Distribution Magi
Distribution Magi
Distribution Magi
 
miercuri, 4 sep 2019 - Anul XXIV, nr. 206 (7207)
ANUNŢURI ONLINE:
Acum: 0°C.
La noapte: °C. Meteo
Anunţuri OnlineMonitorulTVAlbum Foto
HoroscopRedacţiaPublicitate
Curs valutar euroEUR:Tendinta4,9763 lei
Curs valutar dolar americanUSD:Tendinta4,6386 lei
Newsletter Monitorul de Suceava RSS Monitorul de Suceava Monitorul de Suceava pe YouTube Monitorul de Suceava pe Twitter Monitorul de Suceava pe Facebook

Daca maine ar avea loc alegerile locale pentru functia de primar al municipiului Suceava, pe cine ati vota?

Marian Andronache – Alianța Dreapta Unită
Cătălin Axinte - AUR
Lucian Harșovschi – PNL
Andrei Neșculescu – S.O.S.
Vasile Rîmbu – PSD
Teodora Munteanu - independent

Printeaza articolulPrintează articolul |  Trimite prin e-mailTrimite e-mail |   3 imagini |   ø fişiere video

Infrastructură

Modernizarea drumului județean Gălănești - Frătăuții Noi, aproape de finalizare

de
(citeşte alte articole de la acelaşi autor)

Lucrările de modernizare a unui tronson de 2,4 km al drumului județean de la Gălănești, care face legătura spre Frătăuții Vechi și spre Frătăuții Noi, sunt aproape de finalizare, a declarat, ieri, președintele Consiliului Județean Suceava, Gheorghe Flutur. Acesta a efectuat, ieri, mai multe vizite de lucru pe șantierele administrației județene și a făcut un inventar al stadiului lucrărilor. Astfel, referitor la drumul de la Gălănești, președintele CJ a spus că printr-un parteneriat încheiat cu Primăria Gălănești se vor mai moderniza încă 2,4 km de drum, la drumul Brodina - Straja lucrările sunt în „stadiu avansat”, iar drumul de la Bilca spre Frătăuții Noi este în procedura de licitație. „La drumul Straja – Brodina mai avem de făcut reparații pe câteva sute de metri și ajungem la tronsonul Brodina – Ulma, pe care l-am modernizat anul trecut. Pentru siguranța traficului vom trece apoi la executarea marcajelor. Pentru această zonă revin cu solicitare către Apele Române, să continue lucrările de apărare a malurilor râului Suceava, pentru a pune în siguranță casele oamenilor”, a afirmat Flutur.
El a amintit că, în zona Rădăuți, în acest an au mai fost executate reparații la drumurile județene la Marginea, Volovăț și Burla.
„Așadar, putem anunța deja finalizarea reabilitării multor tronsoane de drumuri acum, la începutul lunii septembrie, în pofida bugetului modest primit de la Guvern comparativ cu alte județe și având în vedere rețeaua de drumuri din județul Suceava. Astăzi încep lucrările de asfaltare la drumul Stulpicani – Gemenea, spre Codrii Seculari Slătioara. Aștept vremuri mai bune, care cred că vor veni la anul, pentru că vreau să asfaltăm drumul Cârlibaba – Bobeica – Izvoarele Sucevei – Brodina, cu legătura la Moldovița. Odată modernizat, acest drum va însemna foarte mult și pentru dezvoltarea turismului în Bucovina și în nordul țării, pentru că va deveni unul dintre drumurile cu cel mai pitoresc peisaj, paralel cu frontiera și legătură cu Maramureșul”, a mai spus șeful administrației județene.

În lipsa unui acord scris din partea Monitorului de Suceava, puteţi prelua maxim 500 de caractere din acest articol dacă precizaţi sursa şi dacă inseraţi vizibil link-ul articolului Modernizarea drumului județean Gălănești - Frătăuții Noi, aproape de finalizare.
 Vizualizări articol: 1739 | 
Notează articolul: 
  • Nota curentă 5.00/5
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
 | Nota curentă: 5.0 din 3 voturi
Modernizarea drumului județean Gălănești - Frătăuții Noi, aproape de finalizare5.053

Comentarii

Monitorul de Suceava nu este responsabil juridic pentru conţinutul textelor de mai jos. Responsabilitatea pentru mesajele dumneavoastra vă revine în exclusivitate.


Timpul de 60 zile în care puteaţi posta comentarii pe marginea acestui articol a expirat.



RE-PAIR
Directia Generala Anticoruptie
Meniul ZILEI în restaurante sucevene

HaiHui prin Bucovina

Ultima oră: local

Alte articole

Alte titluri din Local

Ştiri video

Ultima oră: naţional - internaţional

Alte articole

Gala Top 10 Suceveni

Top Articole

Mersul trenurilor de călători

SONDAJE

Daca maine ar avea loc alegerile locale pentru functia de primar al municipiului Suceava, pe cine ati vota?

Marian Andronache – Alianța Dreapta Unită
Cătălin Axinte - AUR
Lucian Harșovschi – PNL
Andrei Neșculescu – S.O.S.
Vasile Rîmbu – PSD
Teodora Munteanu - independent

Fotografia zilei - fotografie@monitorulsv.ro

Fotografia zilei

Reteta Zilei

Bucataria pentru toti Roşii murate Pentru cei ce nu prea iubesc gogonelele… dar ar gusta din când în când, pentru cei ce ar vrea să se înfrupte cât mai repede din murături şi să sară peste săptămânile de aşteptare, pentru cei care vor... Citeşte