Distribution Magi
Distribution Magi
Distribution Magi
 
marţi, 3 sep 2019 - Anul XXIV, nr. 205 (7206)
ANUNŢURI ONLINE:
Acum: 0°C.
La noapte: °C. Meteo
Anunţuri OnlineMonitorulTVAlbum Foto
HoroscopRedacţiaPublicitate
Curs valutar euroEUR:Tendinta4,9761 lei
Curs valutar dolar americanUSD:Tendinta4,6567 lei
Newsletter Monitorul de Suceava RSS Monitorul de Suceava Monitorul de Suceava pe YouTube Monitorul de Suceava pe Twitter Monitorul de Suceava pe Facebook

Daca maine ar avea loc alegerile locale pentru functia de primar al municipiului Suceava, pe cine ati vota?

Marian Andronache – Alianța Dreapta Unită
Cătălin Axinte - AUR
Lucian Harșovschi – PNL
Andrei Neșculescu – S.O.S.
Vasile Rîmbu – PSD
Teodora Munteanu - independent

Printeaza articolulPrintează articolul |  Trimite prin e-mailTrimite e-mail |   16 imagini |   ø fişiere video

În mijlocul naturii

7 Izvoare, locaţia ideală pentru nunţi şi evenimente, în inima Bucovinei

de
(citeşte alte articole de la acelaşi autor)

În staţiunea turistică Gura Humorului, într-o zonă superbă, înconjurată de dealuri şi munţi cu poalele şi culmile acoperite cu păduri răcoroase de foioase şi răşinoase, între Vârful Toaca, Piatra Pinului şi Piatra Şoimului, foarte aproape de faimoasele mănăstiri din Bucovina, pe un domeniu vast, de zeci de hectare, a apărut 7 Izvoare.

O sală de evenimente aparte, înconjurată de şapte izvoare care urmează să dea naştere la şapte viitoare lacuri cu păstrăvi, crapi, sturioni şi alte specii deosebite, care vor putea fi savurate într-un restaurant cu specific pescăresc, amenajat în mijlocul apelor, unde se aud ciripitul păsărilor şi cântecul greierilor.

 

Hotel, restaurant şi sală de evenimente, pe domeniul Toaca Bellevue

Organizarea unui eveniment important, precum nunta, botezul, petrecerea de absolvire, un eveniment corporate sau o petrecere pentru angajaţi, necesită în primul rând o locaţie adecvată, un loc în care lumea să se simtă bine, să se relaxeze şi să se bucure din plin de timpul petrecut acolo, ca într-un concediu în care au toate cele necesare asigurate, la cele mai înalte standarde.

Tocmai de aceea, 7 Izvoare este locaţia ideală pentru nunţi şi evenimente, în inima Bucovinei, cadrul natural pitoresc, aerul curat, cu miresme de fân cosit şi cetină de brad, climat plăcut şi reconfortant, fiind completat de facilităţile puse la dispoziţie pe vastul domeniu Toaca Bellevue - hotel, restaurant, terase, stână de oi, fermă de vaci şi cai, trăsuri pentru plimbări în natură şi locaţii speciale pentru petreceri câmpeneşti, cu focuri de tabără în jurul cărora se petrece până spre dimineaţă, fără a deranja pe nimeni.

Planurile de viitor includ şi călătorii cu elicopterul, urmând a fi cumpărat unul cu care invitaţii să survoleze frumoasele ţinuturi bucovinene - Gura Humorului, Câmpulung Moldovenesc, Vatra Dornei, cu oprire pe Masivul Rarău. Acolo vor lua masa la înălţime, la cota 1600, evitând şoselele aglomerate şi forfota oraşelor. Traseul se va numi “De la Toaca pe Rarău”.

 

Sală de evenimente modernă şi elegantă, în locul primului cort de nunţi din România

Puţină lume ştie faptul că există o legătură între sala de evenimente de la Toaca Bellevue şi cel mai mare tenor din lume, celebrul Pavarotti.

La scurt timp după ce a fost inaugurată Toaca Bellevue, în 2009, solicitările de organizare de nunţi şi alte evenimente erau atât de multe încât depăşeau posibilităţile de organizare, cu capacităţile de atunci.

Căutând o soluţie cât mai rapidă, Petrică Negrea, sufletul acestei locaţii renumite din Bucovina, şi-a amintit de perioada când a cântat alături de Cantores Amicitiae din Iaşi, în deschiderea unui concert al lui Pavarotti, în Scoţia. Evenimentul de atunci a avut loc într-un cort de mare capacitate, care l-a inspirat să facă o sală de evenimente în apropiere de hotel, iniţiativa bucurându-se de un succes peste aşteptări. Chiar şi aşa, efortul de a-l găsi şi a-l monta acolo, până la prima nuntă care urma să aibă loc acolo, a fost unul uriaş, amenajarea acestuia încheindu-se în dimineaţa zilei în care tinerii însurăţei au venit acolo să îşi întâmpine invitaţii.

După ce în urmă cu aproape 10 ani cortul de evenimente amenajat la Toaca Bellevue, în Gura Humorului, a declanşat o adevărată modă la nivel naţional, acum a venit vremea ca vestita locaţie de nunţi să evolueze într-un sală modernă şi elegantă, creată pentru a răspunde tuturor necesităţilor.

Eleganţa clasică, subliniată de albul imaculat al pereţilor şi candelabrele de cristal, se îmbină perfect cu elemente de modernism, precum tavanele cu linii arcuite, dotate cu un sistem complex de iluminat decorativ, care îşi schimbă culoarea în funcţie de preferinţele mirilor sau ale celor care au de organizat acolo diverse alte evenimente.

“Oferta de săli de nunţi este diversificată acum, pentru toate gusturile. Dar ce consider eu că lipsea până acum era o sală care să întrunească toate cerinţele - să fie elegantă, cu o suprafaţă generoasă, acustică impresionantă, realizată de un specialist în domeniu, meniuri variabile şi accesibile, sistem de ventilaţie ultraperformant şi o instalaţie de lumini versatilă, adaptabilă după cerinţe, amplasată într-o locaţie cu privelişte încântătoare, liniştită, unde să nu deranjezi şi să nu fii deranjat de nimeni. Este altceva când ieşind din sală dai de cenuşiul clădirilor şi zgomotul oraşului, faţă de senzaţia trăită când ieşi şi tragi în piept aer curat de munte, simţi mirosul de fân şi de pădure, de cetină de brad, vezi în jur verdeaţă cât cuprinde şi să auzi foşnetul frunzelor mângâiate de o adiere de vânt, într-o zi superbă de vară sau de toamnă, auzi apa cum curge din izvoare şi vezi peştii înotând liniştiţi în lacurile din jur... Chiar şi atunci când plouă, poţi ieşi afară, să auzi freamătul ploii şi zbaterea apei care se loveşte de frunze, de iarbă sau de pământul însetat, în timp ce stai pe terasă, servind o mâncare bună, o cafea aromată sau un pahar de tărie care păstrează în ea savoarea fructelor naturale din care a fost făcută…”, spune Petrică Negrea, privind spre sala de evenimente 7 Izvoare cu mândria unui părinte care vorbeşte despre copilul său.

Cât de căutată este o astfel de sală o demonstrează faptul că în doar două luni de la inaugurare acolo au avut loc deja mai multe nunţi memorabile, cu miri şi invitaţi din toate colţurile ţării, care au venit să se distreze şi să se relaxeze la complexul Toaca, o oază de linişte şi frumuseţe, cu o priveliştea deosebită, asupra culmilor împădurite din jur, cu vedere directă către “Capela Sixtină a Estului” - Mănăstirea Voroneţ, ctitorită de Ştefan cel Mare şi Sfânt.

Atracţiile turistice din zonă sunt cu mult mai multe, de la Pârtia Şoimul şi Parcul de aventuri Ariniş, salba de mănăstiri pictate din Bucovina, Muzeul Oului Moldoviţa, ceramica neagră de Marginea, Salina Cacica, până la fascinanta Cetate de Scaun a Sucevei.

 

Spectacole tematice, de muzică clasică, rock, dar şi seri lăutăreşti, la 7 Izvoare

Unul dintre principalele atuuri ale sălii de evenimente 7 Izvoare este acustica excelentă, fiind făcute toate investiţiile necesare pentru a asigura calitate la cele mai înalte standarde.

Tocmai de aceea, pentru a fi pusă în valoare, acolo vor fi organizate periodic evenimente tematice, de la seri de muzică clasică, cu invitaţi de marcă - Filarmonica din Iaşi, Botoşani şi Bacău, seri de teatru, spectacole cu muzică rock, dar şi seri lăutăreşti, cu invitaţi profesionişti.

Sala este gândită în aşa fel încât permite organizarea de astfel de spectacole pe care invitaţii să le poată urmări de la masă, elegant, în timp ce servesc delicioasele preparate culinare, inclusiv din producţia proprie, sau degustă o băutură fină ori un cocktail senzaţional, de la barul mascat elegant în designul spectaculos al sălii.

Cu o capacitate cuprinsă între 100 şi 600 de persoane, sala 7 Izvoare poate fi amenajată în funcţie de necesităţi, printr-un sistem modular de compartimentare, pentru o eficienţă maximă.

 

Petreceri câmpeneşti, cu foc de tabără şi produse de la stână, inclusiv la nunţi

Peisajul natural extraordinar al Obcinilor Bucovinei şi atuurile unui domeniu vast, cu ape curgătoare, foarte multă verdeaţă, spaţii imense pentru parcare şi oportunităţi de distracţie în aer liber au dus la apariţia unor combinaţii atipice de petreceri, care îmbină modernul cu clasicul.

De exemplu, pe lângă petrecerea de absolvire, majorat sau nuntă, organizată în sala ultramodernă 7 Izvoare, foarte mulţi clienţi cer acum şi altceva, de care nu se pot bucura în altă parte - petreceri câmpeneşti.

Sub cerul liber, încărcat de stele, adunaţi în jurul focului de tabără, dar şi la mesele de pe terasă, oaspeţii au parte de platouri bogate, cu delicioase preparate tradiţionale din carne, brânzeturi produse la stâna proprie, balmoş la ceaun, grătare care îţi lasă gura apă, fel de fel de garnituri meşteşugite, ţuică şi afinată, care îţi încântă papilele gustative cu aroma fructelor din care au fost făcute cu multă grijă, iar ca să pună capac la toate, vestitele plăcinte poale-n brâu.

În lipsa unui acord scris din partea Monitorului de Suceava, puteţi prelua maxim 500 de caractere din acest articol dacă precizaţi sursa şi dacă inseraţi vizibil link-ul articolului 7 Izvoare, locaţia ideală pentru nunţi şi evenimente, în inima Bucovinei.
 Vizualizări articol: 3908 | 
Notează articolul: 
  • Nota curentă 3.89/5
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
 | Nota curentă: 3.9 din 9 voturi
7 Izvoare, locaţia ideală pentru nunţi şi evenimente, în inima Bucovinei3.959

Comentarii

Monitorul de Suceava nu este responsabil juridic pentru conţinutul textelor de mai jos. Responsabilitatea pentru mesajele dumneavoastra vă revine în exclusivitate.


Timpul de 60 zile în care puteaţi posta comentarii pe marginea acestui articol a expirat.



RE-PAIR
Directia Generala Anticoruptie
Meniul ZILEI în restaurante sucevene

HaiHui prin Bucovina

Ultima oră: local

Alte articole

Alte titluri din Local

Ştiri video

Gala Top 10 Suceveni

Top Articole

Mersul trenurilor de călători

SONDAJE

Daca maine ar avea loc alegerile locale pentru functia de primar al municipiului Suceava, pe cine ati vota?

Marian Andronache – Alianța Dreapta Unită
Cătălin Axinte - AUR
Lucian Harșovschi – PNL
Andrei Neșculescu – S.O.S.
Vasile Rîmbu – PSD
Teodora Munteanu - independent

Fotografia zilei - fotografie@monitorulsv.ro

Fotografia zilei