Distribution Magi
Distribution Magi
Distribution Magi
 
vineri, 23 aug 2019 - Anul XXIV, nr. 196 (7197)
ANUNŢURI ONLINE:
Acum: 0°C.
La noapte: °C. Meteo
Anunţuri OnlineMonitorulTVAlbum Foto
HoroscopRedacţiaPublicitate
Curs valutar euroEUR:Tendinta4,9762 lei
Curs valutar dolar americanUSD:Tendinta4,6699 lei
Newsletter Monitorul de Suceava RSS Monitorul de Suceava Monitorul de Suceava pe YouTube Monitorul de Suceava pe Twitter Monitorul de Suceava pe Facebook
Printeaza articolulPrintează articolul |  Trimite prin e-mailTrimite e-mail |   50 imagini |   ø fişiere video

Util – Un loc in care găsești ușor vestimentația pentru orice petrecere

Fie că te pregătești pentru nuntă, majorat, banchet sau doar o simplă petrecere în familie ori la muncă, există un loc în Suceava unde ai putea găsi vestimentația perfectă pentru astfel de evenimente.

La Egros Shopping Suceava – un alt fel de BAZAR, te poți delecta cu nenumărate modele de rochii de seară, costumații de zi, rochii de mireasă și o sumedenie de costume pentru bărbați. Standurile sunt încărcate cu fel și fel de ținute strălucitoare, delicate și elegante.

Opțiunile sunt multe, însă important e că la Egros Shopping Suceava puteți găsi ținute deosebite și confortabile care să fie în concordanță cu evenimentul, locul unde se va desfășura acesta, silueta și felul de a fi ca și persoană.

Pentru o ținută remarcabilă e necesar să luăm in calcul de asemenea pantofii și accesoriile. Acestea reprezentând detalii importante atunci când te pregătești pentru petrecere, așa că oferta este generoasă și ține cont și de aceste cerințe. Un alt aspect ce merită amintit este faptul că pe lângă oferta foarte variată si prețurile sunt rezonabile.

Dacă ați găsit rochia visurilor dar are nevoie de mici ajustări, aflați că tot aici este și atelier de retuș. În cazul în care nu vă puteți hotărî dacă să alegeți un costum cu vestă de ceremonie sau cu brâu, pentru ziua în care vă veți uni destinul cu aleasa dumneavoastră, puteți face o pauză de cafea sau de masă, în zona de Food Court.

Situat pe Calea Unirii 27D, Centrul Comercial Egros Shopping Suceavaeste întins pe o suprafață de 18.000 mp și găzduiește peste 500 de spații comerciale, care prin intermediul partenerilor vine în întâmpinarea dorințelor și nevoilor sucevenilor cu preturi accesibile  la produsele și serviciile oferite.

În lipsa unui acord scris din partea Monitorului de Suceava, puteţi prelua maxim 500 de caractere din acest articol dacă precizaţi sursa şi dacă inseraţi vizibil link-ul articolului Util – Un loc in care găsești ușor vestimentația pentru orice petrecere.
 Vizualizări articol: 2380 | 
Notează articolul: 
  • Nota curentă 3.67/5
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
 | Nota curentă: 3.7 din 3 voturi
Util – Un loc in care găsești ușor vestimentația pentru orice petrecere3.753

Comentarii

Monitorul de Suceava nu este responsabil juridic pentru conţinutul textelor de mai jos. Responsabilitatea pentru mesajele dumneavoastra vă revine în exclusivitate.


Timpul de 60 zile în care puteaţi posta comentarii pe marginea acestui articol a expirat.



RE-PAIR
Directia Generala Anticoruptie
Meniul ZILEI în restaurante sucevene

HaiHui prin Bucovina

Ultima oră: local

Alte articole

Alte titluri din Local

Ştiri video

Ultima oră: naţional - internaţional

Alte articole

Gala Top 10 Suceveni

Top Articole

Mersul trenurilor de călători

SONDAJE

Daca maine ar avea loc alegerile locale pentru functia de primar al municipiului Suceava, pe cine ati vota?

Marian Andronache – Alianța Dreapta Unită
Cătălin Axinte - AUR
Lucian Harșovschi – PNL
Andrei Neșculescu – S.O.S.
Vasile Rîmbu – PSD
Teodora Munteanu - independent

Fotografia zilei - fotografie@monitorulsv.ro

Fotografia zilei