Distribution Magi
Distribution Magi
Distribution Magi
 
sâmbătă, 20 iul 2019 - Anul XXIV, nr. 167 (7168)
ANUNŢURI ONLINE:
Acum: 0°C.
La noapte: °C. Meteo
Anunţuri OnlineMonitorulTVAlbum Foto
HoroscopRedacţiaPublicitate
Curs valutar euroEUR:Tendinta4,9761 lei
Curs valutar dolar americanUSD:Tendinta4,6567 lei
Newsletter Monitorul de Suceava RSS Monitorul de Suceava Monitorul de Suceava pe YouTube Monitorul de Suceava pe Twitter Monitorul de Suceava pe Facebook

Daca maine ar avea loc alegerile locale pentru functia de primar al municipiului Suceava, pe cine ati vota?

Marian Andronache – Alianța Dreapta Unită
Cătălin Axinte - AUR
Lucian Harșovschi – PNL
Andrei Neșculescu – S.O.S.
Vasile Rîmbu – PSD
Teodora Munteanu - independent

Printeaza articolulPrintează articolul |  Trimite prin e-mailTrimite e-mail |   ø imagini |   ø fişiere video

La Vatra Dornei

Bătaie între muncitori şi patronul unei unităţii de cazare de la lipsa apei calde. Poliţiştii care au intervenit au fost ultragiaţi

de
(citeşte alte articole de la acelaşi autor)

Incidente grave s-a petrecut joi după-amiază în municipiul Vatra Dornei, într-o locaţie în care erau cazaţi mai mulţi muncitori. Iniţial, conflictul a pornit între şeful echipei de muncitori şi patronul unităţii de cazare, de la lipsa apei calde. Administratorul care deţine spaţiile de cazare a chemat în ajutor doi localnici, care au început să-i lovească cu pumnii pe şeful de echipă şi pe un muncitor. 

Poliţiştii ajunşi iniţial la faţa locului au fost puşi şi ei în dificultate, fiind înjuraţi şi ameninţaţi că vor fi băgaţi în spital. În acest caz, a fost deschis dosar penal pentru un adevărat noian de infracţiuni şi s-au emis trei ordonanţe de reţinere în arest.

 

Lipsa apei calde a încins serios spiritele

Joi, în jurul orei 18.00, Poliţia municipiului Vatra Dornei a fost sesizată prin 112 de faptul că în incinta unui bar de pe strada Podu Verde are loc o bătaie.

Iniţial, la faţa locului a ajuns o patrulă formată din poliţist şi poliţist local, urmaţi de alţi doi poliţişti locali.

Din cercetări a rezultat că în imobilul respectiv, la parter este un bar, iar la etaj se află camere cu destinaţie de cazare. Administrator este localnicul Corneliu Catargiu, în vârstă de 48 de ani, care a închiriat camerele unei echipe de muncitori ai unei firme din Botoşani, care se află la Dorna pentru a efectua lucrări de montare a rosturilor de dilataţie la un pod, o lucrare executată pentru Primăria municipiului Vatra Dornei. 

În seara zilei de joi, scandalul a pornit de la lipsa apei calde, şeful de echipă al firmei din Botoşani, un bărbat în vârstă de 62 de ani, din Botoşani, cerând explicaţii administratorului. Discuţia a degenerat, ajungându-se la lovituri aplicate, se pare, doar de administrator. Acesta, pus şi el în dificultate de ceilalţi muncitori, a găsit de cuviinţă să apeleze la ajutoare, chemând la faţa locului doi prieteni.  Aceştia din urmă sunt acuzaţi că au urcat la etajul I al imobilului unde sunt camerele şi au început să-l lovească pe şeful de echipă al firmei din Botoşani şi pe încă un muncitor, tot din Botoşani

 

Forţe suplimentare de poliţie trimise la faţa locului, pentru aplanarea scandalului şi ridicarea suspectului

Între timp, la faţa locului au ajuns şi primii poliţişti, pentru aplanarea conflictului. Aceştia au fost întâmpinaţi cu ostilitate de localnici, în speţă administratorul unităţii de cazare şi cei doi prieteni ai săi.

Poliţiştii au fost înjuraţi şi ameninţaţi că vor ajunge la spital dacă nu pleacă de la faţa locului.

Poliţiştii din teren au cerut sprijin şefului Poliţiei municipiului Vatra Dornei, care a dispus imediat ca efectivele disponibile din teren să fie trimise urgent la faţa locului.

După ce s-au reorganizat, poliţiştii dorneni i-au ridicat pe agresori şi i-au dus la sediul poliţiei municipale, pentru audieri. 

Au fost demarate cercetări pentru comiterea infracţiunilor de „lovirea sau alte violenţe”, „violare de domiciliu” şi „tulburarea ordinii şi liniştii publice”. De asemenea, poliţiştii au sesizat Parchetul de pe lângă Judecătoria Vatra Dornei şi pentru ultraj, agresiuni verbale şi ameninţări asupra lor.

În aceste condiţii, joi noapte, au fost emise trei ordonanţe de reţinere. Dornenii Corneliu Catargiu (administratorul unităţii de cazare), şi ceilalţi doi localnici care au intervenit agresiv faţă de muncitori, Octavian Solcan, în vârstă de 25 de ani şi Cătălin Augustin Bucătariu, de 23 de ani, au ajuns în arestul poliţiei judeţene, reţinuţi pentru infracţiunile amintite mai sus.

Cercetările din acest caz continuă. 

În lipsa unui acord scris din partea Monitorului de Suceava, puteţi prelua maxim 500 de caractere din acest articol dacă precizaţi sursa şi dacă inseraţi vizibil link-ul articolului Bătaie între muncitori şi patronul unei unităţii de cazare de la lipsa apei calde. Poliţiştii care au intervenit au fost ultragiaţi.
 Vizualizări articol: 4184 | 
Notează articolul: 
  • Nota curentă 5.00/5
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
 | Nota curentă: 5.0 din 4 voturi
Bătaie între muncitori şi patronul unei unităţii de cazare de la lipsa apei calde. Poliţiştii care au intervenit au fost ultragiaţi5.054

Comentarii

Monitorul de Suceava nu este responsabil juridic pentru conţinutul textelor de mai jos. Responsabilitatea pentru mesajele dumneavoastra vă revine în exclusivitate.


Timpul de 60 zile în care puteaţi posta comentarii pe marginea acestui articol a expirat.



RE-PAIR
Directia Generala Anticoruptie
Meniul ZILEI în restaurante sucevene

HaiHui prin Bucovina

Ultima oră: local

Alte articole

Alte titluri din Local

Ştiri video

Ultima oră: naţional - internaţional

Alte articole

Gala Top 10 Suceveni

Top Articole

Mersul trenurilor de călători

SONDAJE

Daca maine ar avea loc alegerile locale pentru functia de primar al municipiului Suceava, pe cine ati vota?

Marian Andronache – Alianța Dreapta Unită
Cătălin Axinte - AUR
Lucian Harșovschi – PNL
Andrei Neșculescu – S.O.S.
Vasile Rîmbu – PSD
Teodora Munteanu - independent

Fotografia zilei - fotografie@monitorulsv.ro

Fotografia zilei