorcă și circa 15 tone de fân. În gospodăria învecinată, incendiul a distrus acoperișul adăpostului de animale pe aproximativ 80 de metri pătrați, fiind distruse și 2 tone de plante furajere și elemente de construcție de la o bucătărie de vară. Cercetările întreprinse de pompieri au stabilit că incendiul a izbucnit, cel mai probabil, din cauza efectului termic al curentului electric, generat de un conductor electric defect.

Un alt incendiu a fost semnalat la ora 16.20, la o anexă gospodărească din comuna Ipotești. La locul izbucnirii flăcărilor au acționat pompierii Detașamentului de Pompieri Suceava, care au intervenit cu două autospeciale de stingere. În momentul sosirii pompierilor ardea în întregime adăpostul de animale al gospodăriei, existând pericolul extinderii focului spre casa de locuit. Au ars în incendiu adăpostul de animale pe aproximativ 70 de metri pătrați,  circa 3 metri cubi lemn de foc, 2 metri cubi de cherestea și alte bunuri din gospodărie. La finalizarea intervenției, pompierii au constatat că incendiul a izbucnit din cauza depozitării jarului și a cenușii din sobă în apropierea unor materiale combustibile.

În lipsa unui acord scris din partea Monitorului de Suceava, puteţi prelua maxim 500 de caractere din acest articol dacă precizaţi sursa şi dacă inseraţi vizibil link-ul articolului Două incendii au afectat trei gospodării, în interval de câteva ore.
 Vizualizări articol: 1375 | 
Notează articolul: 
  • Nota curentă 0.00/5
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
Două incendii au afectat trei gospodării, în interval de câteva ore0.05

Comentarii

Monitorul de Suceava nu este responsabil juridic pentru conţinutul textelor de mai jos. Responsabilitatea pentru mesajele dumneavoastra vă revine în exclusivitate.


Timpul de 60 zile în care puteaţi posta comentarii pe marginea acestui articol a expirat.



RE-PAIR
Directia Generala Anticoruptie
Meniul ZILEI în restaurante sucevene

HaiHui prin Bucovina

Ultima oră: local

Alte articole

Alte titluri din Local

Ştiri video

Ultima oră: naţional - internaţional

Alte articole

Gala Top 10 Suceveni

Top Articole

Mersul trenurilor de călători

SONDAJE

Consideraţi Legea antifumat în spaţiile publice o măsură bună?

Da
Nu
Nu mă interesează

Fotografia zilei - fotografie@monitorulsv.ro

Fotografia zilei