Distribution Magi
Distribution Magi
Distribution Magi
 
vineri, 23 aug 2019 - Anul XXIV, nr. 196 (7197)
ANUNŢURI ONLINE:
Acum: 0°C.
La noapte: °C. Meteo
Anunţuri OnlineMonitorulTVAlbum Foto
HoroscopRedacţiaPublicitate
Curs valutar euroEUR:Tendinta4,971 lei
Curs valutar dolar americanUSD:Tendinta4,5892 lei
Newsletter Monitorul de Suceava RSS Monitorul de Suceava Monitorul de Suceava pe YouTube Monitorul de Suceava pe Twitter Monitorul de Suceava pe Facebook
Printeaza articolulPrintează articolul |  Trimite prin e-mailTrimite e-mail |   1 imagine |   ø fişiere video

Recunoaștere

Premii acordate de Primăria Adâncata pentru opt cupluri de aur și elevilor cu rezultate deosebite

de
(citeşte alte articole de la acelaşi autor)

Primăria Adâncata a premiat opt cupluri care au împlinit 50 de ani de căsătorie, precum și mai mulți elevi cu rezultate deosebite la învățătură. Ceremonia a avut loc recent pe stadionul din Adâncata, iar premiile au fost oferite de primarul comunei Viorel Cucu. Acesta a premiat opt cupluri de aur, nouă elevi din clasele V-VIII care au obținut rezultate bune la învățătură în anul școlar trecut, precum și doi absolvenți de Academie Militară și un absolvent al Facultății de Medicină. ”Sărbătorim opt cupluri care au împlinit 50 de ani de căsătorie. Sunt oameni deosebiți, adevărate modele pentru comunitatea noastră, oameni cu care ne mândrim și mă plec în fața lor. De asemenea, am premiat nouă elevi de clasele V-VIII cu rezultate bune la învățătură, dar și o absolventă de Medicină și doi absolvenți ai Academiei Militare. Ei sunt viitorul nostru, trebuie să-i încurajăm să învețe și mai bine și suntem obligați să avem grijă de copii, pentru că ei reprezintă comunitatea din Adâncata. Și mă plec și în fața lor. Dacă am greșit cu ceva, îmi cer iertare atât de la ei, cât și de la toți oamenii din sat. Îmi cer iertare de la cei pe care nu i-am ascultat poate suficient sau de la cei pe care nu am avut răbdarea să-i ascult. Avem o comună deosebită cu oameni minunați, cu care mă mândresc oriunde mă duc”, a spus Viorel Cucu. Sărbătorirea cuplurilor de aur a început cu o slujbă de binecuvântare.

Toate cele opt cupluri care au împlinit 50 de ani de căsătorie au primit din partea acestuia câte o diplomă și buchete de flori. La final, cele opt familii au fost invitate la un restaurant din Adâncata. De asemenea, atât cele opt familii, cât și elevii și absolvenții premiați au primit premii în bani oferite de primarul Viorel Cucu și de unii consilieri locali din comună.

În lipsa unui acord scris din partea Monitorului de Suceava, puteţi prelua maxim 500 de caractere din acest articol dacă precizaţi sursa şi dacă inseraţi vizibil link-ul articolului Premii acordate de Primăria Adâncata pentru opt cupluri de aur și elevilor cu rezultate deosebite.
 Vizualizări articol: 1340 | 
Notează articolul: 
  • Nota curentă 5.00/5
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
 | Nota curentă: 5.0 din 1 vot
Premii acordate de Primăria Adâncata pentru opt cupluri de aur și elevilor cu rezultate deosebite5.051

Comentarii

Monitorul de Suceava nu este responsabil juridic pentru conţinutul textelor de mai jos. Responsabilitatea pentru mesajele dumneavoastra vă revine în exclusivitate.


Timpul de 60 zile în care puteaţi posta comentarii pe marginea acestui articol a expirat.



RE-PAIR
Directia Generala Anticoruptie
Meniul ZILEI în restaurante sucevene

HaiHui prin Bucovina

Ultima oră: local

Alte articole

Alte titluri din Local

Ştiri video

Ultima oră: naţional - internaţional

Alte articole

Gala Top 10 Suceveni

Top Articole

Mersul trenurilor de călători

SONDAJE

Consideraţi Legea antifumat în spaţiile publice o măsură bună?

Da
Nu
Nu mă interesează

Fotografia zilei - fotografie@monitorulsv.ro

Fotografia zilei