Distribution Magi
Distribution Magi
Distribution Magi
 
miercuri, 14 aug 2019 - Anul XXIV, nr. 188 (7189)
ANUNŢURI ONLINE:
Acum: 0°C.
La noapte: °C. Meteo
Anunţuri OnlineMonitorulTVAlbum Foto
HoroscopRedacţiaPublicitate
Curs valutar euroEUR:Tendinta4,9763 lei
Curs valutar dolar americanUSD:Tendinta4,6625 lei
Newsletter Monitorul de Suceava RSS Monitorul de Suceava Monitorul de Suceava pe YouTube Monitorul de Suceava pe Twitter Monitorul de Suceava pe Facebook
Printeaza articolulPrintează articolul |  Trimite prin e-mailTrimite e-mail |   3 imagini |   ø fişiere video

Vizită oficială

Flutur, invitat de ambasadorul Chinei la Conferința Alianţei Internaţionale a Turismului Montan

de
(citeşte alte articole de la acelaşi autor)

Preşedintele Consiliului Judeţean Suceava, Gheorghe Flutur, a primit marţi, la Palatul Administrativ vizita Excelenţei Sale Jiang Yu, Ambasador Extraordinar şi Plenipotenţiar al Republicii Populare Chineze în România, care efectuează o vizită oficială în judeţul Suceava.

La debutul întâlnirii, preşedintele Gheorghe Flutur a prezentat potenţialul turistic şi investiţional al judeţului Suceava.

În cadrul discuţiilor au fost formulate o serie de propuneri care să contribuie la dezvoltarea relaţiilor dintre judeţul Suceava şi regiuni din China, pe mai multe domenii de interes: turism, agricultură şi educaţie.

În ceea ce priveşte agricultura, se are în vedere ca producători din judeţul Suceava să exporte produse bio în China: produse alimentare din lapte şi din fructe de pădure, miere de albine.

Oaspeţii din China s-au arătat interesaţi de turism. Se doreşte creşterea semnificativă a numărului de turişti care să viziteze Bucovina şi judeţul Suceava, avându-se în vedere punerea în valoare a oportunităţii pe care o reprezintă aeroportul sucevean. Pe modelul folosit de China pentru a promova Croaţia ca destinaţie turistică, judeţul Suceava va fi vizitat de o delegaţie cu responsabili în turism, de la agenţii de turism şi din presă, urmând a se face şi un film de promovare pentru atragerea turiştilor chinezi.

După ce a fost subliniată importanţa monumentelor UNESCO în dezvoltarea turismului în Bucovina, discuţia s-a axat pe turismul montan şi de agrement, cu aprecieri privind peisajele şi pârtiile de schi din judeţ.

În acest context, preşedintele Gheorghe Flutur a fost invitat să participe în luna septembrie în China la Conferinţa Alianţei Internaţionale a Turismului Montan.

De asemenea, urmează ca în fiecare an un student sucevean să beneficieze de o bursă pentru a studia în China în domeniul turismului.

În lipsa unui acord scris din partea Monitorului de Suceava, puteţi prelua maxim 500 de caractere din acest articol dacă precizaţi sursa şi dacă inseraţi vizibil link-ul articolului Flutur, invitat de ambasadorul Chinei la Conferința Alianţei Internaţionale a Turismului Montan.
 Vizualizări articol: 1133 | 
Notează articolul: 
  • Nota curentă 0.00/5
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
Flutur, invitat de ambasadorul Chinei la Conferința Alianţei Internaţionale a Turismului Montan0.05

Comentarii

Monitorul de Suceava nu este responsabil juridic pentru conţinutul textelor de mai jos. Responsabilitatea pentru mesajele dumneavoastra vă revine în exclusivitate.


Timpul de 60 zile în care puteaţi posta comentarii pe marginea acestui articol a expirat.



RE-PAIR
Directia Generala Anticoruptie
Meniul ZILEI în restaurante sucevene

HaiHui prin Bucovina

Ultima oră: local

Alte articole

Alte titluri din Local

Ştiri video

Gala Top 10 Suceveni

Top Articole

Mersul trenurilor de călători

SONDAJE

Consideraţi Legea antifumat în spaţiile publice o măsură bună?

Da
Nu
Nu mă interesează

Fotografia zilei - fotografie@monitorulsv.ro

Fotografia zilei