Distribution Magi
Distribution Magi
Distribution Magi
 
luni, 2 sep 2019 - Anul XXIV, nr. 204 (7205)
ANUNŢURI ONLINE:
Acum: 0°C.
La noapte: °C. Meteo
Anunţuri OnlineMonitorulTVAlbum Foto
HoroscopRedacţiaPublicitate
Curs valutar euroEUR:Tendinta4,9763 lei
Curs valutar dolar americanUSD:Tendinta4,6386 lei
Newsletter Monitorul de Suceava RSS Monitorul de Suceava Monitorul de Suceava pe YouTube Monitorul de Suceava pe Twitter Monitorul de Suceava pe Facebook

Daca maine ar avea loc alegerile locale pentru functia de primar al municipiului Suceava, pe cine ati vota?

Marian Andronache – Alianța Dreapta Unită
Cătălin Axinte - AUR
Lucian Harșovschi – PNL
Andrei Neșculescu – S.O.S.
Vasile Rîmbu – PSD
Teodora Munteanu - independent

Printeaza articolulPrintează articolul |  Trimite prin e-mailTrimite e-mail |   1 imagine |   ø fişiere video

Turneu electoral

Candidatul PPU la Preşedinţia României, Ramona Ioana Bruynseels, a declarat că „nu este deloc plăcut” să candideze cu Viorica Dăncilă

de
(citeşte alte articole de la acelaşi autor)

Candidatul Partidului Puterii Umaniste (PPU) la Preşedinţia României, Ramona Ioana Bruynseels, a fost, sâmbătă, la Suceava, în cadrul „turului de ascultare” pe care îl efectuează prin ţară, după cum a declarat ea, în conferinţă de presă. Ramona Ioana Bruynseels a afirmat că „în contextul politic ciudat actual”, este foarte bine primită de oamenii cu care se întâlneşte şi apreciază că în ţară ''pluteşte schimbarea în aer”. „România este supărată şi dezamăgită. Este supărată pe politicienii care, în ultimii 30 de ani, şi-au bătut joc de ea. Este dezamăgită şi-şi doreşte altceva, o nouă viziune, oameni care să fie capabili să implementeze ceea ce spun şi care să nu se mai bazeze atât de mult pe populisme şi pe minciuni, pentru că oamenii nu mai suportă trucurile şi minciunile”, a afirmat candidatul PPU.

Ramona Ioana Bruynseels a spus că propunerea de a candida la Preşedinţie a primit-o de la Dan Voiculescu şi echipa sa chiar la Suceava, unde se aflau cu un proiect al Grupului de reflecţie „România 2020”, în data de 15 mai a.c.. Ea a arătat că a fost onorată de ofertă, astfel încât nu a fost nevoie ca cei care i-au făcut propunerea să insiste, cu atât mai mult cu cât era încă membră a Cabinetului Dăncilă, era „marcată de frustrarea că nu puteam face aproape nimic” şi „abia aşteptam să iau taurul de coarne”.

Întrebată cum se simte să fie în competiţie cu fosta sa şefă de la Guvern, alături de care a fost din decembrie 2018 până în 24 mai 2019, în calitate de consilier de stat, Ramona Ioana Bruynseels a declarat că ''nu este deloc plăcut''. „Nu este deloc plăcut. La nivel personal nu am absolut nimic cu doamna Viorica Dăncilă. O apreciez, o respect, o stimez. Fiind în trecut subordonata dânsei, nu este o poziţie foarte confortabilă, însă acum suntem contracandidaţi şi sper din suflet să trecem peste eventuale lipse de confort în a ne adresa una alteia şi în final să luptăm pentru România. Doamna Dăncilă este un om bun, bine intenţionat, însă nu sunt sigură că are viziunea necesară pentru a fi preşedintele României. I-ar trebui mai multă profunzime profesională, o înţelegere mai profundă a fenomenelor economice în primul rând'', a declarat Ramona Ioana Bruynseels. Ea a mai spus că în perioada în care a lucrat la Guvern s-a gândit să plece în fiecare zi deoarece premierul Dăncilă nu i-a dat „aproape nimic de lucru”, astfel încât şi-a dat sarcini singură.

Cu celălalt premier cu care a lucrat, Mihai Tudose, candidatul PPU spune că a colaborat mult mai bine.

„Niciodată nu m-am gândit ca la 39 de ani să candidez la această funcţie”, a afirmat Ramona Ioana Bruynseels, dar apreciază că, dacă la finalul acestei campanii electorale va motiva oameni să intre în politică, acesta va fi un câştig.

În lipsa unui acord scris din partea Monitorului de Suceava, puteţi prelua maxim 500 de caractere din acest articol dacă precizaţi sursa şi dacă inseraţi vizibil link-ul articolului Candidatul PPU la Preşedinţia României, Ramona Ioana Bruynseels, a declarat că „nu este deloc plăcut” să candideze cu Viorica Dăncilă.
 Vizualizări articol: 1518 | 
Notează articolul: 
  • Nota curentă 0.00/5
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
Candidatul PPU la Preşedinţia României, Ramona Ioana Bruynseels, a declarat că „nu este deloc plăcut” să candideze cu Viorica Dăncilă0.05

Comentarii

Monitorul de Suceava nu este responsabil juridic pentru conţinutul textelor de mai jos. Responsabilitatea pentru mesajele dumneavoastra vă revine în exclusivitate.


Timpul de 60 zile în care puteaţi posta comentarii pe marginea acestui articol a expirat.



RE-PAIR
Directia Generala Anticoruptie
Meniul ZILEI în restaurante sucevene

HaiHui prin Bucovina

Ultima oră: local

Alte articole

Alte titluri din Local

Ştiri video

Gala Top 10 Suceveni

Top Articole

Mersul trenurilor de călători

SONDAJE

Daca maine ar avea loc alegerile locale pentru functia de primar al municipiului Suceava, pe cine ati vota?

Marian Andronache – Alianța Dreapta Unită
Cătălin Axinte - AUR
Lucian Harșovschi – PNL
Andrei Neșculescu – S.O.S.
Vasile Rîmbu – PSD
Teodora Munteanu - independent

Fotografia zilei - fotografie@monitorulsv.ro

Fotografia zilei