Distribution Magi
Distribution Magi
Distribution Magi
 
vineri, 26 iul 2019 - Anul XXIV, nr. 172 (7173)
ANUNŢURI ONLINE:
Acum: 0°C.
La noapte: °C. Meteo
Anunţuri OnlineMonitorulTVAlbum Foto
HoroscopRedacţiaPublicitate
Curs valutar euroEUR:Tendinta4,9761 lei
Curs valutar dolar americanUSD:Tendinta4,6567 lei
Newsletter Monitorul de Suceava RSS Monitorul de Suceava Monitorul de Suceava pe YouTube Monitorul de Suceava pe Twitter Monitorul de Suceava pe Facebook

Daca maine ar avea loc alegerile locale pentru functia de primar al municipiului Suceava, pe cine ati vota?

Marian Andronache – Alianța Dreapta Unită
Cătălin Axinte - AUR
Lucian Harșovschi – PNL
Andrei Neșculescu – S.O.S.
Vasile Rîmbu – PSD
Teodora Munteanu - independent

Printeaza articolulPrintează articolul |  Trimite prin e-mailTrimite e-mail |   1 imagine |   ø fişiere video

Scandal în stradă

Fiul și nepoții fostului primar din Slatina, trimiși în judecată pentru împiedicarea sau îngreunarea circulației publice

de
(citeşte alte articole de la acelaşi autor)

Trei tineri din comuna Slatina au fost trimiși în judecată de procurorii Parchetului de pe lângă Judecătoria Fălticeni, pentru infracțiunea de „împiedicarea sau îngreunarea circulației pe drumurile publice”, după scandalul în stradă petrecut la mijlocul lunii iunie, în fața casei fostului primar Ilie Gherman. Cei trimiși în judecată sunt doi nepoți și un fiu al fostului primar. Acesta din urmă a fost și el la fața locului, însă nu ar fi participat la agresiune.

Pe 16 iunie, mai mulţi indivizi, din care unul cu un topor cu coadă lungă în mână, au instituit un soi de blocaj în trafic, cu două maşini, din care una a fost plasată de-a latul drumului. S-a întâmplat în fața casei fostului primar, la doi pași de Mănăstirea Slatina.

Vizaţi de răfuiala în stradă au fost Ştefan Gherman, fratele actualului primar, şi Vasile Pîrlac, ambii oameni de afaceri locali. Cei doi se deplasau cu maşinile, alături de membri ai familiilor lor, şi aveau de trecut prin zona respectivă.

Cei doi au fost luaţi în colimator de cei aflaţi în faţa casei fostului primar, problemele conflictuale fiind mai vechi.

Vasile Pîrlac ne-a declarat că se afla în a doua maşină ajunsă la faţa locului, prima fiind cea a asociatului său, Ştefan Gherman, care a fost principalul vizat de răfuială.

„Am dat maşinile în marşarier, am sunat la 112 şi am apucat să surprind câteva imagini. Asociatul meu a fost la un pas să fie smuls din maşină, i-au provocat distrugeri la maşină, e un dezastru ce se întâmplă la Slatina”, a declarat după agresiune Vasile Pîrlac.

Procurorii au dispus trimiterea în judecată a inculpaților Petru-Ilie Gherman, Petru Gherman și Ilie Ionuț Gherman.

În dosar sunt constituite șase părți civile, inclusiv minori care se aflau în cele două mașini obstrucționate în trafic.

Infracțiunea de „împiedicarea sau îngreunarea circulației pe drumurile publice” este prevăzută de articolul 339 din Noul Cod Penal și prevede închisoare de la 3 luni la 2 ani sau amendă.

În lipsa unui acord scris din partea Monitorului de Suceava, puteţi prelua maxim 500 de caractere din acest articol dacă precizaţi sursa şi dacă inseraţi vizibil link-ul articolului Fiul și nepoții fostului primar din Slatina, trimiși în judecată pentru împiedicarea sau îngreunarea circulației publice.
 Vizualizări articol: 1792 | 
Notează articolul: 
  • Nota curentă 5.00/5
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
 | Nota curentă: 5.0 din 1 vot
Fiul și nepoții fostului primar din Slatina, trimiși în judecată pentru împiedicarea sau îngreunarea circulației publice5.051

Comentarii

Monitorul de Suceava nu este responsabil juridic pentru conţinutul textelor de mai jos. Responsabilitatea pentru mesajele dumneavoastra vă revine în exclusivitate.


Timpul de 60 zile în care puteaţi posta comentarii pe marginea acestui articol a expirat.



RE-PAIR
Directia Generala Anticoruptie
Meniul ZILEI în restaurante sucevene

HaiHui prin Bucovina

Ultima oră: local

Alte articole

Alte titluri din Local

Ştiri video

Ultima oră: naţional - internaţional

Alte articole

Gala Top 10 Suceveni

Top Articole

Mersul trenurilor de călători

SONDAJE

Daca maine ar avea loc alegerile locale pentru functia de primar al municipiului Suceava, pe cine ati vota?

Marian Andronache – Alianța Dreapta Unită
Cătălin Axinte - AUR
Lucian Harșovschi – PNL
Andrei Neșculescu – S.O.S.
Vasile Rîmbu – PSD
Teodora Munteanu - independent

Fotografia zilei - fotografie@monitorulsv.ro

Fotografia zilei