Distribution Magi
Distribution Magi
Distribution Magi
 
luni, 29 iul 2019 - Anul XXIV, nr. 174 (7175)
ANUNŢURI ONLINE:
Acum: 0°C.
La noapte: °C. Meteo
Anunţuri OnlineMonitorulTVAlbum Foto
HoroscopRedacţiaPublicitate
Curs valutar euroEUR:Tendinta4,9763 lei
Curs valutar dolar americanUSD:Tendinta4,6625 lei
Newsletter Monitorul de Suceava RSS Monitorul de Suceava Monitorul de Suceava pe YouTube Monitorul de Suceava pe Twitter Monitorul de Suceava pe Facebook
Printeaza articolulPrintează articolul |  Trimite prin e-mailTrimite e-mail |   2 imagini |   ø fişiere video

Pentru ochii tăi

Reduceri de vară la Eye’s Optic Suceava – 50% la ramele semnalizate la raft, lentile fotocromatice Zeiss bonus și consultaţii optometrice gratuite

de
(citeşte alte articole de la acelaşi autor)

Vara aduce oferte noi la Eye’s Optic Suceava, care a pregătit mai multe pachete de reduceri şi chiar gratuităţi pentru clienţii săi. Printre oportunităţile de care pot beneficia clienţii magazinului de optică medicală se numără reduceri de  50% la ramele semnalizate la raft, posibilitatea de a achiziţiona renumitele lentile fotocromatice Zeiss la preţ de incolore, dar și consultaţii optometrice gratuite pentru cei care se decid să își facă ochelarii acolo.

Deschis pe bulevardul George Enescu din municipiul Suceava, magazinul de optică medicală Eye’s Optic vine în întâmpinarea clienţilor săi cu produse de marcă, modele deosebite, preţuri accesibile şi oferte diversificate.

Sucevenii care se confruntă cu probleme de vedere, care îşi doresc o pereche de ochelari adecvată necesităţilor lor – dioptrii diferite pentru fiecare ochi, lentile fotocromatice sau rame deosebite - au la dispoziţie servicii de calitate, oferite într-un cadru prietenos şi amabil, recent extins cu o sală de așteptare unde se pot relaxa pe canapea sau fotolii, ascultând muzică, răsfoind o revistă sau urmărind emisiunile TV.

 

50% la ramele semnalizate la raft, lentile Zeiss bonus și noile trenduri, la  Eye’s Optic

Magazinul de optică medicală Eye’s Optic se remarcă printr-o gamă diversificată de rame, pentru toate vârstele şi toate gusturile, astfel încât fiecare client să găsească acolo ceea ce i se potriveşte cel mai bine. Clienţii au la dispoziţie o gamă foarte variată de rame de ochelari, pentru toate buzunarele, de la cele mai accesibile ca preţ, până la brand-uri pe care le oferă în exclusivitate pe piaţa suceveană.

Pe lângă lentile şi rame de ochelari, la Eye’s Optic se găsesc şi toate accesoriile necesare, ochelari de soare, dar şi lentile de contact.

Nu în ultimul rând, special pentru perioada de vară, la Eye’s Optic se găsesc acum noile lentile PhotoFusion, care îţi transformă ochelarii de vedere în ochelari de soare cu dioptrii în doar câteva secunde, de la renumitul producător Zeiss, al cărui renume este de foarte multă vreme o garanţie a calităţii, în toată lumea.

„De-a lungul întregului an radiaţiile UV sunt mereu prezente. Expunerea îndelungată la acest tip de radiaţii poate fi dăunătoare pentru ochi și zona din jurul acestora. De aceea este recomandat să ai grijă de ochii tăi cu lentilele incolore Zeiss cu protecţie totală UV. Mai mult, în această perioadă, avem o promoţie specială la lentilele progresive Zeiss incolore sau PhotoFusion – oferim bonus o pereche de lentile inteligente Zeiss AdaptiveSun”, a spus Raluca Murariu, inginer optometrist în cadrul Eye’s Optic Suceava.

Pentru că ramele ochelarilor reflectă personalitatea celor care le poartă, la Eye’s Optic este disponibilă o gamă foarte diversificată, noi modele fiind aduse periodic.

 

Consultaţii gratuite şi scanare cu laser a globului ocular

Printre principalele facilităţi pe care le oferă magazinul Eye’s Optic, de pe b-dul George Enescu nr. 25, bloc T43, ap. 4/3, se numără consultaţiile optometrice gratuite, efectuate de personal specializat, pentru cei care se decid să îşi facă ochelarii la ei.

Tocmai de aceea, mesajul cu care îşi întâmpină clienţii este: „Consultaţii gratuite, ochelari de vedere şi de soare, pentru noi, pentru voi şi pentru toată lumea!”

De exemplu, o persoană cu probleme de vedere care îşi doreşte o pereche de ochelari poate veni direct la Eye’s Optic, unde personalul medical de specialitate o consultă utilizând o aparatură de ultimă generaţie – Auto Kerato Refractrometru, care scanează cu laser globul ocular în 25 de puncte.

„În urma consultaţiei se oferă o prescripţie pentru ochelari. În baza acesteia se efectuează ochelarii la cele mai înalte standarde. Putem monta ochelarii pe orice tip de ramă şi de orice formă. Lucrăm cu lentile de la principalii producători din domeniu. În plus, consultanţii de specialitate vă pot îndruma atât din punct de vedere estetic, cât şi profesional, oferind cel mai bun sfat pentru alegerea corectă a lentilelor, în funcţie de domeniul de activitate şi de necesităţile zilnice”, a precizat Raluca Murariu, inginer optometrist în cadrul Eye’s Optic Suceava.

Achiziţia unor ochelari adecvaţi necesităţilor fiecăruia este extrem de importantă, pentru că ochelarii utilizaţi fără o consultaţie de specialitate pot duce la boli ale ochilor sau chiar la pierderea totală a vederii.

 

Eye’s Optic, magazinul de optică medicală – date de contact

Personalul Eye’s Optic Suceava este pregătit oricând să ofere clientului sfaturi şi informaţii complete asupra ramelor, lentilelor şi ochelarilor.

Pentru informaţii, clienţii se pot adresa personalului magazinului, atât la sediu – bulevardul George Enescu nr. 25, bloc T43, ap. 4/3, cât şi la numerele de telefon 0230.707.376 – fix sau 0787.532.351 – mobil, pe adresa de e-mail eyesopticmrc@gmail.com, sau pe pagina lor de socializare https://www.facebook.com/eyesopticsuceava/, unde sunt oferite periodic noutăţi referitoare la produsele și promoţiile din magazin.

În lipsa unui acord scris din partea Monitorului de Suceava, puteţi prelua maxim 500 de caractere din acest articol dacă precizaţi sursa şi dacă inseraţi vizibil link-ul articolului Reduceri de vară la Eye’s Optic Suceava – 50% la ramele semnalizate la raft, lentile fotocromatice Zeiss bonus și consultaţii optometrice gratuite.
 Vizualizări articol: 1802 | 
Notează articolul: 
  • Nota curentă 5.00/5
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
 | Nota curentă: 5.0 din 1 vot
Reduceri de vară la Eye’s Optic Suceava – 50% la ramele semnalizate la raft, lentile fotocromatice Zeiss bonus și consultaţii optometrice gratuite5.051

Comentarii

Monitorul de Suceava nu este responsabil juridic pentru conţinutul textelor de mai jos. Responsabilitatea pentru mesajele dumneavoastra vă revine în exclusivitate.


Timpul de 60 zile în care puteaţi posta comentarii pe marginea acestui articol a expirat.



RE-PAIR
Directia Generala Anticoruptie
Meniul ZILEI în restaurante sucevene

HaiHui prin Bucovina

Ultima oră: local

Alte articole

Alte titluri din Local

Ştiri video

Ultima oră: naţional - internaţional

Alte articole

Gala Top 10 Suceveni

Top Articole

Mersul trenurilor de călători

SONDAJE

Consideraţi Legea antifumat în spaţiile publice o măsură bună?

Da
Nu
Nu mă interesează

Fotografia zilei - fotografie@monitorulsv.ro

Fotografia zilei