Distribution Magi
Distribution Magi
Distribution Magi
 
miercuri, 4 sep 2019 - Anul XXIV, nr. 206 (7207)
ANUNŢURI ONLINE:
Acum: 0°C.
La noapte: °C. Meteo
Anunţuri OnlineMonitorulTVAlbum Foto
HoroscopRedacţiaPublicitate
Curs valutar euroEUR:Tendinta4,9754 lei
Curs valutar dolar americanUSD:Tendinta4,6739 lei
Newsletter Monitorul de Suceava RSS Monitorul de Suceava Monitorul de Suceava pe YouTube Monitorul de Suceava pe Twitter Monitorul de Suceava pe Facebook
Printeaza articolulPrintează articolul |  Trimite prin e-mailTrimite e-mail |   3 imagini |   ø fişiere video

Cercetat

Tânărul care a provocat accidentul în care doi soți și-au pierdut viața, plasat sub control judiciar

de
(citeşte alte articole de la acelaşi autor)

Tânărul de 28 de ani din judeţul Botoşani care a provocat joi seara un grav accident de circulaţie, în urma căruia două persoane şi-au pierdut viaţa, va fi cercetat sub control judiciar. El a fost eliberat ieri după-amiază din arestul IPJ Suceava, unde a fost introdus în urma emiterii pe numele său a unei ordonanțe de reținere pentru 24 de ore. Ionuț Daniel Diaconu este acuzat de comiterea infracțiunilor de ucidere din culpă și vătămare corporală din culpă, după ce a pătruns cu maşina pe contrasens şi, în urma impactului violent cu un autoturism care circula regulamentar, a curmat viaţa a doi soţi din comuna Berchișești. El se afla la volanul unui autoturism BMW cu care circula dinspre Ilişeşti spre Suceava și s-a angajat neregulamentar în efectuarea unei depăşiri, pătrunzând pe contrasens, unde a intrat în coliziune frontală cu un autoturism marca VW, condus regulamentar pe direcţia municipiul Suceava spre comuna Ilişeşti de către Gheorghe Lucaci, în vârstă de 60 ani, din comuna Berchişeşti. În urma impactului violent, bărbatul de 60 de ani care se deplasa regulamentar şi soţia acestuia, în vârstă de 67 de ani, au decedat. Şoferul vinovat de producerea accidentului se afla în mașină împreună cu soţia sa şi cei doi copii mici. După urmărirea imaginilor surprinse de camerele de luat vederi, de-a lungul traseului parcurs de maşina condusă de botoşenean de la Gura Humorului spre Suceava, oamenii legii au concluzionat că acesta nu se afla la prima depăşire interzisă, făcută pe linie continuă. Chiar dacă avea doi copii în autoturism, cel de la volan a încălcat legislaţia rutieră, depăşirea făcută în final fiind fatală pentru cei doi soţi din comuna Berchişeşti. Pe numele său a fost întocmit un dosar penal, cercetările fiind continuate în stare de control judiciar, pentru perioada următoarelor 60 de zile.

În lipsa unui acord scris din partea Monitorului de Suceava, puteţi prelua maxim 500 de caractere din acest articol dacă precizaţi sursa şi dacă inseraţi vizibil link-ul articolului Tânărul care a provocat accidentul în care doi soți și-au pierdut viața, plasat sub control judiciar.
 Vizualizări articol: 1567 | 
Notează articolul: 
  • Nota curentă 0.00/5
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
Tânărul care a provocat accidentul în care doi soți și-au pierdut viața, plasat sub control judiciar0.05

Comentarii

Monitorul de Suceava nu este responsabil juridic pentru conţinutul textelor de mai jos. Responsabilitatea pentru mesajele dumneavoastra vă revine în exclusivitate.


Timpul de 60 zile în care puteaţi posta comentarii pe marginea acestui articol a expirat.



RE-PAIR
Directia Generala Anticoruptie
Meniul ZILEI în restaurante sucevene

HaiHui prin Bucovina

Ultima oră: local

Alte articole

Alte titluri din Local

Ştiri video

Ultima oră: naţional - internaţional

Alte articole

Gala Top 10 Suceveni

Top Articole

Mersul trenurilor de călători

SONDAJE

Consideraţi Legea antifumat în spaţiile publice o măsură bună?

Da
Nu
Nu mă interesează

Fotografia zilei - fotografie@monitorulsv.ro

Fotografia zilei

Reteta Zilei

Bucataria pentru toti Roşii murate Pentru cei ce nu prea iubesc gogonelele… dar ar gusta din când în când, pentru cei ce ar vrea să se înfrupte cât mai repede din murături şi să sară peste săptămânile de aşteptare, pentru cei care vor... Citeşte