Distribution Magi
Distribution Magi
Distribution Magi
 
luni, 2 sep 2019 - Anul XXIV, nr. 204 (7205)
ANUNŢURI ONLINE:
Acum: 0°C.
La noapte: °C. Meteo
Anunţuri OnlineMonitorulTVAlbum Foto
HoroscopRedacţiaPublicitate
Curs valutar euroEUR:Tendinta4,9763 lei
Curs valutar dolar americanUSD:Tendinta4,6625 lei
Newsletter Monitorul de Suceava RSS Monitorul de Suceava Monitorul de Suceava pe YouTube Monitorul de Suceava pe Twitter Monitorul de Suceava pe Facebook
Printeaza articolulPrintează articolul |  Trimite prin e-mailTrimite e-mail |   1 imagine |   ø fişiere video

Politică

Senatorul PNL Dan Cadariu îl acuză pe Tăriceanu de „tupeu deşănţat”

de
(citeşte alte articole de la acelaşi autor)

Senatorul PNL de Suceava Dan Cadariu îl acuză pe Călin Popescu Tăriceanu de „tupeu deşănţat” şi afirmă că este „cel mai leneş senator din actuala legislatură, dacă luăm în considerare prezenţa la muncă, adică la şedinţele de comisii şi de plen ale Senatului României”.

Acesta a afirmat, într-un comunicat de presă, că Tăriceanu a fragmentat „cu stăruinţă în ultimii 30 de ani” mişcarea liberală din România, prin „spulberarea PNL-ului în anii '90 alături de bunul său amic Dinu Patriciu”, „divizarea partidul din 2006 prin excluderea lui Stolojan, Flutur şi în general a tuturor celor mai valoroşi decât el” şi prin înfiinţarea în 2014 a "satelitului otrăvit al PSD, intitulat ALDE, prin <furtul> denumirii oficiale a unui curent politic european”.

„Singura calitate a activaţii politice a lui Tăriceanu a fost, este şi va fi siajul permanent în umbra FSN-ului, FDSN-ului, PDSR-ului, PSD-ului sau cum se va mai numi partidul ce moşteneşte fostul PCR”, a declarat Cadariu, argumentând că fostul şef al liberalilor din România ar fi procedat astfel fie „pentru a-l servi pe amicul Patriciu să pună mâna aproape gratis pe una dintre perlele economiei româneşti – Petromidia”, fie cu scopul „de a pulveriza Alianţa DA în anul 2006 şi punerea ţării din nou la dispoziţia PSD-ului prin acceptarea unei guvernări minoritare cu 16% în Parlament, evident în beneficiul lui personal şi al apropiaţilor”, totul culminând cu „îngenuncherea în biroul de prim-ministru al lui Ponta pentru o nouă funcţie grasă de preşedinte al Senatului pentru el şi câteva beneficii minore pentru ceva amici politici".

În ceea ce priveşte situaţia actuală, senatorul PNL de Suceava spune că, după ce a girat trei ani de zile „această catastrofă de guvernare a ţării”, „veşnicul deţinător de sinecuri din România, Tăriceanu, spera să prostească pe faţă electoratul pentru a pune mâna pe funcţia supremă, cea de preşedinte al românilor, şi aceasta după ce a umilit, în 26 mai, milioane de români, prin incompetentul de serviciu impus la conducerea Ministerului de Externe” şi după ce „prin toate acţiunile politice a contribuit la degradarea cvasitotală a relaţiilor României cu UE, prin atacul permanent şi constant al instituţiilor europene şi al conducătorilor acestora”.

„Într-un grotesc inimaginabil chiar şi când e vorba de dumnealui, asistăm la o mişcare care ne aduce în prim-plan o altă <virtute>, laşitatea. Ieşirea de la guvernare chiar împotriva voinţei celor din partid ne arată că avem de a face şi cu un Tăriceanu cinic, gata să pună umărul la o criză politică cu grave consecinţe pentru ţara noastră. Aşa încât nu poţi să nu te întrebi pe cine, ce şi în faţa cui răspunde dl Tăriceanu, dar şi pentru cine crede dumnealui că ar mai putea reprezenta ceva, cu tupeul său deşănţat?”, se întreabă retoric Dan Cadariu.

În lipsa unui acord scris din partea Monitorului de Suceava, puteţi prelua maxim 500 de caractere din acest articol dacă precizaţi sursa şi dacă inseraţi vizibil link-ul articolului Senatorul PNL Dan Cadariu îl acuză pe Tăriceanu de „tupeu deşănţat”.
 Vizualizări articol: 1254 | 
Notează articolul: 
  • Nota curentă 0.00/5
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
Senatorul PNL Dan Cadariu îl acuză pe Tăriceanu de „tupeu deşănţat”0.05

Comentarii

Monitorul de Suceava nu este responsabil juridic pentru conţinutul textelor de mai jos. Responsabilitatea pentru mesajele dumneavoastra vă revine în exclusivitate.


Timpul de 60 zile în care puteaţi posta comentarii pe marginea acestui articol a expirat.



RE-PAIR
Directia Generala Anticoruptie
Meniul ZILEI în restaurante sucevene

HaiHui prin Bucovina

Ultima oră: local

Alte articole

Alte titluri din Local

Ştiri video

Gala Top 10 Suceveni

Top Articole

Mersul trenurilor de călători

SONDAJE

Consideraţi Legea antifumat în spaţiile publice o măsură bună?

Da
Nu
Nu mă interesează

Fotografia zilei - fotografie@monitorulsv.ro

Fotografia zilei