Distribution Magi
Distribution Magi
Distribution Magi
 
vineri, 16 aug 2019 - Anul XXIV, nr. 190 (7191)
ANUNŢURI ONLINE:
Acum: 0°C.
La noapte: °C. Meteo
Anunţuri OnlineMonitorulTVAlbum Foto
HoroscopRedacţiaPublicitate
Curs valutar euroEUR:Tendinta4,9764 lei
Curs valutar dolar americanUSD:Tendinta4,6687 lei
Newsletter Monitorul de Suceava RSS Monitorul de Suceava Monitorul de Suceava pe YouTube Monitorul de Suceava pe Twitter Monitorul de Suceava pe Facebook
Printeaza articolulPrintează articolul |  Trimite prin e-mailTrimite e-mail |   1 imagine |   ø fişiere video

Umanitar

„Donathlon – Din inimă pentru o inimă”, un proiect devenit tradiție în rândul tinerilor liberali rădăuțeni

de
(citeşte alte articole de la acelaşi autor)

Organizația Tineretului Liberal Rădăuți şi deputatul PNL de Suceava Dumitru Mihalescul au încheiat cu succes cea de-a III-a ediție a evenimentului caritabil ,,Donathlon – Donează din inimă pentru o inimă" pentru Ciprian Sfichi, polițist al Serviciului pentru Acțiuni Speciale din IPJ Suceava, rănit grav într-o misiune în luna decembrie a anului 2017. În comunicatul primit la redacție, liderul TNL Rădăuți, Silviu-Cătălin Tibeică, afirmă că din cele 60 de persoane care s-au prezentat pentru donare, 50 au fost eligibile și că tinerii liberali pregătesc o nouă acțiune de acest gen de Crăciun. „Mă bucur nespus de mult să văd că prin acțiunile noastre reușim să ajutăm din ce în ce mai multă lume, mai mult decât atât, să oferim un exemplu și să inspirăm alte grupuri de tineri să ne urmeze. Am găsit un Ciprian extrem de bine motivat, un Ciprian luptător, un Ciprian cu zâmbetul pe buze, gata să înfrunte orice obstacol! Felicitări #EROI TNL-iști pentru toată munca depusă!”, a spus Tibeică.

În urma acțiunii caritabile, Organizația TNL Rădăuți i-a înmânat duminică lui Ciprian Sfichi bonurile valorice și banii strânși în urma campaniei.

La  rândul său, deputatul Dumitru Mihalescul a declarat: „Mă bucur enorm să văd tinerii liberali din Rădăuți implicându-se în acțiuni caritabile care aduc bucurii și speranță în sufletul oamenilor, iar proiectul <Donathlon – Donează din inimă pentru o inimă> a început să prindă contur și de la o ediție la alta tot mai mulți rădăuțeni au fost sensibilizați de campania noastră și au venit să doneze sânge. Sunt de părere că acțiunile noastre vorbesc mai tare decât vorbele, iar dacă vrem să aducem o reală schimbare în bine în viețile celor din jurul nostru, o putem face doar prin puterea exemplului personal. Bravo organizației TNL Rădăuți și celor care au venit cu dorința de a dărui ceva din inima lor!”.

În lipsa unui acord scris din partea Monitorului de Suceava, puteţi prelua maxim 500 de caractere din acest articol dacă precizaţi sursa şi dacă inseraţi vizibil link-ul articolului „Donathlon – Din inimă pentru o inimă”, un proiect devenit tradiție în rândul tinerilor liberali rădăuțeni.
 Vizualizări articol: 1189 | 
Notează articolul: 
  • Nota curentă 0.00/5
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
„Donathlon – Din inimă pentru o inimă”, un proiect devenit tradiție în rândul tinerilor liberali rădăuțeni0.05

Comentarii

Monitorul de Suceava nu este responsabil juridic pentru conţinutul textelor de mai jos. Responsabilitatea pentru mesajele dumneavoastra vă revine în exclusivitate.


Timpul de 60 zile în care puteaţi posta comentarii pe marginea acestui articol a expirat.



RE-PAIR
Directia Generala Anticoruptie
Meniul ZILEI în restaurante sucevene

HaiHui prin Bucovina

Ultima oră: local

Alte articole

Alte titluri din Local

Ştiri video

Gala Top 10 Suceveni

Top Articole

Mersul trenurilor de călători

SONDAJE

Consideraţi Legea antifumat în spaţiile publice o măsură bună?

Da
Nu
Nu mă interesează

Fotografia zilei - fotografie@monitorulsv.ro

Fotografia zilei